reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 Trzymam kciuki aby się udało.
Walczymy dalej czekam na krwawienie i później wizyta u Maliny . Chyba , że wspólnie z moją doktor postanowimy pobrać materiał bije się z myślami czy jest sens. Ciężko jest bo miałam nadzieję , że się uda w grudniu niestety Bóg ma dla mnie inny scenariusz. zazdroszczę świąt z maluszkami ale pozytywnie. Mam zapytanie jak długo należy odczekać do następnych starań. ?
Brzuszki śliczne dziewczyny. Jeszcze trochę i będziecie tulić maleństwa.
@Maciejka78 Cieszę się z udanej wizyty i dobrych wieści.
@Porzeczka1234 Zosia cudna.
Trzymam kciuki za testujące .
@marshia Udanej zabawy .
Madziu głeboko wierze, ze twoja historia potoczy sie jak Beatki :*
@Funia90 @Destino jak patrzem na wasze brzuszki to aż... aaaaa lepiej nie mówic :)
a ja wam powiem, ze nie wiem czemu ale w tej spóźnionej @ coś chyba było nie tak, bo tak obfitej to chyba od nastolatki nie mialam ehhh....
@Porzeczka1234 prześliczna jest :)

Udanych łowów w black friday :D

Dziewczynki w wyborczej dzis ciekawy artykul o endometriozie i zwiazanych z tym trudnosciach ciazowych. Moze co niektorych przestraszyc, jednak taka prawda o tej chorobie. Jak ktoras odwazy sie przeczytac to nakoniec mnie wspomnijcie i wiele wiele kobiet, ktore sa mamami [emoji1]

@magda1208, @Ilis91 calym sercem jestem z wami cokolwiek wam dzis powiedza. Niestety od 13.30 bede uwiazana do holtera wiec nie bede dostepna przez 24 h na telefonie. Jednak myslami was nie odstepuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi chca sprawdzic jak pracuje serce przez 24h, bo mam wypadanie zastawki mitralnej i teraz nie moge lezec na lewym boku, bo dostaje silnej arytmi i troche przeszkadza to w oddychaniu. To nie pierwszy moj holter, wiec sie tym nie przejmuje. To formalnosc by pozwolili mi rodzic sn.

Dzis 32tc z kalendarza [emoji7] jak my sie cieszymy
IMG_20171124_112404.jpg
IMG_20171124_112312.jpg
IMG_20171124_112320.jpg

A waga rosnie...
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171124_112404.jpg
    IMG_20171124_112404.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 438
  • IMG_20171124_112312.jpg
    IMG_20171124_112312.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 428
  • IMG_20171124_112320.jpg
    IMG_20171124_112320.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 437
reklama
@Destino - to mnie uspokoiłaś. ALE JUŻ MASZ BRZUCHOOOL ;) rośniecie, pięknie!!!!! <3 Co za Nathaniel silny nam się trafił <3 <3 <3
Zapiera mi dech w piersiach jak o Was myślę!

Do góry