reklama
Madziu głeboko wierze, ze twoja historia potoczy sie jak Beatki :*@Ilis91 Trzymam kciuki aby się udało.
Walczymy dalej czekam na krwawienie i później wizyta u Maliny . Chyba , że wspólnie z moją doktor postanowimy pobrać materiał bije się z myślami czy jest sens. Ciężko jest bo miałam nadzieję , że się uda w grudniu niestety Bóg ma dla mnie inny scenariusz. zazdroszczę świąt z maluszkami ale pozytywnie. Mam zapytanie jak długo należy odczekać do następnych starań. ?
Brzuszki śliczne dziewczyny. Jeszcze trochę i będziecie tulić maleństwa.
@Maciejka78 Cieszę się z udanej wizyty i dobrych wieści.
@Porzeczka1234 Zosia cudna.
Trzymam kciuki za testujące .
@marshia Udanej zabawy .
@Funia90 @Destino jak patrzem na wasze brzuszki to aż... aaaaa lepiej nie mówic
a ja wam powiem, ze nie wiem czemu ale w tej spóźnionej @ coś chyba było nie tak, bo tak obfitej to chyba od nastolatki nie mialam ehhh....
@Porzeczka1234 prześliczna jest
Udanych łowów w black friday
agatush
Moderatorka
@magda1208 @Ilis91 kciuki za USG. MYŚLAMI JESTEŚMY Z Wami!!!
Marthi
Fanka BB :)
@magda1208 @Ilis91 - o której macie te wizyty?
@Maciejka78 za Ciebie również kciuki podczas poniedziałkowej wizyty! <3
Trudny dzień przed Tobą, aż sama się stresuję!
@Maciejka78 za Ciebie również kciuki podczas poniedziałkowej wizyty! <3
Trudny dzień przed Tobą, aż sama się stresuję!
Dziewczynki w wyborczej dzis ciekawy artykul o endometriozie i zwiazanych z tym trudnosciach ciazowych. Moze co niektorych przestraszyc, jednak taka prawda o tej chorobie. Jak ktoras odwazy sie przeczytac to nakoniec mnie wspomnijcie i wiele wiele kobiet, ktore sa mamami [emoji1]
@magda1208, @Ilis91 calym sercem jestem z wami cokolwiek wam dzis powiedza. Niestety od 13.30 bede uwiazana do holtera wiec nie bede dostepna przez 24 h na telefonie. Jednak myslami was nie odstepuje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@magda1208, @Ilis91 calym sercem jestem z wami cokolwiek wam dzis powiedza. Niestety od 13.30 bede uwiazana do holtera wiec nie bede dostepna przez 24 h na telefonie. Jednak myslami was nie odstepuje
@Marthi chca sprawdzic jak pracuje serce przez 24h, bo mam wypadanie zastawki mitralnej i teraz nie moge lezec na lewym boku, bo dostaje silnej arytmi i troche przeszkadza to w oddychaniu. To nie pierwszy moj holter, wiec sie tym nie przejmuje. To formalnosc by pozwolili mi rodzic sn.
Dzis 32tc z kalendarza [emoji7] jak my sie cieszymy
A waga rosnie...
Dzis 32tc z kalendarza [emoji7] jak my sie cieszymy
A waga rosnie...
Załączniki
reklama
Podziel się: