reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 przykro mi czytać gdy piszesz o nas desperatki, a Twoje słowa do nas skierowane są w sposób pejoratywny. I wiesz, w tym wszystkim cały czas nie chodzi o Twój sposób myślenia ale o to w jaki sposób piszesz.
Miłego dnia Tobie życzę i wszystkim pozostałym desperatkom ;)

reklama
@Locja nie ja tutaj zaczęłam temat i czepianie się , miejcie pretensje do siebie i tak oczywiście każda z nas jest despertką , bo nie wie już co ma robić , aby osiągnąć cel . Dopiero tutaj przyszłaś nikogo nie znasz na forum , a sama rozpętałaś g***** burzę swoimi komentarzami

@Locja nie ja tutaj zaczęłam temat i czepianie się , miejcie pretensje do siebie i tak oczywiście każda z nas jest despertką , bo nie wie już co ma robić , aby osiągnąć cel . Dopiero tutaj przyszłaś nikogo nie znasz na forum , a sama rozpętałaś g***** burzę swoimi komentarzami
A Ty się żegnasz i żegnasz i nie możesz zniknąć....

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny ja myślę że to forum pomaga nam odnazleźć osoby w podobnej sytuacji i wymienić sie doświadczeniami i wzajemnie wspierać.
Ja nie wypowiadam się na tematy które mnie na razie nie dotyczą typu in vitro, laktacja, stymulacje bo ich nie rozumiem i nie znam a nie lubię takiego pustego gadania.
Kibicuje Wam wszystkim w tej trudnej drodze a wiadomo że każda z nas sama wybiera metodę którą do niej dąży !
@magda1208 myślę że to czas na Ciebie i brzuszek :)
@plastulinka bardzo się cieszę że udało sie wygrać z chorobą!
Pamiętam trochę Twoją historię bo czytałam forum od początku. Mam nadzieje że trafisz na dobrego lekarza który pomoże Ci zostać mamą.
@pixi.nova powodzenia na badaniu.
Tak dokładnie @iveo ...to pisałam parę dni temu. Że tu na forum mamy siebie, czyli osoby, które rozumieją siebie nawzajem. Ktoś kto nie przeszedł poronienia, utraty dziecka, to nas nie zrozumie. I lepiej by nie miał okazji rozumieć:) Że często takie osoby chcąc nas pocieszyć używają sformułowań, które nas zabolą, pomimo,że wcale tego nie chcą. I niech to forum takim zostanie! Zwroty typu- wyluzuj to w końcu się uda, odpuść, wypij lampkę wina,ale też i teksty-młoda jesteś,jeszcze sobie urodzisz dzidziusia-to są teksty,która nas ranią,choć często nieświadomie.
Ja nie wiem do końca co @roxie123 napisała i kogo uraziła, bo nie doczytałam tego. Za to doczytałam Jej tłumaczenie całej sytuacji. I wydaje mi się,że lepiej napisać..."Kurde dziewczyny nie chodziło mi o to, nie chciałam nikogo urazić.Mogło to niefajnie zabrzmieć,ale miałam co innego na myśli.Sorry",ale nie.Lepiej brnąć w kłótnię. Miałam nadzieję,że na prawdę rano ,po złapaniu oddechu i dystansu do wczorajszego dnia atmosfera się oczyści,a tu d..pa. No i @bentula skorzystała z rady i otwarcie powiedziała co myśli :)
Może i ja się odniosę do In Vitro. A mianowicie-na dzień dzisiejszy uważam,że jest to coś czego nie chciałabym robić. Tylko powtarzam jak mantrę,patrzę z perspektywy osoby, która ma dziecko. Jakbym nie miała córki, to może bym była pierwsza w kolejce? Nie wiem tego, bo stoję gdzie indziej. I nie będę się zarzekać jak żaba błota:) Natomiast baaardzo popieram każdą ciążę,każde dziecko i każde poczęcie:) Nigdy bym się nie ośmieliła powiedzieć osobie,która jest po invitro(udanym czy też nie), dlaczego uważam,że ta droga nie jest dla mnie. I to nas różni @roxie123 ,bo ja wiem,że mój punkt widzenia mógłby kogoś zaboleć. Mam empatię w sobie i zachowam to dla siebie. Ja też kiedyś byłam bardzo butna,waleczna...aż zrozumiałam,że nie warto czasami się odzywać jeśli miałabym kogoś zranić. A to czy zdanie swoje wyrażę głośno, czy zachowam dla siebie-to nic nie zmieni-bo nadal je posiadam. Oszczędzę jedynie komuś nerwów, bólu itd.
I pragnę jeszcze raz zaznaczyć,że to forum jest i będzie wsparciem dla wszystkich potrzebujących rady,a nawet zwykłego/niezwykłego-rozumiem Cię.! i krótko mówiąc-nie chcę więcej tu gównoburzy!

@roxie123 ja nie przeczytam Twoijego postu i proponije reszcie zrobic to samo i zakonczyc temat.

Mam pytanie ponilu dniach od wspolzycia mozna zrobic posiew nasienia i ile dni nie wspolzyc do inseminacji

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ja nie przeczytam Twoijego postu i proponije reszcie zrobic to samo i zakonczyc temat.

Mam pytanie ponilu dniach od wspolzycia mozna zrobic posiew nasienia i ile dni nie wspolzyc do inseminacji

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Do badania nasienia musisz mieć abstynencję 3-5 dni. Nie dłużej i nie krócej:)
Co do inseminacji to nie wiem,nie znam się:)

reklama
Do góry