Locja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty się żegnasz i żegnasz i nie możesz zniknąć....@Locja nie ja tutaj zaczęłam temat i czepianie się , miejcie pretensje do siebie i tak oczywiście każda z nas jest despertką , bo nie wie już co ma robić , aby osiągnąć cel . Dopiero tutaj przyszłaś nikogo nie znasz na forum , a sama rozpętałaś g***** burzę swoimi komentarzami
Tak dokładnie @iveo ...to pisałam parę dni temu. Że tu na forum mamy siebie, czyli osoby, które rozumieją siebie nawzajem. Ktoś kto nie przeszedł poronienia, utraty dziecka, to nas nie zrozumie. I lepiej by nie miał okazji rozumieć Że często takie osoby chcąc nas pocieszyć używają sformułowań, które nas zabolą, pomimo,że wcale tego nie chcą. I niech to forum takim zostanie! Zwroty typu- wyluzuj to w końcu się uda, odpuść, wypij lampkę wina,ale też i teksty-młoda jesteś,jeszcze sobie urodzisz dzidziusia-to są teksty,która nas ranią,choć często nieświadomie.Dziewczyny ja myślę że to forum pomaga nam odnazleźć osoby w podobnej sytuacji i wymienić sie doświadczeniami i wzajemnie wspierać.
Ja nie wypowiadam się na tematy które mnie na razie nie dotyczą typu in vitro, laktacja, stymulacje bo ich nie rozumiem i nie znam a nie lubię takiego pustego gadania.
Kibicuje Wam wszystkim w tej trudnej drodze a wiadomo że każda z nas sama wybiera metodę którą do niej dąży !
@magda1208 myślę że to czas na Ciebie i brzuszek
@plastulinka bardzo się cieszę że udało sie wygrać z chorobą!
Pamiętam trochę Twoją historię bo czytałam forum od początku. Mam nadzieje że trafisz na dobrego lekarza który pomoże Ci zostać mamą.
@pixi.nova powodzenia na badaniu.
Do badania nasienia musisz mieć abstynencję 3-5 dni. Nie dłużej i nie krócej@roxie123 ja nie przeczytam Twoijego postu i proponije reszcie zrobic to samo i zakonczyc temat.
Mam pytanie ponilu dniach od wspolzycia mozna zrobic posiew nasienia i ile dni nie wspolzyc do inseminacji
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom