Moje kochane chciałabym odnieść się do całej tej sytuacji choć jak wiecie jestem daleka od oceniania i wyciągania wniosków jednak tym razem czuję w sercu , że muszę wyrazić własne stanowisko.
Jestem na forum ponad rok i o ile mnie pamięć nie myli to z obecnych tu starających jestem po Marshi najstarsza . Nigdy jednak przez ten czas nie miała miejsca taka sytuacja. Apeluje tak jak, któraś z dziewczyn na forum szczególnie do dziewczyn , które dołączyły do forum o poszanowanie obowiązujących tu praw bo wydaje mi się , że za daleko to wszystko zabrnęło .
To forum jest dla każdej z nas, także dla Roxie123. Jakoś do tej pory żadnej z nas nie przeszkadzało wypowiadanie własnych myśli i poglądów wtym również
@roxie123.
Więc proszę nie mówić nikomu kto ma opuścić to forum a kto nie .
Uczynić może to tylko nasza kochana moderatorka Foczunia.
Nie chciała bym aby nasze forum stałą się miejscem niesnasek i wzajemnych oszczerstw.
Do tej pory bardzo dobrze się czułyśmy w swoim towarzystwie .
Kolejna kwestia dotyczy wiary jak wiecie kochane jestem osobą , która bardzo dużą uwagę przywiązuje do modlitwy i pokłada w Bogu dużą nadzieję. Dlatego wielokrotnie w moich postach skierowanych do was proszę abyście nie przestawały wierzyć i tracić nadziei na lepsze jutro .
Czynię to nie dla tego abyście podziwiały mnie za moją wiarę lecz po to aby dodać wam siły do dalszej walki kiedy wszystko inne zawodzi . Ponieważ wiem jak duża siła tkwi w modlitwie.
Staram się przekazywać tą siłę wam wszystkim i nie ma to nic wspólnego z obnoszeniem się z wiarą jak któraś z was wspomniała.
Sama czasami miewam chwile zadumy i zwątpienia ale wówczas z pomocą przychodzicie wy bo to jesteśmy i taka jest po części rola tego forum aby się wspierać i służyć dobrym słowem i radą a nie na siebie naskakiwać .
@plastulinka Kochana nie miałam okazji przeczytać twojej historii , ale głęboko wierzę , że trud i cierpienie zostaną tobie wynagrodzone.
@Kitki Super , że o nas pamiętasz.
@Porzeczka1234 Ucałuj Zosieńkę od cioci na nowy tydzień. Dziękuję , że nadal wspierasz nasz cennymi radami.
@iveo Nawet nie wiesz jak bym chciała tak jak my wszystkie. Musiał by stać się cud bo jak wiesz pęcherzyk tylko z niedrożnego jajowodu , ale cuda się zdarzają i to forum stanowi potwierdzenie tych cudów.
@Destino Kochana życzę spokojnych chwil jeszcze troszkę . Brzusio super .
@bea25ta Co u ciebie.?
@Funia90 Jak się miewacie.?
@berha Kochana co u ciebie.
@marshia Jak ty się masz .
@bobasek1990 Kciuki za wizytę.
@kas90 Ucałuj Asię od cioteczki.
@czarna_mala @mała79 Co u was.?
@mickey* Pozdrawiam .
@burczuś Nieustannie wspieram.