reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino - piekny ma apartament Nataniel. Bardzo zgrabny brzusio

@Roxie - nie brnij w to dalej, nie ma sensu. Szkoda nerwow Twoich i innych. Uwazam ze zeszlo to wszystko za daleko. Ja sie nigdy nie zarzekam ze postapilabym tak czy inaczej bo tak naprawde nie wiem. Jest wiele trudnych tematow, szczepienia, invitro, terminacja ciazy. Kiedys bym powiedziala "terminacja?..jaa? Nigdy" teraz majac doswiadczenie jakie mam i widzac to co widzialam...nie mowie nic, bo nigdy nie przezylam tego co dana osoba, nie jestem w jej sytuacji i nie wiem co bym zrobila w niej będąc. Mozna miec swoje zdanie ale czasem taktem jest je przemilczec, nie nam oceniac. Lepiej wesprzec dobrym slowem i podac pomocną dłoń niz kopać i tak już leżącego. I tak kazda z nas niesie swój krzyż i ma pod górkę w życiu, po co sobie jeszcze dokładać

Życzę wszystkim milego dnia z usmiechem na ustach[emoji2]
Moje kochane wariaty[emoji7]
1509968331-9daf66632d958236-aaaaaa.jpeg

@czarna_mala Kochana właśnie chciałam wrzucić fotkę ale muszę zmniejszyć format.
Pogoda dopisała zjadłam pyszną rybkę odstresowałam myśli i liczę na cud. Trzymam kciuki żeby wszytko się ułożyło.
Madzia, nawet nie masz pojecia jak mocno trzymam kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110] grudzień jest Twój :) a testowanko może być i styczniowe [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dziękuję @magda1208 , ze pytasz :( U mnie do dupy tak naprawdę. I nie chodzi o ogarnięcie się po poronieniu, bo szczerze to o tym juz zapomniałam... chodzi o mamę :( Ostatnio nawrt pomyślałam, ze chyba jestem w stanie zrezygnować ze starań i nie mieć dziecka, byle ona nie miała tej diagnozy, którą ma. Ale to tak nie działa - takie handlowanie.....
W obliczu czegos takiego wszystko schodzi na dalszy plan. Wiem, ze życie wciąż się toczy i nie mogę zapominać o sibie, ale nawet nie mam głowy do starań. Dobrze, ze na razie czekam na badania i wszystko wstrzymane, bo jakby miały być jakies seksy to niewiele by z nich było :(

Dziękuję @magda1208 , ze pytasz :( U mnie do dupy tak naprawdę. I nie chodzi o ogarnięcie się po poronieniu, bo szczerze to o tym juz zapomniałam... chodzi o mamę :( Ostatnio nawrt pomyślałam, ze chyba jestem w stanie zrezygnować ze starań i nie mieć dziecka, byle ona nie miała tej diagnozy, którą ma. Ale to tak nie działa - takie handlowanie.....
W obliczu czegos takiego wszystko schodzi na dalszy plan. Wiem, ze życie wciąż się toczy i nie mogę zapominać o sibie, ale nawet nie mam głowy do starań. Dobrze, ze na razie czekam na badania i wszystko wstrzymane, bo jakby miały być jakies seksy to niewiele by z nich było :(
Przykro mi :( dużo siły dla Ciebie i bliskich, a przede wszystkim dla mamy [emoji173]

Madzia, nawet nie masz pojecia jak mocno trzymam kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110] grudzień jest Twój :) a testowanko może być i styczniowe [emoji6]
Kochana tego samego życzę z całego serca tobie i wszystkim nam.
Jeszcze @ nie przyszła więc liczę na cud. Wiesz , że bardzo chciałam przejąć brzuszek Porzeczki, ale z wielką przyjemnością przejmę po każdej bea25ta, destino , funi chyba zarezerwowany dla marshi.)))))

@marshia Z całego serca ściskam będę się modlić o siłę dla was i spokój ducha dla mamy o zdrowie.

@Roxie - nie brnij w to dalej, nie ma sensu. Szkoda nerwow Twoich i innych. Uwazam ze zeszlo to wszystko za daleko. Ja sie nigdy nie zarzekam ze postapilabym tak czy inaczej bo tak naprawde nie wiem. Jest wiele trudnych tematow, szczepienia, invitro, terminacja ciazy. Kiedys bym powiedziala "terminacja?..jaa? Nigdy" teraz majac doswiadczenie jakie mam i widzac to co widzialam...nie mowie nic, bo nigdy nie przezylam tego co dana osoba, nie jestem w jej sytuacji i nie wiem co bym zrobila w niej będąc. Mozna miec swoje zdanie ale czasem taktem jest je przemilczec, nie nam oceniac. Lepiej wesprzec dobrym slowem i podac pomocną dłoń niz kopać i tak już leżącego. I tak kazda z nas niesie swój krzyż i ma pod górkę w życiu, po co sobie jeszcze dokładać

Super dzieciaki małego bym schrupała w przenośni.

@marshia jakie to wszystko jest przykre :(, życie Ciebie mocno doświadcza. Dużo zdrowia dla Twojej mamy, Ciebie. Nich wszystko się ułoży tak jak powinno i czarne chmury odejdą w siną dal.

reklama
@Kitki jestes wspaniala inspiracja tego forum. Chcialam ci serdecznie podziekowac za wsparcie i rady. Bardzo mi pomoglas. Dzieciaczki masz cudowne. Taki usmiech zaraza [emoji1][emoji38][emoji1]

@magda1208 wciaz trzymam za ciebie [emoji110][emoji110][emoji110] i zycze wyjatkowego cudu

@czarna_mala a probowalas moze aloes na endo? On ma duzo fitoestrogenow.

@marshia a ja cie rozumiem. Wciaz pamietam walke tescia. Z jednej strony dxiecko chodzi po glowie, ale cala reszta. Zajmij sie mama. Spedzajcie razem jak najwiecej czasu. Malenstwo znajdzie droge do Ciebie. Sciskam i przytulam [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry