marzycielka81
Fanka BB :)
Bertha gratuluje.
Maciejkaa78 gratulacje.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejkaa78 gratulacje.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musiałam się wyciszyć, ale podczytuję jak mam czas, a mam go mało więc jestem do tyłu@bertha wiesz ... to jest ogólnie nie na moją głowę ale straaasznie się ciesze Twoim szczęściem :* i życzę abyś za 9 miesięcy napisała to samo tylko " jestem już w domku z moją kropeczką " wszystkiego naj ;**
@czarna_mala no hej dawno Cie nie było
Heh musiałam przeżyć stymulację w ciszy, po punkcji wymiotowałam po narkozie, ale ogólnie jest ok@bertha teraz na 9 miesiecy[emoji8]
@czarna_mala myslalam dzis o Tobie ale nie wywolywalam bo pomyslalam ,ze odpoczywasz od nas[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ooo super, gratulacje dzień pozytywnych wiadomościDziewczyny jest maluszek i serduszko! Normalnie nie dociera to do mnie!!!