reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha wierzę mocno w Was i w modlitwach będę pamiętać ♡
@bobasek1990 trzymam kciuki! a @Maciejka78 gratuluję i czyj brzuszek zgarnelas? Bo Bertha chyba ostatni czyli Kasi.
@kas90 tez mieliśmy wysoka bolirubinę i cały tydzień w szpitalu także często tak bywa :*
@roxie123 @agatush :* dostałam nauczkę żeby o przyziemnych sprawach nie pisać, trochę to sztuczne takie powstrzymywanie bo najchętniej bym krzyczala przynajmniej tak ze @roxie123 by mnie usłyszała ;)
W skrócie tylko to dzieci znów przeziebione a ja bardzo źle się czuje ostatnimi czasy i to takie kolo bo musze być na chodzie
Dziękuję wam.ale chyba wypadam z obiegu czego bardzo mi brakuje :( oddałam tu kawałek mojego ♡

@bertha wiesz ... to jest ogólnie nie na moją głowę :) ale straaasznie się ciesze Twoim szczęściem :* i życzę abyś za 9 miesięcy napisała to samo tylko " jestem już w domku z moją kropeczką " :) wszystkiego naj ;**
@czarna_mala no hej :) dawno Cie nie było :)
Musiałam się wyciszyć, ale podczytuję jak mam czas, a mam go mało więc jestem do tyłu :)

@bertha teraz na 9 miesiecy[emoji8]

@czarna_mala myslalam dzis o Tobie ale nie wywolywalam bo pomyslalam ,ze odpoczywasz od nas[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Heh musiałam przeżyć stymulację w ciszy, po punkcji wymiotowałam po narkozie, ale ogólnie jest ok :)

Dziewczyny jest maluszek i serduszko! Normalnie nie dociera to do mnie!!!
Ooo super, gratulacje :) dzień pozytywnych wiadomości :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@nafoczka zycze Wam duzo zdrowka,a Tobie sily bo masz co robic,domyslam sie ,ze latwo nie jest:/
Od rana dom,praca i jeszcze moderowanie[emoji15]ode mnie wileki szacun za cale Twoje serce wlozone tutaj[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 cieszę sie że lekarz troche Cię uspokoił. Może ten wynik nie jest taki wazny skoro nawet Malina nie każe tego badać?
@Maciejka78 super że jest serduszko! niech maluszek rośnie zdrowo!
Czy Ty przed ciążą się szczepiłaś czy miałaś zamiar bo nie pamiętam?
@marshia @burczuś odnośnie tych konsultacji to chyba jak piszesz @burczuś chwilowo się trezba na coś zdecydować np leczenie immunologiczne
Ja też np poszłam do Maliny który wszystkich chyba szczepi ale miałam takie wątpliwości żeby się skonsultować z kimś jeszcze. Malinę zasugerował gin który prowadził poprzednią ciąże.
Poszłam do lekarza nr 3 i ten powiedział żeby się nie szczepić bo szczepienia są głupie i bez udowodnionej skuteczności tylko próbować dalej a jak nie wyjdzie robić in vitro z diagnostyką zarodka.
Tak że niewiele mi z tej konsultacji przyszlo....
@bertha współczuję tych emocji.. Ale najważniejsze że komóreczki są już w Tobie i życzę Ci żeby powstał mały czlowieczek! Akurat brzuszek @kas90 do przejęcia
@bea25ta w tym przypadku za duży dzidziuś lepszy niz za mały więć to raczej powod do radości :)

Ja dostałam wynik po histo w Lodzi chyba nic tam specjalnego nie wyszło. Piszę zapytanie o wynik mlr jak kazali w gynmedzie.
I spokojnie sobie czekam na brzuszek @Porzeczka1234 :)

@nafoczka codziennosc bywa taka przytłaczająca. Szczegolnie jak sa choroby i człowiek nie ma siły
Tak sobie kiedyś myślałam o tym Twoim moderowaniu i że ja nie miałabym czasu mimo że dzieci nie mam ale praca dom - nieraz nie mam czasu forum doczytać.
@roxie123 który dzień u Ciebie? Jak ty masz owu 18 do 20 dzień to @ nie bedzie wcześniej jak 31-32 dzień a jakby była wcześniej to nawet źle bo to świadczyłoby o za krótkiej 2 fazie

Ostatnia edycja:
@Maciejka78 no kochana i jest cud mówiłam Ci z tymi objawami wspaniale cieszę się bardzo.

@Ilis91 bardzo mi przykro współczuję dużo siły na jutro

@czarna_mala wiedziałam , że działasz prężnie 2 blastki o proszę trzymam kciuki za styczeń

@nafoczka dużo siły mam nadzieję , że to chwilowy spadek formy

@bertha jesteś w ciąży haha super cieszę się ogromnie❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

@iveo @Funia90 dementuje ja badam co 3-tygodnie attpp i d-dimery tak każe malina on mówi , że to ważne badanie. Funia wiesz co poproszę moja Panią dr we wtorek aby zadzwoniła do sydora i go o to zapytała czy on uważa , że to badanie w ciąży z heparyna jest ważne ona z nim pracuje poproszę na kolanach jak trzeba będzie ale wiem, że nie będzie takiej potrzeby :D

@matulkaa kto ci każe badać d-dimery? Malina mówi , że jak przekroczy wynik 2000-2500 tyś trzeba zwiekszyć dawkę heparyny tylko tyle moge powiedzieć. To podobno najświeższe zalecenia polskiego towarzystwa ginekologicznego tak mówi moja dr nr 2. I jeszcze ważne jest to czy nie rośnie w miarę tzn np w tym miesiącu 400 na drugi np 690 to spoko najgorsze skoki z np 200 a na drugi miesiąc 1200 ale to opinia maliny ja mu ufam i uważam , że to co mówi to prawda i jedyna racja.

@marshia to czyje brzuszki do przejecia?

Dziewczyny byłam na ktg zjadłam w drodze do szpitala babeczke mała mąż mi kupil do tego puszka coli na rozruszanie przed ktg a że przed byłam zesrana dosłownie w szpitalu mąż kupił mi zimną wodę bo taka tylko była z maszyny. Pani bydluniowa poczuła wiatr we włosach i kopała śliczne serduszko biło jak powinno Pani polożne się smiały, że lubi colę i babeczki dziś bardzo grzeczna była moja mała tak też komentowałya a mnie mnie brzuch tylko skakał jakby slyszała kamień z serca. Wróciliśmy zjedliśmy fasolkę po bretońsku @bea25ta polecam bo później jie zjesz była pyszna i z tych emocji zasnełam i spałam od 16 do 18:30 masakra.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry