reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha wierzę mocno w Was i w modlitwach będę pamiętać ♡
@bobasek1990 trzymam kciuki! a @Maciejka78 gratuluję i czyj brzuszek zgarnelas? Bo Bertha chyba ostatni czyli Kasi.
@kas90 tez mieliśmy wysoka bolirubinę i cały tydzień w szpitalu także często tak bywa :*
@roxie123 @agatush :* dostałam nauczkę żeby o przyziemnych sprawach nie pisać, trochę to sztuczne takie powstrzymywanie bo najchętniej bym krzyczala przynajmniej tak ze @roxie123 by mnie usłyszała ;)
W skrócie tylko to dzieci znów przeziebione a ja bardzo źle się czuje ostatnimi czasy i to takie kolo bo musze być na chodzie
Dziękuję wam.ale chyba wypadam z obiegu czego bardzo mi brakuje :( oddałam tu kawałek mojego ♡

@bertha wiesz ... to jest ogólnie nie na moją głowę :) ale straaasznie się ciesze Twoim szczęściem :* i życzę abyś za 9 miesięcy napisała to samo tylko " jestem już w domku z moją kropeczką " :) wszystkiego naj ;**
@czarna_mala no hej :) dawno Cie nie było :)
Musiałam się wyciszyć, ale podczytuję jak mam czas, a mam go mało więc jestem do tyłu :)

@bertha teraz na 9 miesiecy[emoji8]

@czarna_mala myslalam dzis o Tobie ale nie wywolywalam bo pomyslalam ,ze odpoczywasz od nas[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Heh musiałam przeżyć stymulację w ciszy, po punkcji wymiotowałam po narkozie, ale ogólnie jest ok :)

Dziewczyny jest maluszek i serduszko! Normalnie nie dociera to do mnie!!!
Ooo super, gratulacje :) dzień pozytywnych wiadomości :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@nafoczka zycze Wam duzo zdrowka,a Tobie sily bo masz co robic,domyslam sie ,ze latwo nie jest:/
Od rana dom,praca i jeszcze moderowanie[emoji15]ode mnie wileki szacun za cale Twoje serce wlozone tutaj[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 cieszę sie że lekarz troche Cię uspokoił. Może ten wynik nie jest taki wazny skoro nawet Malina nie każe tego badać?
@Maciejka78 super że jest serduszko! niech maluszek rośnie zdrowo!
Czy Ty przed ciążą się szczepiłaś czy miałaś zamiar bo nie pamiętam?
@marshia @burczuś odnośnie tych konsultacji to chyba jak piszesz @burczuś chwilowo się trezba na coś zdecydować np leczenie immunologiczne
Ja też np poszłam do Maliny który wszystkich chyba szczepi ale miałam takie wątpliwości żeby się skonsultować z kimś jeszcze. Malinę zasugerował gin który prowadził poprzednią ciąże.
Poszłam do lekarza nr 3 i ten powiedział żeby się nie szczepić bo szczepienia są głupie i bez udowodnionej skuteczności tylko próbować dalej a jak nie wyjdzie robić in vitro z diagnostyką zarodka.
Tak że niewiele mi z tej konsultacji przyszlo....
@bertha współczuję tych emocji.. Ale najważniejsze że komóreczki są już w Tobie i życzę Ci żeby powstał mały czlowieczek! Akurat brzuszek @kas90 do przejęcia
@bea25ta w tym przypadku za duży dzidziuś lepszy niz za mały więć to raczej powod do radości :)

Ja dostałam wynik po histo w Lodzi chyba nic tam specjalnego nie wyszło. Piszę zapytanie o wynik mlr jak kazali w gynmedzie.
I spokojnie sobie czekam na brzuszek @Porzeczka1234 :)

@nafoczka codziennosc bywa taka przytłaczająca. Szczegolnie jak sa choroby i człowiek nie ma siły
Tak sobie kiedyś myślałam o tym Twoim moderowaniu i że ja nie miałabym czasu mimo że dzieci nie mam ale praca dom - nieraz nie mam czasu forum doczytać.
@roxie123 który dzień u Ciebie? Jak ty masz owu 18 do 20 dzień to @ nie bedzie wcześniej jak 31-32 dzień a jakby była wcześniej to nawet źle bo to świadczyłoby o za krótkiej 2 fazie

Ostatnia edycja:
@Maciejka78 no kochana i jest cud mówiłam Ci z tymi objawami wspaniale cieszę się bardzo.

@Ilis91 bardzo mi przykro współczuję dużo siły na jutro

@czarna_mala wiedziałam , że działasz prężnie 2 blastki o proszę trzymam kciuki za styczeń

@nafoczka dużo siły mam nadzieję , że to chwilowy spadek formy

@bertha jesteś w ciąży haha super cieszę się ogromnie❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

@iveo @Funia90 dementuje ja badam co 3-tygodnie attpp i d-dimery tak każe malina on mówi , że to ważne badanie. Funia wiesz co poproszę moja Panią dr we wtorek aby zadzwoniła do sydora i go o to zapytała czy on uważa , że to badanie w ciąży z heparyna jest ważne ona z nim pracuje poproszę na kolanach jak trzeba będzie ale wiem, że nie będzie takiej potrzeby :D

@matulkaa kto ci każe badać d-dimery? Malina mówi , że jak przekroczy wynik 2000-2500 tyś trzeba zwiekszyć dawkę heparyny tylko tyle moge powiedzieć. To podobno najświeższe zalecenia polskiego towarzystwa ginekologicznego tak mówi moja dr nr 2. I jeszcze ważne jest to czy nie rośnie w miarę tzn np w tym miesiącu 400 na drugi np 690 to spoko najgorsze skoki z np 200 a na drugi miesiąc 1200 ale to opinia maliny ja mu ufam i uważam , że to co mówi to prawda i jedyna racja.

@marshia to czyje brzuszki do przejecia?

Dziewczyny byłam na ktg zjadłam w drodze do szpitala babeczke mała mąż mi kupil do tego puszka coli na rozruszanie przed ktg a że przed byłam zesrana dosłownie w szpitalu mąż kupił mi zimną wodę bo taka tylko była z maszyny. Pani bydluniowa poczuła wiatr we włosach i kopała śliczne serduszko biło jak powinno Pani polożne się smiały, że lubi colę i babeczki dziś bardzo grzeczna była moja mała tak też komentowałya a mnie mnie brzuch tylko skakał jakby slyszała kamień z serca. Wróciliśmy zjedliśmy fasolkę po bretońsku @bea25ta polecam bo później jie zjesz była pyszna i z tych emocji zasnełam i spałam od 16 do 18:30 masakra.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry