reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No kochane nie nadążam tyle piszecie. Najważniejsze , że nasze forum tętni życiem .
@Maciejka78 Nie mogło być inaczej. Gratuluję.
@bertha Suuuuuuuuuuuuuuuper.
@czarna_mala Wspomniałam o tobie , cieszę się z dobrych informacji.
@bobasek1990 Udało się dodzwonić i umówić na doszczepianie.?
@Porzeczka1234 Kochana cieszę się , że z malutką wszystko dobrze. Tak chciałam przejąć twój bądź Kas brzusio ehh.
@nafoczka Kochana życzę dużo sił i zdrówka.
@Ilis91 Kochana ściskam . Podałam tobie moje wartości prolaktyny.

Moje drogie to jak to z tymi brzuszkami proszę mi tu napisać kto po kim przejął brzusio. Naprawdę nie ma już brzuszków do przejęcia. Bo jak wiecie do grudnia mam zajść w ciąże he he . Grudzień to miesiąc moich urodzin. Tylko jak wiemy chcieć a móc to dwie różne sprawy.

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 ciesze sie ,ze bydluniowa nabrala wiatru we wlosy hehe[emoji5]
Wiem co przezywasz,ja dzis zapiaslam sie na usg 3 prenatlne i juz mam prawie biegunke na mysl ,ze mam tam isc:/
Jejku na prawde moglabys go zapytac?byloby cudownie[emoji5]

@marshia moj brzuszek troche problemowy,wiec zatanow sie czy dasz rade ze stresami[emoji28]no i rosnie hehe juz nie taki maly[emoji4]tak mi sie wydaje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziekuje Dziewczyny mua mua***)))
Pomiary wskazuja na wieksza fasolke niz wynika z przeliczenia @. Wyprzedza o 4 dni wiec jestem dobrej mysli. Widzialam serduszko bilo ale nie sluchalysmy go bo lekarz stwierdzil, ze na kolejnym usg 9 listopada posluchamy a teraz nie bedzie stresowac maluszka. Chyba kochane dopiero powoli to do mnie dociera. Przez brak tych typowych objawow ciazowych
nastawialam sie na najgorsze. To chyba dlatego nie moge w to uwierzyc :)
@bobasek1990 mam nadzieje, ze nabralas wiary i bedziesz spokojniejsza. Jak dzis sie czujesz?
Wizyte kolejna mam dzien po Tobie ;)
@iveo szczepienia dopiero planowalam ale nie zdazylam jade na zelaznym z dawka 15 encortonu
Dzis pogadalam z moja ginka o tym naszym zelaznym zestawie i ona potwierdzila, ze przy wielu ciazach pomaga + dla niej kluczowe bylo u mnie zbicie homocysteiny. Ale tez reguly nie ma i czasem 15 encortonu to za malo i na wiekszych dawkach sie udaje wiec podsumowanie bylo takie, ze trzeba probowac.
@marshia dziekuje za podpowiedz po kim brzuszek bo juz sie wystraszylam, ze nie ma dla gniazdka do przejecia :o no ale uff a czy @agatush nie leczyla sie u Basiowej?

Zdjatko wrzuce jutro bo moj M.domaga sie adoracji mowi, ze albo gadam albo pisze przez tel. Musze sie M. zajac rozumiecie :D
U mnie od 2 dni ok plecy prawie nie bolą ale za to od rana sutki i są bardzo czerwone trochę noga mi dretwieje ale myślę że jest ok i brzuch też chyba nie chce przejmować po kimś bo się boję że się nie uda
@magda1208 jutro zadzwonię rano idę jeszcze na betę tylko nie wiem czy ktoś tam jutro jest

U mnie od 2 dni ok plecy prawie nie bolą ale za to od rana sutki i są bardzo czerwone trochę noga mi dretwieje ale myślę że jest ok i brzuch też chyba nie chce przejmować po kimś bo się boję że się nie uda
@magda1208 jutro zadzwonię rano idę jeszcze na betę tylko nie wiem czy ktoś tam jutro jest
@bobasek1990 Kochana co do piątku to trudno mi się wypowiedzieć może Porzeczka coś podpowie.

@magda1208 możesz brać mój jeśli nie gardzisz mały rozgardiasz mam w głowie ale nie jest źle.....Podpowiem , że za mną jest @bea25ta raczej spokojniejsza niż ja także który chcesz bierzesz nie krepuj się wiem , że jeszecze @iveo ma na nie chęć :D ale @Destino jeszcze będzie zwalniać między czasie bo funiowy zarezerwowany @marshia sie pcha bo chce mały :p. Jak twoje jajeczka?

@Funia90 zapytam tylko przypomnij mi się po niedzieli sama jestem ciekawa co Sydor na to bo on bardziej horyzonty ma rozwinięte jeśli chodzi o leczenia nasze bo do Paśnika kieruje na szczepienia i nie mówi , że to samo zło. Wiesz no cholera nie wiem czemu ten wynik masz taki nie wiem co doradzić. Badałaś v leiden?

@bobasek1990 my sobie tak żartujemy z tym przejeciem brzuszka nie bierz wszystkiego tak poważnie. Jutro piątek nie ma tam nikogo dopiero w poniedziałek ktoś tam będzie

@bea25ta mam na e-mail informacje , że pampersy za 1gr. Mam iść do Rossmann i powiedzieć że dostałam info. i dać kartę Pani lub aplikację żeby zeskanowała. Także dziękuję Ci bardzo za info.

@Porzeczka1234 Kochana twoim brzuszkiem nigdy bym nie pogardziła jak możesz tak myśleć . Przejmę ten który będzie wolny chyba , że nie będzie żadnego ale najpierw muszą być ku temu przesłanki.
Jutro mam kolejną wizytę jeżeli pojadę z mężem na mazury to przełożę .Jak będzie brzydka pogoda to odpuszczę wyjazd.

reklama
Do góry