reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No kochane nie nadążam tyle piszecie. Najważniejsze , że nasze forum tętni życiem .
@Maciejka78 Nie mogło być inaczej. Gratuluję.
@bertha Suuuuuuuuuuuuuuuper.
@czarna_mala Wspomniałam o tobie , cieszę się z dobrych informacji.
@bobasek1990 Udało się dodzwonić i umówić na doszczepianie.?
@Porzeczka1234 Kochana cieszę się , że z malutką wszystko dobrze. Tak chciałam przejąć twój bądź Kas brzusio ehh.
@nafoczka Kochana życzę dużo sił i zdrówka.
@Ilis91 Kochana ściskam . Podałam tobie moje wartości prolaktyny.

Moje drogie to jak to z tymi brzuszkami proszę mi tu napisać kto po kim przejął brzusio. Naprawdę nie ma już brzuszków do przejęcia. Bo jak wiecie do grudnia mam zajść w ciąże he he . Grudzień to miesiąc moich urodzin. Tylko jak wiemy chcieć a móc to dwie różne sprawy.

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 ciesze sie ,ze bydluniowa nabrala wiatru we wlosy hehe[emoji5]
Wiem co przezywasz,ja dzis zapiaslam sie na usg 3 prenatlne i juz mam prawie biegunke na mysl ,ze mam tam isc:/
Jejku na prawde moglabys go zapytac?byloby cudownie[emoji5]

@marshia moj brzuszek troche problemowy,wiec zatanow sie czy dasz rade ze stresami[emoji28]no i rosnie hehe juz nie taki maly[emoji4]tak mi sie wydaje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziekuje Dziewczyny mua mua***)))
Pomiary wskazuja na wieksza fasolke niz wynika z przeliczenia @. Wyprzedza o 4 dni wiec jestem dobrej mysli. Widzialam serduszko bilo ale nie sluchalysmy go bo lekarz stwierdzil, ze na kolejnym usg 9 listopada posluchamy a teraz nie bedzie stresowac maluszka. Chyba kochane dopiero powoli to do mnie dociera. Przez brak tych typowych objawow ciazowych
nastawialam sie na najgorsze. To chyba dlatego nie moge w to uwierzyc :)
@bobasek1990 mam nadzieje, ze nabralas wiary i bedziesz spokojniejsza. Jak dzis sie czujesz?
Wizyte kolejna mam dzien po Tobie ;)
@iveo szczepienia dopiero planowalam ale nie zdazylam jade na zelaznym z dawka 15 encortonu
Dzis pogadalam z moja ginka o tym naszym zelaznym zestawie i ona potwierdzila, ze przy wielu ciazach pomaga + dla niej kluczowe bylo u mnie zbicie homocysteiny. Ale tez reguly nie ma i czasem 15 encortonu to za malo i na wiekszych dawkach sie udaje wiec podsumowanie bylo takie, ze trzeba probowac.
@marshia dziekuje za podpowiedz po kim brzuszek bo juz sie wystraszylam, ze nie ma dla gniazdka do przejecia :o no ale uff a czy @agatush nie leczyla sie u Basiowej?

Zdjatko wrzuce jutro bo moj M.domaga sie adoracji mowi, ze albo gadam albo pisze przez tel. Musze sie M. zajac rozumiecie :D
U mnie od 2 dni ok plecy prawie nie bolą ale za to od rana sutki i są bardzo czerwone trochę noga mi dretwieje ale myślę że jest ok i brzuch też chyba nie chce przejmować po kimś bo się boję że się nie uda
@magda1208 jutro zadzwonię rano idę jeszcze na betę tylko nie wiem czy ktoś tam jutro jest

U mnie od 2 dni ok plecy prawie nie bolą ale za to od rana sutki i są bardzo czerwone trochę noga mi dretwieje ale myślę że jest ok i brzuch też chyba nie chce przejmować po kimś bo się boję że się nie uda
@magda1208 jutro zadzwonię rano idę jeszcze na betę tylko nie wiem czy ktoś tam jutro jest
@bobasek1990 Kochana co do piątku to trudno mi się wypowiedzieć może Porzeczka coś podpowie.

@magda1208 możesz brać mój jeśli nie gardzisz mały rozgardiasz mam w głowie ale nie jest źle.....Podpowiem , że za mną jest @bea25ta raczej spokojniejsza niż ja także który chcesz bierzesz nie krepuj się wiem , że jeszecze @iveo ma na nie chęć :D ale @Destino jeszcze będzie zwalniać między czasie bo funiowy zarezerwowany @marshia sie pcha bo chce mały :p. Jak twoje jajeczka?

@Funia90 zapytam tylko przypomnij mi się po niedzieli sama jestem ciekawa co Sydor na to bo on bardziej horyzonty ma rozwinięte jeśli chodzi o leczenia nasze bo do Paśnika kieruje na szczepienia i nie mówi , że to samo zło. Wiesz no cholera nie wiem czemu ten wynik masz taki nie wiem co doradzić. Badałaś v leiden?

@bobasek1990 my sobie tak żartujemy z tym przejeciem brzuszka nie bierz wszystkiego tak poważnie. Jutro piątek nie ma tam nikogo dopiero w poniedziałek ktoś tam będzie

@bea25ta mam na e-mail informacje , że pampersy za 1gr. Mam iść do Rossmann i powiedzieć że dostałam info. i dać kartę Pani lub aplikację żeby zeskanowała. Także dziękuję Ci bardzo za info.

@Porzeczka1234 Kochana twoim brzuszkiem nigdy bym nie pogardziła jak możesz tak myśleć . Przejmę ten który będzie wolny chyba , że nie będzie żadnego ale najpierw muszą być ku temu przesłanki.
Jutro mam kolejną wizytę jeżeli pojadę z mężem na mazury to przełożę .Jak będzie brzydka pogoda to odpuszczę wyjazd.

reklama
Do góry