reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Masakra :O
1509027194-2b7f9ef0abf2fced-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 no masakra[emoji15]ostatnio tez zszkowala mnie historia kobiety chyba z Brazylii ,ktora napdla inna z jakims facetem i zrobili jej ciecie i ukradli dziecko[emoji15]kobieta zmarla,dziecko przezylo
Co to sie dzieje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha, cudowna historia,mimo przykrych chwil, zaświeciło do Was słońce :) trzymam kciuki za Maluszka ,niech mu się spodoba w Twoim brzuszku i niech siedzi tam 8mscy :)
@Maciejka78 , super wiadomość! Nie chcesz się pochwalić zdjęciem Fasolki? <3
@bobasek1990 ,a Ty kiedy idziesz na usg?
Ja właśnie byłam u sióstr zakonnych. Dostałam pasek św Dominika i medalik dla M. Jutro ciężki dzień...pogrzeb ukochanej Babci... na samą myśl robi mi się słabo :(
Bardzo współczuję:( na prawdę:(
@Maciejka78 super wieści:) mów szybko co i jak i ile itd;)

A ja popijam herbatke z tych liści znowu ...masakra gdzie ta @ [emoji36] taka zacofana teraz jestem [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry