reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo od początku ciąży badam attp co 3-tygodnie a od ok 3 miesiąca jeszcze d-dimery też będziesz badać malina będzie ci kazał zawsze na wizytę 2 powyższe badania mocz i krew. Kochana wiele razy o tym pisałam na forum może nie wyłapałaś

@matulkaa kto ci każe badać d-dimery? Malina mówi , że jak przekroczy wynik 2000-2500 tyś trzeba zwiekszyć dawkę heparyny tylko tyle moge powiedzieć. To podobno najświeższe zalecenia polskiego towarzystwa ginekologicznego tak mówi moja dr nr 2. I jeszcze ważne jest to czy nie rośnie w miarę tzn np w tym miesiącu 400 na drugi np 690 to spoko najgorsze skoki z np 200 a na drugi miesiąc 1200 ale to opinia maliny ja mu ufam i uważam , że to co mówi to prawda i jedyna racja.

Dzięki @Funia90, @Porzeczka1234 za info. Tak naprawdę teraz nikt mi nie kazał sprawdzać tego poziomu, chciałam sprawdzić jak to u mnie wygląda, bo mam tylko dawkę 0,4 a mało nie ważę. Tzn. na początku ciąży dostałam zalecenie by kontrolować ten parametr od Przybycienia. Pierwszy pomiar powyżej 500 później po heperynie spadły do 393. Także trochę zmartwił mnie obecny wzrost do 1188,9. Mam jutro wizytę to podrążę temat.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Dziewczyny mua mua***)))
Pomiary wskazuja na wieksza fasolke niz wynika z przeliczenia @. Wyprzedza o 4 dni wiec jestem dobrej mysli. Widzialam serduszko bilo ale nie sluchalysmy go bo lekarz stwierdzil, ze na kolejnym usg 9 listopada posluchamy a teraz nie bedzie stresowac maluszka. Chyba kochane dopiero powoli to do mnie dociera. Przez brak tych typowych objawow ciazowych nastawialam sie na najgorsze. To chyba dlatego nie moge w to uwierzyc :)
@bobasek1990 mam nadzieje, ze nabralas wiary i bedziesz spokojniejsza. Jak dzis sie czujesz?
Wizyte kolejna mam dzien po Tobie ;)
@iveo szczepienia dopiero planowalam ale nie zdazylam jade na zelaznym z dawka 15 encortonu
Dzis pogadalam z moja ginka o tym naszym zelaznym zestawie i ona potwierdzila, ze przy wielu ciazach pomaga + dla niej kluczowe bylo u mnie zbicie homocysteiny. Ale tez reguly nie ma i czasem 15 encortonu to za malo i na wiekszych dawkach sie udaje wiec podsumowanie bylo takie, ze trzeba probowac.
@marshia dziekuje za podpowiedz po kim brzuszek bo juz sie wystraszylam, ze nie ma dla gniazdka do przejecia :o no ale uff a czy @agatush nie leczyla sie u Basiowej?

Zdjatko wrzuce jutro bo moj M.domaga sie adoracji mowi, ze albo gadam albo pisze przez tel. Musze sie M. zajac rozumiecie :D

Dziewczyny jest maluszek i serduszko! Normalnie nie dociera to do mnie!!!
Gratulacje!!!! Byłas u Basiowki?
Gratulacje!!!! :)

Ja już jestem w dwupaku z moja kropeczką! [emoji7][emoji7][emoji7]
Bertha [emoji7][emoji7][emoji7] i niech tak będzie przez kolejne 9 miesięcy :-)
@bertha wierzę mocno w Was i w modlitwach będę pamiętać ♡
@bobasek1990 trzymam kciuki! a @Maciejka78 gratuluję i czyj brzuszek zgarnelas? Bo Bertha chyba ostatni czyli Kasi.
@kas90 tez mieliśmy wysoka bolirubinę i cały tydzień w szpitalu także często tak bywa :*
@roxie123 @agatush :* dostałam nauczkę żeby o przyziemnych sprawach nie pisać, trochę to sztuczne takie powstrzymywanie bo najchętniej bym krzyczala przynajmniej tak ze @roxie123 by mnie usłyszała ;)
W skrócie tylko to dzieci znów przeziebione a ja bardzo źle się czuje ostatnimi czasy i to takie kolo bo musze być na chodzie
Dziękuję wam.ale chyba wypadam z obiegu czego bardzo mi brakuje :( oddałam tu kawałek mojego ♡
Mocno Cię ściskam.... Wszystkie pamiętamy o Tobie i serduchem jesteśmy z Tobą!!
@nafoczka @Maciejka78 ma brzuszek po @agatush. Pamietam, bo ja go najpierw przejelam, no ale wiadomo, ze tylko na chwilę. A następna była właśnie maciejka :)
Wielkie, wielkie, wielkie gratki [emoji813]️
Jeżeli tak jest to życzę Ci takiej ciąży jak moja @Maciejka78 Może tylko mniej stresujacej koncowki. I tak leczylam się u Basiowki ;-)
Hm @agatush brzuszek rezerwowałam ja ...ale mi nie wyszło :/ i już teraz nie chce niczyjego tylko swój eh :<
@iveo i tak będzie właśnie ...dziś 30dc [emoji14]

Ja po gorącej kąpieli iii ....i 0 reakcji :D
I będziesz miała go szybciej niż myślisz! A my będziemy się cieszyć razem z Tobą i mocno Cię wspierać.. A część mojego brzuszka i tak jest dedykowana Tobie - Ty wiesz :-*

@marshia cwaniara mały brzuszek by się chciało :D a tak poważnie życzę Ci tego z całego serduszka. Reasumując zero brzuszków do przejecia dobry omen znów na forum cieszy bardzo

@Maciejka78 pozdrów tatę tej dzidzi

Dziewczyny slyszsłyście łosie w Polsce są bezpieczne nie pójdą do odszczału a martwiłam się bo klepy takie piekne mają długie rzesy o jakich marzę ;)

@czarna_mala łapię buzi ściskam i przytulam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry