reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
matulkaa
@matulkaa kto ci każe badać d-dimery? Malina mówi , że jak przekroczy wynik 2000-2500 tyś trzeba zwiekszyć dawkę heparyny tylko tyle moge powiedzieć. To podobno najświeższe zalecenia polskiego towarzystwa ginekologicznego tak mówi moja dr nr 2. I jeszcze ważne jest to czy nie rośnie w miarę tzn np w tym miesiącu 400 na drugi np 690 to spoko najgorsze skoki z np 200 a na drugi miesiąc 1200 ale to opinia maliny ja mu ufam i uważam , że to co mówi to prawda i jedyna racja.
Dzięki @Funia90, @Porzeczka1234 za info. Tak naprawdę teraz nikt mi nie kazał sprawdzać tego poziomu, chciałam sprawdzić jak to u mnie wygląda, bo mam tylko dawkę 0,4 a mało nie ważę. Tzn. na początku ciąży dostałam zalecenie by kontrolować ten parametr od Przybycienia. Pierwszy pomiar powyżej 500 później po heperynie spadły do 393. Także trochę zmartwił mnie obecny wzrost do 1188,9. Mam jutro wizytę to podrążę temat.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
@Porzeczka1234 co do brzuszków to maciejka ma agatushowy, bobasek swój własny , bo nikt w międzyczasie nie urodził. Chyba, zecteraz myśle, ze maciejka może po @susana ? Bo jej nikt chyba nie przejął? Wiec @bobasek1990 po agatush. A @bertha po @kas90 ?
Teraz nowa pula musi się otworzyć. Ja czekam na @Funia90 -owy
Teraz nowa pula musi się otworzyć. Ja czekam na @Funia90 -owy
Maciejka78
Dziekuje Dziewczyny mua mua***)))
Pomiary wskazuja na wieksza fasolke niz wynika z przeliczenia @. Wyprzedza o 4 dni wiec jestem dobrej mysli. Widzialam serduszko bilo ale nie sluchalysmy go bo lekarz stwierdzil, ze na kolejnym usg 9 listopada posluchamy a teraz nie bedzie stresowac maluszka. Chyba kochane dopiero powoli to do mnie dociera. Przez brak tych typowych objawow ciazowych nastawialam sie na najgorsze. To chyba dlatego nie moge w to uwierzyc
@bobasek1990 mam nadzieje, ze nabralas wiary i bedziesz spokojniejsza. Jak dzis sie czujesz?
Wizyte kolejna mam dzien po Tobie
@iveo szczepienia dopiero planowalam ale nie zdazylam jade na zelaznym z dawka 15 encortonu
Dzis pogadalam z moja ginka o tym naszym zelaznym zestawie i ona potwierdzila, ze przy wielu ciazach pomaga + dla niej kluczowe bylo u mnie zbicie homocysteiny. Ale tez reguly nie ma i czasem 15 encortonu to za malo i na wiekszych dawkach sie udaje wiec podsumowanie bylo takie, ze trzeba probowac.
@marshia dziekuje za podpowiedz po kim brzuszek bo juz sie wystraszylam, ze nie ma dla gniazdka do przejecia no ale uff a czy @agatush nie leczyla sie u Basiowej?
Zdjatko wrzuce jutro bo moj M.domaga sie adoracji mowi, ze albo gadam albo pisze przez tel. Musze sie M. zajac rozumiecie
Pomiary wskazuja na wieksza fasolke niz wynika z przeliczenia @. Wyprzedza o 4 dni wiec jestem dobrej mysli. Widzialam serduszko bilo ale nie sluchalysmy go bo lekarz stwierdzil, ze na kolejnym usg 9 listopada posluchamy a teraz nie bedzie stresowac maluszka. Chyba kochane dopiero powoli to do mnie dociera. Przez brak tych typowych objawow ciazowych nastawialam sie na najgorsze. To chyba dlatego nie moge w to uwierzyc
@bobasek1990 mam nadzieje, ze nabralas wiary i bedziesz spokojniejsza. Jak dzis sie czujesz?
Wizyte kolejna mam dzien po Tobie
@iveo szczepienia dopiero planowalam ale nie zdazylam jade na zelaznym z dawka 15 encortonu
Dzis pogadalam z moja ginka o tym naszym zelaznym zestawie i ona potwierdzila, ze przy wielu ciazach pomaga + dla niej kluczowe bylo u mnie zbicie homocysteiny. Ale tez reguly nie ma i czasem 15 encortonu to za malo i na wiekszych dawkach sie udaje wiec podsumowanie bylo takie, ze trzeba probowac.
@marshia dziekuje za podpowiedz po kim brzuszek bo juz sie wystraszylam, ze nie ma dla gniazdka do przejecia no ale uff a czy @agatush nie leczyla sie u Basiowej?
Zdjatko wrzuce jutro bo moj M.domaga sie adoracji mowi, ze albo gadam albo pisze przez tel. Musze sie M. zajac rozumiecie
agatush
Moderatorka
Gratulacje!!!! Byłas u Basiowki?Dziewczyny jest maluszek i serduszko! Normalnie nie dociera to do mnie!!!
Bertha [emoji7][emoji7][emoji7] i niech tak będzie przez kolejne 9 miesięcy :-)Gratulacje!!!!
Ja już jestem w dwupaku z moja kropeczką! [emoji7][emoji7][emoji7]
Mocno Cię ściskam.... Wszystkie pamiętamy o Tobie i serduchem jesteśmy z Tobą!!@bertha wierzę mocno w Was i w modlitwach będę pamiętać ♡
@bobasek1990 trzymam kciuki! a @Maciejka78 gratuluję i czyj brzuszek zgarnelas? Bo Bertha chyba ostatni czyli Kasi.
@kas90 tez mieliśmy wysoka bolirubinę i cały tydzień w szpitalu także często tak bywa :*
@roxie123 @agatush :* dostałam nauczkę żeby o przyziemnych sprawach nie pisać, trochę to sztuczne takie powstrzymywanie bo najchętniej bym krzyczala przynajmniej tak ze @roxie123 by mnie usłyszała
W skrócie tylko to dzieci znów przeziebione a ja bardzo źle się czuje ostatnimi czasy i to takie kolo bo musze być na chodzie
Dziękuję wam.ale chyba wypadam z obiegu czego bardzo mi brakuje oddałam tu kawałek mojego ♡
Jeżeli tak jest to życzę Ci takiej ciąży jak moja @Maciejka78 Może tylko mniej stresujacej koncowki. I tak leczylam się u Basiowki ;-)@nafoczka @Maciejka78 ma brzuszek po @agatush. Pamietam, bo ja go najpierw przejelam, no ale wiadomo, ze tylko na chwilę. A następna była właśnie maciejka
Wielkie, wielkie, wielkie gratki [emoji813]️
I będziesz miała go szybciej niż myślisz! A my będziemy się cieszyć razem z Tobą i mocno Cię wspierać.. A część mojego brzuszka i tak jest dedykowana Tobie - Ty wiesz :-*
czarna_mala
Porzeczka1234
@marshia cwaniara mały brzuszek by się chciało a tak poważnie życzę Ci tego z całego serduszka. Reasumując zero brzuszków do przejecia dobry omen znów na forum cieszy bardzo
@Maciejka78 pozdrów tatę tej dzidzi
Dziewczyny slyszsłyście łosie w Polsce są bezpieczne nie pójdą do odszczału a martwiłam się bo klepy takie piekne mają długie rzesy o jakich marzę
@czarna_mala łapię buzi ściskam i przytulam
@Maciejka78 pozdrów tatę tej dzidzi
Dziewczyny slyszsłyście łosie w Polsce są bezpieczne nie pójdą do odszczału a martwiłam się bo klepy takie piekne mają długie rzesy o jakich marzę
@czarna_mala łapię buzi ściskam i przytulam
Ostatnia edycja:
reklama
marzycielka81
Dziewczyny 25 stron... W jeden dzien. Jakis skrot poprosze. Nie dam rady doczytac
Nafoczka tule
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoczka tule
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: