reklama
magda1208
Fanka BB :)
@Destino Cieszę się ogromnie twoim szczęściem oby tak dalej do samego końca towarzyszył wam uśmiech i jak najmniej strachu.
@bobasek1990 @Maciejka78 Kochane wiara i nadzieja niech wam towarzyszą w waszej drodze . Oddajcie wszystko pod opiekę Boga i Maryi ..
@roxie123 Owocnej modlitwy oby dodała tobie siły i wiary w mały cud.
@marzycielka81 Powodzenia kochana dobrze , że wyniki małego dobre.
@bobasek1990 @Maciejka78 Kochane wiara i nadzieja niech wam towarzyszą w waszej drodze . Oddajcie wszystko pod opiekę Boga i Maryi ..
@roxie123 Owocnej modlitwy oby dodała tobie siły i wiary w mały cud.
@marzycielka81 Powodzenia kochana dobrze , że wyniki małego dobre.
nevergiveup
Zaciekawiona BB
halo @melania86 urodziłas już, bo pisałas że tuż tuż i cisza
no i @nevergiveup jak u Ciebie?
@alus.ia12 @apolinka @plastulinka @gogac85 zaglądacie jeszcze do nas?
@nafoczka , jesteś niesamowita, że jeszcze pamiętasz o mnie mimo , że udzieliłam się tu tylko kilka razy :* nie ukrywam, że podczytywałam Was kilka razy w tygodniu (niestety wszyystkich postów nie nadrobiłam bo tempo tu jest zawrotne
Co do mnie, to mam już za sobą połówkowe, nie wiem czy pisałam, ale będzie córeczka
widziałam, że kilka dziewczyn już urodziło, Funia zakupiła wózek, matuuulka też już po połówkowych, a synek Destino to kawał chłopaka
Piękności cudowne [emoji8] [emoji8] [emoji8]@kas90 nie pomoge, ale to z kupka to sie zgadzam. Potrafi byc kg na plusie lub minusie. U mnie niestety tylko na plusie i to znacznie
@bobasek1990 oby wiecej takich mocy
@Maciejka78 cyce jeszcze nie raz cie wystrasza, grnt to miec dobrenastawienie wobec wszystkich strachow i nie dac sie im zwariowac
@Funia90 ja tez tylko tyje, 0,5kg w 3 dni. Jestem przerazona.
@bea25ta niestety nie pamietam. Sprobuj na forum wrzucic w wyszukiwarke wino bezalkoholowe, powinno pokazac
My dzis u milewicza bylismy. Waga malego 1218 g [emoji32] jaki on bedzie jak bedzie tak rosl. Starszy o 9 dni
![]()
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Porzeczka1234
@kas90 oj kochana faktycznie kuchnia mnie wciągnęła haha gotuję na potęgę i muszę mrozić. Jeśli chodzi o wagę ja od 2,5 tygodnia nie tyję w ogóle i chyba trochę mniej jem ale zaczynam lekko puchnać chociaż trudno powiedzieć bo dziś się narobiłam. Ale pizza była pyszna.
@bea25ta ja kupiłam wino bezalkoholowe w świecie win ale na necie również są.
@nevergiveup super już połowa gratulacje.
@Destino duży chłopak. Kochana z wagą nie wygrasz może to woda? Pij może pokrzywe można w ciąży a dobrze działa na puchnięcie.
@marshia dobrze że coś rusza
Całuję Was wszystkie
@bea25ta ja kupiłam wino bezalkoholowe w świecie win ale na necie również są.
@nevergiveup super już połowa gratulacje.
@Destino duży chłopak. Kochana z wagą nie wygrasz może to woda? Pij może pokrzywe można w ciąży a dobrze działa na puchnięcie.
@marshia dobrze że coś rusza
Całuję Was wszystkie
Popieram porzeczkę. Wszyscy się dziwią, ze nic nogi mi nie puchną, a ja myslę, ze to dzieki pokrzywie. Bo dwa razy jakos ominęlam i trochę stopy nabrały.
@Nevergiveup,gratuluję coreczki:* jednego rodzynka u Destino chyba tylko mamy
@Nevergiveup,gratuluję coreczki:* jednego rodzynka u Destino chyba tylko mamy
roxie123
Moje Kochane wlasnie wyjeżdżamy z Jasnej Góry [emoji7]
Nie do opisania słowami co się zadzialo w moim sercu .
Wspomniałam Was nie raz ;* pamiętałam o brzuszkach prosiłam o szczęśliwe rozwiązanie dla Was , o zdrowie dla maluszków tych urodzonych i oczywiście o dzieciątko dla każdej z nas...o siły i spokój duszy że najcudowniejszym lekiem jest nasza wiara w ten mały cud...
Zapaliłam światełko dla Aniołków w Sanktuarium Jana Pawła II [*]
Dzień był piękny...
A Matkę miałam na wyciągnięcie ręki i łzy leciały ciurkiem
Na dzisiaj tyle ;* całuje...
♡
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie do opisania słowami co się zadzialo w moim sercu .
Wspomniałam Was nie raz ;* pamiętałam o brzuszkach prosiłam o szczęśliwe rozwiązanie dla Was , o zdrowie dla maluszków tych urodzonych i oczywiście o dzieciątko dla każdej z nas...o siły i spokój duszy że najcudowniejszym lekiem jest nasza wiara w ten mały cud...
Zapaliłam światełko dla Aniołków w Sanktuarium Jana Pawła II [*]
Dzień był piękny...
A Matkę miałam na wyciągnięcie ręki i łzy leciały ciurkiem
Na dzisiaj tyle ;* całuje...
♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
@nevergiveup a przypomnij co masz zdiagnozowane, ile za sibą i na czym udało się tak ładnie zaciążyć?
Gratulacje
Pamietam, ze jak się zapisałam tu w czerwcu to chyba testowalas? 
Gratulacje
reklama
Funia90
@anetkruczek taak,zdecydowanie sie tuczymy[emoji5]
@Destino alez Nathaniel pieknie rosnie[emoji5]i ta raczka[emoji7]
Asia tez na pewno przybiera na masie bo kopniaki coraz bardziej mocne.
A z tym tyciem to tak jest:/
Ja miewam wachania wagi,zalezy co zjem,i jak sie zalatwiam[emoji4]
@nevergiveup gratuluje corci[emoji8]
@Porzeczka1234 a co mrozisz ?tez siw grubo nad tym zastanawiam czy chociaz na pierwsze dwa tyg sobie nie zrobic zapasow.
Albo bede gotowac cos na parze czy cos[emoji4]
@roxie123 bardzo sie ciesze ,ze wracasz z takim nastawieniem[emoji5]caluje[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Destino alez Nathaniel pieknie rosnie[emoji5]i ta raczka[emoji7]
Asia tez na pewno przybiera na masie bo kopniaki coraz bardziej mocne.
A z tym tyciem to tak jest:/
Ja miewam wachania wagi,zalezy co zjem,i jak sie zalatwiam[emoji4]
@nevergiveup gratuluje corci[emoji8]
@Porzeczka1234 a co mrozisz ?tez siw grubo nad tym zastanawiam czy chociaz na pierwsze dwa tyg sobie nie zrobic zapasow.
Albo bede gotowac cos na parze czy cos[emoji4]
@roxie123 bardzo sie ciesze ,ze wracasz z takim nastawieniem[emoji5]caluje[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: