reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino Cieszę się ogromnie twoim szczęściem oby tak dalej do samego końca towarzyszył wam uśmiech i jak najmniej strachu.
@bobasek1990 @Maciejka78 Kochane wiara i nadzieja niech wam towarzyszą w waszej drodze . Oddajcie wszystko pod opiekę Boga i Maryi ..
@roxie123 Owocnej modlitwy oby dodała tobie siły i wiary w mały cud.
@marzycielka81 Powodzenia kochana dobrze , że wyniki małego dobre.

halo @melania86 urodziłas już, bo pisałas że tuż tuż i cisza :)
no i @nevergiveup jak u Ciebie?

@alus.ia12 @apolinka @plastulinka @gogac85 zaglądacie jeszcze do nas?

@nafoczka , jesteś niesamowita, że jeszcze pamiętasz o mnie mimo , że udzieliłam się tu tylko kilka razy :* nie ukrywam, że podczytywałam Was kilka razy w tygodniu (niestety wszyystkich postów nie nadrobiłam bo tempo tu jest zawrotne :D ) i czasami któraś pisała coś o accofilu i chciałam odpisać ale kompletnie nie mogłam sobie przypomnieć hasła żeby się zalogować...lama ze mnie straszna :p ale w końcu się udało, cudownie olśnienie :p
Co do mnie, to mam już za sobą połówkowe, nie wiem czy pisałam, ale będzie córeczka:) termin z OM 02.03.2018 :)
widziałam, że kilka dziewczyn już urodziło, Funia zakupiła wózek, matuuulka też już po połówkowych, a synek Destino to kawał chłopaka :p ogromnie trzymam kciuki za dzielne dziewczyny, które dalej walczą pomimo niepowodzeń:*

@kas90 nie pomoge, ale to z kupka to sie zgadzam. Potrafi byc kg na plusie lub minusie. U mnie niestety tylko na plusie i to znacznie

@bobasek1990 oby wiecej takich mocy

@Maciejka78 cyce jeszcze nie raz cie wystrasza, grnt to miec dobrenastawienie wobec wszystkich strachow i nie dac sie im zwariowac

@Funia90 ja tez tylko tyje, 0,5kg w 3 dni. Jestem przerazona.

@bea25ta niestety nie pamietam. Sprobuj na forum wrzucic w wyszukiwarke wino bezalkoholowe, powinno pokazac

My dzis u milewicza bylismy. Waga malego 1218 g [emoji32] jaki on bedzie jak bedzie tak rosl. Starszy o 9 dni
1508593844-e228d05b4a5362ab-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękności cudowne [emoji8] [emoji8] [emoji8]

@kas90 oj kochana faktycznie kuchnia mnie wciągnęła haha gotuję na potęgę i muszę mrozić. Jeśli chodzi o wagę ja od 2,5 tygodnia nie tyję w ogóle i chyba trochę mniej jem ale zaczynam lekko puchnać chociaż trudno powiedzieć bo dziś się narobiłam. Ale pizza była pyszna.

@bea25ta ja kupiłam wino bezalkoholowe w świecie win ale na necie również są.

@nevergiveup super już połowa gratulacje.

@Destino duży chłopak. Kochana z wagą nie wygrasz może to woda? Pij może pokrzywe można w ciąży a dobrze działa na puchnięcie.

@marshia dobrze że coś rusza

Całuję Was wszystkie

Popieram porzeczkę. Wszyscy się dziwią, ze nic nogi mi nie puchną, a ja myslę, ze to dzieki pokrzywie. Bo dwa razy jakos ominęlam i trochę stopy nabrały.

@Nevergiveup,gratuluję coreczki:* jednego rodzynka u Destino chyba tylko mamy :D

Moje Kochane wlasnie wyjeżdżamy z Jasnej Góry [emoji7]
Nie do opisania słowami co się zadzialo w moim sercu .
Wspomniałam Was nie raz ;* pamiętałam o brzuszkach prosiłam o szczęśliwe rozwiązanie dla Was , o zdrowie dla maluszków tych urodzonych i oczywiście o dzieciątko dla każdej z nas...o siły i spokój duszy że najcudowniejszym lekiem jest nasza wiara w ten mały cud...
Zapaliłam światełko dla Aniołków w Sanktuarium Jana Pawła II [*]
Dzień był piękny...
A Matkę miałam na wyciągnięcie ręki i łzy leciały ciurkiem

Na dzisiaj tyle ;* całuje...

1508617664-40d79ac9a345a29b-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@anetkruczek taak,zdecydowanie sie tuczymy[emoji5]

@Destino alez Nathaniel pieknie rosnie[emoji5]i ta raczka[emoji7]
Asia tez na pewno przybiera na masie bo kopniaki coraz bardziej mocne.
A z tym tyciem to tak jest:/
Ja miewam wachania wagi,zalezy co zjem,i jak sie zalatwiam[emoji4]

@nevergiveup gratuluje corci[emoji8]

@Porzeczka1234 a co mrozisz ?tez siw grubo nad tym zastanawiam czy chociaz na pierwsze dwa tyg sobie nie zrobic zapasow.
Albo bede gotowac cos na parze czy cos[emoji4]

@roxie123 bardzo sie ciesze ,ze wracasz z takim nastawieniem[emoji5]caluje[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry