reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki, zgubiłam w ciągu dwóch dni kilogram (a ostatnio tylko tyłam i to dużo: po ok.700g/tydzień) Jem tak jak jadłam, o co chodzi?
Z cyklu dylematy matki: tyjesz źle, chudniesz, jeszcze gorzej :p

@kas90 moja przyjaciolka tez na koncowce chudla ,bo troszke mniej jadla.
Takie wachanie wagi raczej nie jest niczym zlym ,ale zawsze lepiej sie doradzic lekarza[emoji5]
Ps ja tylko grubne[emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 takie głupie pytanie czy wazylas się w tym samym czasie ? Tzn np po kupce , że tak to ujme.....
Bo to najczęstszy powód gubionych nagle kg :D
Tak, chociaz od srody nie lykam zelaza i lepiej się wyprózniam. Może przez to?

O winku pisała @Porzeczka1234 :), ale nie wiadomo czy odpisze, bo zaszyta na pewno w kuchni :p

Ostatnia edycja:
@kas90 Jestem prawie pewna że przez to <3
Przy córce popełniłam ten sam błąd w ważeniu się w ostatnich tygodniach i wyszło na to jak by moja waga leciała w dół potem ważyłam się już tylko w określonych porach i okazało się że jest ok :)

@Funia90 to już ten czas żebyś tuczyła siebie i swoją Asie <3 :D

@kas90 nie pomoge, ale to z kupka to sie zgadzam. Potrafi byc kg na plusie lub minusie. U mnie niestety tylko na plusie i to znacznie

@bobasek1990 oby wiecej takich mocy

@Maciejka78 cyce jeszcze nie raz cie wystrasza, grnt to miec dobrenastawienie wobec wszystkich strachow i nie dac sie im zwariowac

@Funia90 ja tez tylko tyje, 0,5kg w 3 dni. Jestem przerazona.

@bea25ta niestety nie pamietam. Sprobuj na forum wrzucic w wyszukiwarke wino bezalkoholowe, powinno pokazac

My dzis u milewicza bylismy. Waga malego 1218 g [emoji32] jaki on bedzie jak bedzie tak rosl. Starszy o 9 dni
1508593844-e228d05b4a5362ab-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 nie pomoge, ale to z kupka to sie zgadzam. Potrafi byc kg na plusie lub minusie. U mnie niestety tylko na plusie i to znacznie

@bobasek1990 oby wiecej takich mocy

@Maciejka78 cyce jeszcze nie raz cie wystrasza, grnt to miec dobrenastawienie wobec wszystkich strachow i nie dac sie im zwariowac

@Funia90 ja tez tylko tyje, 0,5kg w 3 dni. Jestem przerazona.

@bea25ta niestety nie pamietam. Sprobuj na forum wrzucic w wyszukiwarke wino bezalkoholowe, powinno pokazac

My dzis u milewicza bylismy. Waga malego 1218 g [emoji32] jaki on bedzie jak bedzie tak rosl. Starszy o 9 dni
1508593844-e228d05b4a5362ab-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji173]️[emoji173]️[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji8][emoji8][emoji8]nasze cudo forumowe ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Jaki duży smyk :* pol kilo w 3 dni, to rzeczywiscie sporo, ale nic na to nie poradzisz co byś nie robiła, niestety. Zresztą jak widać w"małego" spora część tego idzie :D

Do góry