@bobasek1990 , gratuluję! Beta jak na ten dzień jest super,o progesteronie nie wspomnę! Trzymam kciuki za kropka
@burczuś , wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,dużo zdrówka,miłości i wymarzonego dzieciątka dla Was ! :*
@marshia,super ,że wyszłaś do domku,trzymam mocno kciuki,żebyś się sama do końca wyczyściła i mogła niebawem zacząć nowe staranka.
@Maciejka78 , który to będzie tc dokładnie w dniu usg?
@bertha,trzymam kciuki!
@roxie123 ,wymódlcie Wasz cud,my wybieramy się wstępnie w niedzielę za tydzień
@marzycielka81 , bardzo ciężki miałaś poród,dobrze że nic się nie stało Adriankowi i super,że wyniki ma teraz dobre!
Dziewczyny biorące kiedyś lamettę- miałyście jakieś skutki uboczne? Mnie przez ostatnie dwa dni tak bolały kości i mięśnie,że szok. Do tego głowa. Myślałam czy mnie jakaś grypa nie bierze,bo pobolewa mnie też twarz (chyba zatoki,wiecznie mam z nimi problem i nos troszkę przytkany),ale nie. W ulotce jest niby napisane,że często są bóle głowy czy kostne i mięśniowe. Wczoraj w nocy wzięłam ostatnie dwie tabletki. We wtorek monitoring,stresuję się czy i co tam urosło. Jajniki kłują,podbrzusze ćmi. Ale w bezowulacyjnych cyklach kłuły mnie ciągle,więc żaden to dla mnie wyznacznik. Wczoraj zaczęliśmy starania i jakoś nie mogę wyluzować,mając świadomość,że to bez gumki,że to w tym celu...
Chyba za dużo mam stresów ostatnio,bo ciągle mi coś drętwieje. Od wczoraj cały czas czuje jeden policzek :/ nie jest to mocne,ale upierdliwe. Pewnie nerwica się odzywa,kto wie czy te wszystkie bóle,to też nie jej sprawka.A objawy i drętwienia potęgują tylko stres i robi się błędne koło.