reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To nie moje!!! :o Ja nie wiem ... nie mogę tego zrozumieć ale chyba ktoś mi podrzucił... pierwszy raz widzę takie coś... chcialybyście widzieć jak mi kopara opadła jak rozwinęłam [emoji23][emoji23][emoji23] ok spróbuje z lampą ciemno i żarówka żółta
1508535159-00082fafc4c282ed-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Maciejka78 kazda z nas ma prawo posmecic czasem[emoji5]

@Porzeczka1234 nie dosc ,ze pojadalam ,to kupilam to wszystko i mowie do tej pani zeby poczekala bo chyba jeszcze cos wezme ale sie opamietlam hehe

@roxie123 tez by mi kopara opadla[emoji3]jakies przeslanie dla Ciebie,swoja to sobie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 ja brałam lamette przy moich inseminacjach - czyli łącznie 4 cykle miakam nią stymulowane. Ale u mnie skutków ubocznych brak. Jak zawsze ;) nawet przy tym nieszczęsnym arthrotecu - tym razem to dawali w szpitalu ;) Kciuki, żebyś miała ładne ze 2 pecherzyki :) Ja robiłam jeszcze dodatkowo zastrzyki z fostimonu po lameccie - Ty tylko lametta?
@Porzeczka1234 teraz wzięłam trzecią tabsę tej ergotaminy - coś tam zaczyna w brzuchu ćmić, jak podczas okresu - wiec coś tam się przynajmniej dzieje :) Ale ja to jakaś zapóźniona jestem jak widać w reakcjach o_O:p
@roxie123 może małż Ci podrzucił, bonprzeviez do torebki to nikt inny. Albo jakieś ciasteczka z wróżbą kiedyś miałaś? Ps. Dawno torebki nie sprzątałas chyba? :D:p Ps2. Owocnej pielgrzymki. Wymódl dla siebie 2 kreski, i trochę dobrego dla nas pozostałych tez :(

Dziś wreszcie porządna kawka w domu, a nie syf z automatu od poniedziałku do piątku. Bleeeeee. Ale ze ja bez kawy ani rusz, to piłam nawet taką.

reklama
@bobasek1990 , gratuluję! Beta jak na ten dzień jest super,o progesteronie nie wspomnę! Trzymam kciuki za kropka :)
@burczuś , wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,dużo zdrówka,miłości i wymarzonego dzieciątka dla Was ! :*
@marshia,super ,że wyszłaś do domku,trzymam mocno kciuki,żebyś się sama do końca wyczyściła i mogła niebawem zacząć nowe staranka. :)
@Maciejka78 , który to będzie tc dokładnie w dniu usg?
@bertha,trzymam kciuki!
@roxie123 ,wymódlcie Wasz cud,my wybieramy się wstępnie w niedzielę za tydzień :)
@marzycielka81 , bardzo ciężki miałaś poród,dobrze że nic się nie stało Adriankowi i super,że wyniki ma teraz dobre!
Dziewczyny biorące kiedyś lamettę- miałyście jakieś skutki uboczne? Mnie przez ostatnie dwa dni tak bolały kości i mięśnie,że szok. Do tego głowa. Myślałam czy mnie jakaś grypa nie bierze,bo pobolewa mnie też twarz (chyba zatoki,wiecznie mam z nimi problem i nos troszkę przytkany),ale nie. W ulotce jest niby napisane,że często są bóle głowy czy kostne i mięśniowe. Wczoraj w nocy wzięłam ostatnie dwie tabletki. We wtorek monitoring,stresuję się czy i co tam urosło. Jajniki kłują,podbrzusze ćmi. Ale w bezowulacyjnych cyklach kłuły mnie ciągle,więc żaden to dla mnie wyznacznik. Wczoraj zaczęliśmy starania i jakoś nie mogę wyluzować,mając świadomość,że to bez gumki,że to w tym celu...
Chyba za dużo mam stresów ostatnio,bo ciągle mi coś drętwieje. Od wczoraj cały czas czuje jeden policzek :/ nie jest to mocne,ale upierdliwe. Pewnie nerwica się odzywa,kto wie czy te wszystkie bóle,to też nie jej sprawka.A objawy i drętwienia potęgują tylko stres i robi się błędne koło.

Nasz to był 7 cykl a może i nawet 8 też stres jak zawsze podczas starań bo od kilku miesięcy to było robienie dziecka a nie czerpanie przyjemności i myślałam że znowu klapa nawet testu nie chciałam robić a tu taka niespodzianka. U nas to albo drożnosc pomogła może profertil bo mąż zaczął brać cieszę się bardzo że wreszcie się udało po tylu miesiącach i robię wszystko żeby utrzymać tą ciążę oby kropeczka była silna i chciała się zadowolić trzymajcie kciuki

Do góry