reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To nie moje!!! :o Ja nie wiem ... nie mogę tego zrozumieć ale chyba ktoś mi podrzucił... pierwszy raz widzę takie coś... chcialybyście widzieć jak mi kopara opadła jak rozwinęłam [emoji23][emoji23][emoji23] ok spróbuje z lampą ciemno i żarówka żółta
1508535159-00082fafc4c282ed-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Maciejka78 kazda z nas ma prawo posmecic czasem[emoji5]

@Porzeczka1234 nie dosc ,ze pojadalam ,to kupilam to wszystko i mowie do tej pani zeby poczekala bo chyba jeszcze cos wezme ale sie opamietlam hehe

@roxie123 tez by mi kopara opadla[emoji3]jakies przeslanie dla Ciebie,swoja to sobie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 ja brałam lamette przy moich inseminacjach - czyli łącznie 4 cykle miakam nią stymulowane. Ale u mnie skutków ubocznych brak. Jak zawsze ;) nawet przy tym nieszczęsnym arthrotecu - tym razem to dawali w szpitalu ;) Kciuki, żebyś miała ładne ze 2 pecherzyki :) Ja robiłam jeszcze dodatkowo zastrzyki z fostimonu po lameccie - Ty tylko lametta?
@Porzeczka1234 teraz wzięłam trzecią tabsę tej ergotaminy - coś tam zaczyna w brzuchu ćmić, jak podczas okresu - wiec coś tam się przynajmniej dzieje :) Ale ja to jakaś zapóźniona jestem jak widać w reakcjach o_O:p
@roxie123 może małż Ci podrzucił, bonprzeviez do torebki to nikt inny. Albo jakieś ciasteczka z wróżbą kiedyś miałaś? Ps. Dawno torebki nie sprzątałas chyba? :D:p Ps2. Owocnej pielgrzymki. Wymódl dla siebie 2 kreski, i trochę dobrego dla nas pozostałych tez :(

Dziś wreszcie porządna kawka w domu, a nie syf z automatu od poniedziałku do piątku. Bleeeeee. Ale ze ja bez kawy ani rusz, to piłam nawet taką.

reklama
@bobasek1990 , gratuluję! Beta jak na ten dzień jest super,o progesteronie nie wspomnę! Trzymam kciuki za kropka :)
@burczuś , wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,dużo zdrówka,miłości i wymarzonego dzieciątka dla Was ! :*
@marshia,super ,że wyszłaś do domku,trzymam mocno kciuki,żebyś się sama do końca wyczyściła i mogła niebawem zacząć nowe staranka. :)
@Maciejka78 , który to będzie tc dokładnie w dniu usg?
@bertha,trzymam kciuki!
@roxie123 ,wymódlcie Wasz cud,my wybieramy się wstępnie w niedzielę za tydzień :)
@marzycielka81 , bardzo ciężki miałaś poród,dobrze że nic się nie stało Adriankowi i super,że wyniki ma teraz dobre!
Dziewczyny biorące kiedyś lamettę- miałyście jakieś skutki uboczne? Mnie przez ostatnie dwa dni tak bolały kości i mięśnie,że szok. Do tego głowa. Myślałam czy mnie jakaś grypa nie bierze,bo pobolewa mnie też twarz (chyba zatoki,wiecznie mam z nimi problem i nos troszkę przytkany),ale nie. W ulotce jest niby napisane,że często są bóle głowy czy kostne i mięśniowe. Wczoraj w nocy wzięłam ostatnie dwie tabletki. We wtorek monitoring,stresuję się czy i co tam urosło. Jajniki kłują,podbrzusze ćmi. Ale w bezowulacyjnych cyklach kłuły mnie ciągle,więc żaden to dla mnie wyznacznik. Wczoraj zaczęliśmy starania i jakoś nie mogę wyluzować,mając świadomość,że to bez gumki,że to w tym celu...
Chyba za dużo mam stresów ostatnio,bo ciągle mi coś drętwieje. Od wczoraj cały czas czuje jeden policzek :/ nie jest to mocne,ale upierdliwe. Pewnie nerwica się odzywa,kto wie czy te wszystkie bóle,to też nie jej sprawka.A objawy i drętwienia potęgują tylko stres i robi się błędne koło.

Nasz to był 7 cykl a może i nawet 8 też stres jak zawsze podczas starań bo od kilku miesięcy to było robienie dziecka a nie czerpanie przyjemności i myślałam że znowu klapa nawet testu nie chciałam robić a tu taka niespodzianka. U nas to albo drożnosc pomogła może profertil bo mąż zaczął brać cieszę się bardzo że wreszcie się udało po tylu miesiącach i robię wszystko żeby utrzymać tą ciążę oby kropeczka była silna i chciała się zadowolić trzymajcie kciuki

Do góry