reklama
Witajcie jakis czas temu pisalam tutaj na watku u Was ostatnio sobie Was podczytuje jestem po poronieniu 6tydz i po cp 8 tydz
Bardzo prosze Was kobitki o pomoc otrzymslsm nastepujace wyniki
zelazo 157 norma 37-146
kwas foliowy 18,03 norma 4,6 -18,7
homocysteina 14,3 norma 5-15,4
wit d 39,8 poziom optymalny
Witaj Zosiak czy cp oznacza ciąze pozamaciczna?
MAsz strasznie wysoką homocysteinę. Czy masz mutacje mthfr?
D
Deleted member 170039
Gość
Cp oznacza ciaze pozamaciczna i nie wiem czy mam mutacje:/
@bobasek1990 wariacie beta super. Specjalnie poszlam sprawdzic swoja. W 29dc mialam 234 i moge sie z Toba zalozyc o winko bezalkoholowe ze bedziesz miec za 3dni taka jak ja lib wyzsza i piekny progesteron u mnie byl 35
agatush
Moderatorka
Gdzieś się tam pojawiło to ! Odniosłam się do postów dziewczyn i każda ma swoje zdanie .
Ja boje się SN I zdaje sobie sprawę z powikłań po cc nie jestem głupia ! Napisałam że pójdę drogą która będzie bezpieczna nie tylko dla dziecka ale i dla mnie . Rozsądne podejście do sprawy i wybór mniszego zła tym będę się kierować a nie modą czy tradycjami .
I nie uważam żebyś zawiodła w czymkolwiek !
Uważam ze zrobiłaś wszystko co było w twojej mocy , żeby dziecko przyszli na świat całe i zdrowe i proszę cię nie zarzucaj sobie takich nie potrzebnych myśli .
Jesteś silna i nie jedna by się poddała .
I ja pisałam o sobie że nic nie spowoduje ze będę czuła ze zawiodłam !! Chyba że nie dam z siebie wszystkiego w staraniach o to jedyne malutkie serduszko i wtedy może się poddam i zawiodę z bezsilności .
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Nie musisz się unosić ovli. Ja Cię nie atakuje. Tak jak Ty odniosłas się do postów dziewczyn (w tym mojego) ja odniosłam się do Twojego - też mam do tego prawo. A też czytałam posty i nie wylapalam tego o czym piszesz. Super że nie chcesz poddać się presji otoczenia czy modzie, tradycji- podzielam Twoje zdanie- to zbyt poważny temat. I każda z nas kieruje się dobrem Dziecka i swoim. Ale zawsze, nawet jeśli ktoś mówi inaczej, zawsze gdzieś z tyłu głowy w każdej sytuacji planuje się jej przebieg. I chociaż ma się świadomość że może okazać się że życie ten plan weryfikuje to podswiadomie nie dopuszcza się takiej myśli. I można później mieć poczucie takie jak ja... Gdybym nie myślała o sobie i Michasce, czekalabym z decyzją o cc kolejne kilka godzin, a nie godzila się od razu. Każda z nas ma swoje zdanie i swoje racje. Dużo przeszłam tutaj z dziewczynami tam jak każda i gdybym nie czuła że Wam mogę napisać wszystko, nie napisałabym szczerze o swoich uczuciach [emoji6] a temat z mojej strony uważam za zamknięty.
bobasek1990
Fanka BB :)
Nie musisz się unosić ovli. Ja Cię nie atakuje. Tak jak Ty odniosłas się do postów dziewczyn (w tym mojego) ja odniosłam się do Twojego - też mam do tego prawo. A też czytałam posty i nie wylapalam tego o czym piszesz. Super że nie chcesz poddać się presji otoczenia czy modzie, tradycji- podzielam Twoje zdanie- to zbyt poważny temat. I każda z nas kieruje się dobrem Dziecka i swoim. Ale zawsze, nawet jeśli ktoś mówi inaczej, zawsze gdzieś z tyłu głowy w każdej sytuacji planuje się jej przebieg. I chociaż ma się świadomość że może okazać się że życie ten plan weryfikuje to podswiadomie nie dopuszcza się takiej myśli. I można później mieć poczucie takie jak ja... Gdybym nie myślała o sobie i Michasce, czekalabym z decyzją o cc kolejne kilka godzin, a nie godzila się od razu. Każda z nas ma swoje zdanie i swoje racje. Dużo przeszłam tutaj z dziewczynami tam jak każda i gdybym nie czuła że Wam mogę napisać wszystko, nie napisałabym szczerze o swoich uczuciach [emoji6] a temat z mojej strony uważam za zamknięty.
No weź przestań gdzie ciebie zaatakowałam ? Nie ma takiej możliwości [emoji847]
W żadnym z moich słów nie tyczyło się twojej osoby wszystko co pisze to z mojego punktu widzenia i absolutnie nie chciałam nikogo obrazić tak jak piszesz i ja napisałam każda wybiera dla siebie odpowiedni kierunek a tren kierunek może być 1000 razy zmieniony .
Chodziło mi tez o to że my szczególnie musimy być czujne i walczyć od początku do końca .
I dlatego ani my same ani nikt inny nie ma prawa nam zarzucać że coś zrobiłyśmy źle .
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Ostatnia edycja:
Maciejka78
Fanka BB :)
@burczuś gratulacje i kolejnych pieknych w zdrowiu i szczesciu latek wspolnego zycia
@marshia no w koncu cos sie ruszylo super
@bobasek1990 tez mialam dylemat co do dawki fraxi ale @Porzeczka1234 byla tak mila i wyszperala ze fraxiparina 0.4=clexane 0.6 takze ja zostalam przy fraxi 0.4. Kregoslup bol wcale nie musi oznaczac poronienia minus tylko taki ze moze sie ciagnac przez cala ciaze no ale dasz rade kochana!
Dziewczeta przelozylam wizyte usg na najblizszy czwartek w 4 rocznice slubu mego i M wypadlo biore to za dobry znak
Przepraszam za wczorajsze smecenie troszke mi sie ulało wybaczcie
@marshia no w koncu cos sie ruszylo super
@bobasek1990 tez mialam dylemat co do dawki fraxi ale @Porzeczka1234 byla tak mila i wyszperala ze fraxiparina 0.4=clexane 0.6 takze ja zostalam przy fraxi 0.4. Kregoslup bol wcale nie musi oznaczac poronienia minus tylko taki ze moze sie ciagnac przez cala ciaze no ale dasz rade kochana!
Dziewczeta przelozylam wizyte usg na najblizszy czwartek w 4 rocznice slubu mego i M wypadlo biore to za dobry znak
Przepraszam za wczorajsze smecenie troszke mi sie ulało wybaczcie
reklama
agatush
Moderatorka
Napisałam ze JA Ciebie nie atakujeNo weź przestań gdzie ciebie zaatakowałam ? Nie ma takiej możliwości [emoji847]
W żadnym z moich słów nie tyczyło się twojej osoby wszystko co pisze to z mojego punktu widzenia i absolutnie nie chciałam nikogo obrazić tak jak piszesz i ja napisałam każda wybiera dla siebie odpowiedni kierunek a tren kierunek może być 1000 razy zmieniony .
Chodziło mi tez o to że my szczególnie musiały być czujne i walczyć id początku do końca .
Podziel się: