reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Napisałam ze JA Ciebie nie atakuje :-p

No i ja przecież ciebie tez nie [emoji33][emoji33][emoji23]i żadnej z nas ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@bobasek1990 beta dobra i progesteron tez, tsh bardzo ładne zrób następną w poniedziałek i zobaczymy przyrost :-)
@marshia jak dobrze że już w domu.... ja brałam arthrotec, ale widac są i inne specyfiki
@Maciejka78 a ty kiedy w końcu idziesz na to usg??? bo się zmotałam.
@ovli22 laska z ciebie;) i znów zmieniłaś avatar
@mała79 przelozylam usg na czwartek zaraz po pracy. Troche spokojniejsza dzis jestem.
Dziewczyny moje czy Wam moze walilo szybciej serce w ciazy (sorki za zwrot ale lepszego nie znalazlam :) normalnie je slysze a w pracy to dzis byla masakra. Albo to od acardu albo no nie wiem kurczaki co to sie dzieje. Dzis tez mnie glowa mam nadzieje, ze nikt w pracy wirusa mi nie sprzedal o_O
Dziewczynki to ktora i kiedy testuje? Bertha?

@mała79 przelozylam usg na czwartek zaraz po pracy. Troche spokojniejsza dzis jestem.
Dziewczyny moje czy Wam moze walilo szybciej serce w ciazy (sorki za zwrot ale lepszego nie znalazlam :) normalnie je slysze a w pracy to dzis byla masakra. Albo to od acardu albo no nie wiem kurczaki co to sie dzieje. Dzis tez mnie glowa mam nadzieje, ze nikt w pracy wirusa mi nie sprzedal o_O
Dziewczynki to ktora i kiedy testuje? Bertha?

Ja jeszcze kropeczek nie mam w brzuchu :) oby dotrwały do wtorku a wtedy tydzień i zaczynam wielkie testowanie. :)

@Funia90 @bea25ta dziękuję tylko te bóle miesiaczkowe mnie niepokoją zawsze tak miałam praktycznie nie ustępują

Nie zamartwiaj się! Przy 30 dniowych cyklach w 25 dc moja beta wynosiła <0,1! A dopiero później skoczyła :) może miałaś później owu. Co do bólu - mam 7 tydzień i boli bez przerwy :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie zamartwiaj się! Przy 30 dniowych cyklach w 25 dc moja beta wynosiła <0,1! A dopiero później skoczyła :) może miałaś później owu. Co do bólu - mam 7 tydzień i boli bez przerwy :/
Dziękuję chcialabym już 15listopada już wszystko było by jasne a u Ciebie wszystko ok usg robiłaś

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane nie było mnie kilka godzin i 4,5 stron ja zrobiłam sobie włosy siedziałam 3 godziny ale to u koleżanki to poplotkowałyśmy sobie. Pojechaliśmy po fotelik do sklepu i kupiliśmy nianię mąż właśnie pcha ją pod materac.

@Destino wspominałam , że Ewan jest super jest to również nasza ulubiona maskotka myślę, że małej i twojemu małemu też posłuży haha tylko co z rodzicami haha

@bobasek1990 niestety kochana ja mam zdanie , że tylko przyrost może nam coś powiedzieć i nie zamartwiaj się na zapas chociaż to trudne. Ja też bym chciała 15 listopada byłabym już po porodzie

@bertha trzymam kciuki

@Funia90 pojadłaś sobie haha też czasem mam takie fazy.

@marshia wszystko dobrze?

Taka sytuacja ... sprzatalam w torebce na wyjazd iii znalazłam smietki na dnie miałam wyrzucić ale patrzę i czytam i nie mogę ogarnąć... skąd to się wzięło tam ??? Cały czas jestem w szoku ...
1508533609-53fde03d2ab64330-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry