@Destino opadanie narzadow to rzeczywiscie nic fajnego,kiedys widzialam to gdzies w jakims programue,ale wiesz nie jest chyba powiedziane ,ze na pewno bedziesz to miala,tylko masz predyspozycje
@roxie123 bardzo dobrze ujelas to o sn i o cc[emoji4]popieram w 100%
Ja cos wiem na temat bycia samej[emoji53]
Tez M ciagle nie ma w domu bo duzo pracuje i jezdzi na budowe:/ malo jestesmh razem ale coz ja poradze,kiedys go odzyskam[emoji5]
@agatush caluj ksiezniczke w czolko i ciesz sie nia[emoji5]zadne wypominanie sobie
@marzycielka81 absolutnie nie zanudzasz problemami[emoji4]tu kazda kazdej wyslucha[emoji5]ciesze sie ,ze z Adriankiem w porzadku
Wiele przeszlas przy porodzie[emoji53]
@Kitki ja tez jestem typem zosi samosi,po porodzie zostaje sama,M musi wracac do pracy a pomoc nie ma kto,niby mam
Mame 500 m od siebie,nie pracuje,ale watpie zeby przychodzila
@burczuś gratulacje i wszystkiego najlpszego[emoji5]
@Marthi dobrze Ci powiedzial ,ze doczekasz[emoji5]zobaczysz bedzie rozowe dzidzi
Ja pilam winko czerwone wytrawne[emoji4]migdaly,do 12 dc wiesiolek i wit e na sluzy
Bardzo fajne info o morelach mysle ,ze przydadza sie brzuchatka a szczegolnie bioracym clexane[emoji4]moze nie w takiej ilosci jak tak pisze bo maja tez wit A ,ale raz na jakis czas tak
@marshia bardzo sie ciesze[emoji5]mnie gin wypuscil z endo 15 mm ,fakt krwawilam mocno ale wiedzial jak zalezy mi na tym zeby nie miec zabiegu.
Zajadaj sie ciachem i relaksuj[emoji8]i nie jestes kosmitka,bedziesz miala rozowiotenkie dzidzi[emoji5]
@ovli22 ja tez zamierzam karmic do 6 miesica zycia aczkolwiek zobaczymy jak w praktyce bedzie[emoji4]
@bobasek1990 zasmucila cie beta?zartujesz?ja mialam w 26 dc bete 47,a progesteron tylko 15,5
Ciuchutko gratuluje[emoji5]
@zosiak masz zawyzona dosc mocno homocysteine,podejrzewam u Ciebie mthfr,zrob sobie ten test co ja robilam w test dna.
A metyle to albo te co Ci pisalam albo zamow z neta ,moze ktos Ci linka wrzuci.
Dziewczyny wczoraj mialam takie parcie na slodkie po nieprzespanej nocy ,ze naraz zjadlam paczka ,eklerka z bita smietana i drozdzowke z makiem...ja pikole troche przesadzilam haha,ale to ewidemtnie ze zmeczenia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom