reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Nadja_n czasami musimy się pogodzić z tym co daje nam życie na siłę nie da rady :/ pozostało Ci zrobić badania i porozmawiać z mężem ze albo zależy Wam razem albo nie w pojedynkę ciężko . A badań jest mnóstwo . Kup mężowi witaminki mój ma prawidłowe wyniki ale i tak bierze parenton nie zaszkodzi . Powinniście zrobić posiewy bakteryjno wirusowe i badania typu toxoplazmoza , cytomegalia itd.
Czasami bakteria potrafi zrobić swoje i jest lipa .
Ja jestem z mężem 9 lat 5 lat po ślubie wyszłam za mąż w wieku 20 lat ... dzieci nie mamy i kto wie czy wg będzie nam dane ale walczymy i wierzymye że Bóg okaże nam swoje miłosierdzie.
Zacznij od rozmowy z mężem i zdecydujcie czy walczycie ręka w reke bo to podstawa [emoji4] bo to długa i trudna droga...
@pixi.nova ooo sto lat kochana! Spełnienia marzeń przede wszystkim i zdrowia ;*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Czasami bakteria potrafi zrobić swoje i jest lipa .
Ja jestem z mężem 9 lat 5 lat po ślubie wyszłam za mąż w wieku 20 lat ... dzieci nie mamy i kto wie czy wg będzie nam dane ale walczymy i wierzymye że Bóg okaże nam swoje miłosierdzie.
Zacznij od rozmowy z mężem i zdecydujcie czy walczycie ręka w reke bo to podstawa [emoji4] bo to długa i trudna droga...
@pixi.nova ooo sto lat kochana! Spełnienia marzeń przede wszystkim i zdrowia ;*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Porzeczka1234
@Nadja_n ja nie chciałam Cię urazić z tym badaniami u męża chodziło mi o to , że lekarz z Warszawy nie ma złego podejścia bo niestety w naszym przypadku dobrze by się zbadać kompleksowo tzn mąż i Ty. Oczywiście to wasza decyzja pozdrawiam
Załączniki
Ostatnia edycja:
burczuś
dżoł
@pixi.nova spełnienia marzeń [emoji8] [emoji259][emoji258][emoji517][emoji272][emoji513][emoji254][emoji512][emoji257][emoji898]
pixi.nova
Dziekuje dziewczyny kochane jesteście!!!!!!
@Marthi Moja wariatka
Wszystkim Wam dziękuje za życzenia!!
U mnie już zmieniła się dzisiaj liczba z przodu.. i mam 30 lat.. Smuteczek troche..
Najważniejsze marzenie jeszcze się nie spełniło..
Życie nauczyło mnie pokory.. zawsze chciałam do 30 stki mieć dzieciaczka. No ale nie mamy wpływu na to co się dzieje.
Wierze, że swoje już spokorniałam i być może w przyszłym roku uda się zostać mamą.. Każdej z Was tego życzę!
Ja byłam dzisiaj u fryzjera, teraz jakies fajne jedzonko i wieczorem koncert.
Impreze robimy razem z moim bo on też ma okrągłe urodziny w listopadzie. Tak chcieliśmy mieć już dziecko.. niestety musimy dalej czekać.
Ale nie smuce, piękna pogoda za oknem i trzeba żyć dalej.
@marzycielka81 @Marthi Dziękuję za spotkanie!!
@marshia Trzymam kciuki aby się udało jak najszybciej być w domku! Przytulam.
@Marthi Moja wariatka
Wszystkim Wam dziękuje za życzenia!!
U mnie już zmieniła się dzisiaj liczba z przodu.. i mam 30 lat.. Smuteczek troche..
Najważniejsze marzenie jeszcze się nie spełniło..
Życie nauczyło mnie pokory.. zawsze chciałam do 30 stki mieć dzieciaczka. No ale nie mamy wpływu na to co się dzieje.
Wierze, że swoje już spokorniałam i być może w przyszłym roku uda się zostać mamą.. Każdej z Was tego życzę!
Ja byłam dzisiaj u fryzjera, teraz jakies fajne jedzonko i wieczorem koncert.
Impreze robimy razem z moim bo on też ma okrągłe urodziny w listopadzie. Tak chcieliśmy mieć już dziecko.. niestety musimy dalej czekać.
Ale nie smuce, piękna pogoda za oknem i trzeba żyć dalej.
@marzycielka81 @Marthi Dziękuję za spotkanie!!
@marshia Trzymam kciuki aby się udało jak najszybciej być w domku! Przytulam.
reklama
Podziel się: