@Maciejka78 kochana niebawem przed Toba bobozakupy[emoji5]
Ja odobiscie bym bety nie badala,po co sie stresowac skoro i tak usg najwiecej mowi:/ idz spokojnie za dwa tyg i serduszko powinno juz byc[emoji5]
Ja bialka c i s nie badlam.
Tylko d-dimery,fibrynogen,aptt,inr,czas potrombninowy
I zaczelam pozno bo jakos o tym nie myslalam[emoji15]ok 14 tyg.jak nie pozniej
@Destino sama na Twoim miejscu bym sie zastanawiala czy to Twoje d-dimery hehe,no pieknie spadly[emoji5]kiedy wynik glukozy?
500zl na same badania ojoj,no ale czego sie nie robi dla spokoju.
@marshia @roxie123 mnie tez lekarze maja zawsze dosc,bo nie dosc ,ze duzo pytam to tez dosc duzo wiem jak na pacjentke wiec latwo ze mna nie jest[emoji16]
@bea25ta oj szkoda ,ze zgubilas ale moze znajdziesz za niedlugo stowke[emoji41]
@marzycielka81 antybiotyk da rade[emoji5]trzymam kciuki za wyniki synka
@weronikawiersz mysle ,ze te badania praktycznie nic nie wnosza:/
@Nadja_n moj M tez mial takie podejscie do badan,ze po co ,bo to na pewno przypadek ,bo tak mowia lekarze.
Nie dosc ,ze bylam zalamana starata to do tego on mnie troszke dobijal.
Ale w koncu wyjelam swoje oszczednosci i stwierdzilam ,ze badania i tak porobie.
Tez mowil mi ,ze przesadzam i jestem niebormlana,wiem jak to podcina skrzydla:/
Tule mocno
@burczuś kiedy masz wizyte w invimedzie?
@marshia przykro mi ale z jednej strony ciesze sie ,ze jestes juz w trakcie.
Rzeczywiscie ta krzepliwosc srednio tym bardziej ,ze bralas duza dawke heparyny.
Dobrze pamietam 0,6?
Ile dupka bralas w ciazy?
Ja mam takie niskie tsh w ciazy.
Nie brzmisz jak psychiczna ,ja w ten sam dzien blagalam o szpital.
@Porzeczka1234 ja tak na wozek czekalam ,jezdzilam nim po domu i jestem zachwycona[emoji7]mega sie prowadzi no i mi sie podoba ale to kwestia gustu[emoji4]
Tez chce szumisia a tego baranka widze pierwszy raz,musze o nim poczytac[emoji4]
@pixi.nova kochana wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen i duzo usmiechu[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom