reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi myślę że o to @roxie123 właśnie chodziło a ja nie chciałam tego mówić tak w prost. Jak byłam teraz w szpitalu to była dziewczyna z podobna sytuacją i okazała się ciąża bliźniacza jedno w macicy drugie w jajowodzie o_O , specjalnie dla @marshia odkopałam swoje wyniki badań chociaż pochowałam wszystko już na strych w pudle >zapomnienie >> ja wiem że miałam wtedy bardzo niską bete ale teraz widzę że nie koniecznie jej wielkość ma znaczenie i w sumie to mnie przeraziło, zresztą drugą ciążę którą poroniłam to po zabiegu miałam bete 10 tys czyli przed było pewnie około 50 według wyliczeń mojego lekarza a to był 9 tydzień jak badałam jej poziom więc dwa tygodnie więcej niż w pierwszej próbie. ALE ja w obu przypadkach nie brałam nawet jednej tabletki progesteronu, a to podobno podnosi wynik bety czasem.

@Marthi tak :/
@anetkruczek mi tak przyszło do głowy na przykładzie koleżanki z innego wątku :/ mam nadzieje ze jednak nic takiego nie będzie...ale trzeba lekarzom czasami burknac na ten temat żeby mieli na uwadze jednak
@marshia przytulam ;* ciągle mam Cię w głowie...chciałabym żeby juz bylo po ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Już wszystko jasne, totalnie inne normy musza mieć. Wcxoraj ponad 25 100 i stad moje nerwy. Dziś mniej niż 24 000. Wiec spadek.
4 tabletki już w środku. Po południu kolejna dawka i wieczorem następna. Rano usg.
:) :) :) :)
Wiem, ze brzmię jak psychiczna...... ale po prostu im szybciej, tym lepiej. Chcę mieć to za sobą.
A prolaktyny nue ma sensu robić w ciąży, bo wynik będzie niemiarodajny. Muszę poczekać aż beta spadnie całkiem.
Trzymajcie kciuki, żeby mi szybko poszło :(
Aa co do tygodnia. 8w1d od okresu. Powiedzmy, ze 7w6d od owulki gdyby była 14 dnia. Ale pęcherzyk przestał już rosnąć. 25x12 (tydzień temu tez 25). No i przede wszystkim spadek bety jest.

Dziewczyny dzieki za wsparcie,jestem 18lat po slubie bardzo wczesnie wyszl.za maz mialam 22lata,maz zmeczony i mowi ze nie mam dystansu,mamy corke widac mu starczy,on sie stara ze mna jak jest owulacja tylko nie mam wsparcia w porazkach,probuje dawac mu selen,cynk.i kw foliowy,ale to nie logiczne zeby w ciazy byc ciagle to to.co 6 razy wada genetyczna liczac te 2 biochemiczne test i okres od razu.Wyc sie chce nie moge patrzec na kobiety w ciazyPoleccie mi koenzyn q 10 jaki kupic moze poprawie komorki jajowe ktora bierze?czy kwasy omega tez brac?
Dzieki z gory za info

:D:D:D;););) DZIEWCZYNY!!! :):):):););););)

Zróbmy dzisiaj mega "hałas" dla naszej Pixi.Nova <3
Nasza Niunia obchodzi dziś urodziny!!!!!!!!! :-) :):-) :):-) :):tak::tak::tak:

Klauduś... Ty wiesz.... !!! ;*
Jeszcze raz wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ!!! :* :* :))))

n.jpg

reklama
Do góry