reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek haha mój by się nie obraził to jakiś malutki sztywniaczek ale dobre.

Ty masz wylewy ja chciałam ale 4200-razy 3 było dla mnie dużo na tamtą chwilę nie mieliśmy tyle kasy ale w rezultacie wyszło nas leczenie ok 15 tyś czyli tyle ile wlewy na tamten czas tylko w tym były badania. Napisz mi coś więcej o nich jeśli możesz jak sie po nich czujesz na co konkretnie je dostałaś? Teraz kosztuja 2300 tak? Ty się leczysz u dr P?

@Beciiia-87 kochana bardzo mocno trzymam kciuki aby tym razem zobaczyła upragnione 2 kreski

reklama
Dziewczyny odebralam krzepliwosc, d-dimery ostatnio 786 teraz 841 po 3 tygodniach.
Mam nadzieje ,ze to dobrze wiem ,ze niby w ciazy do 2000-2500 mowia ,ze moze byc.
Zastanawiam sie czy juz prosic o wieksza dawke czy czkeac jeszcze ? Bo zaszkodzic jako tako chyba wieksza dawka nie moze?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 ja wiem że to dużo pieniędzy w lutym też nie miałam takiej kwoty dlatego wybrałam ten accofil a szczepic się nie mogłam. Z tym że minął prawie rok i po prostu nazbieralam :D ja ich jeszcze nie stosuje. I nie wiem czy kiedykolwiek będę bo na razie po prostu nie mam głowy na kolejną próbę :) Ale tak mi wyliczył lekarz. Tak ja lecze sie u doktora P. Z tym że wlewy i wyliczenia ich koszt to informacja od immunologia ze Skawinskiej właśnie.
I tak mały sztywniaczek z niego :D

@Beciiia-87 dziekuję kochana, ale moja beta już definitywnie skreśliła tę ciążę. Jej przyrost od poprzedniego razu jest dużo za niski. Wiec pewnie już spada po prostu :(

I zaczynam być jednak przerażona. 3 straty były przeze mnie jeszze do przyjęcia. Ale 4 na lekach już nie. Chyba nikt, naprawdę i bez urazy, ale nikt chyba nie wierzyl jsk ja, ze z lekami będzie dobrze. Nawet ciąże na lekach, które się nie udały na forum tylko chwilowo mnie smucily, bo jactak kurczowo trzymałam się myśli, ze steryd i heparyna to lek na całe moje zło. Stad chyba moje wyparcie. Ja nie przyjmuję do sfery emocjonalnej, ze się nie udalo. Rozumowo ogarniam. Emocjonalnie jestem zablokowana :/

A co do Ciebie, ktory to dpo? Mnie piersi zaczęły lekko bolec w 9 dpo (beta już wyszła) w 10 już bardziej.

Kochana nawet nie wiesz jaka nadzieje dal mi moj gin, ze teraz bedzie wszystko dobrze bo mam wprowadzone wszystkie mozliwe leki i to juz od owu a nie od testu. Chcial mi dac przeciez zwolnienie jak nie bylo nawet pecherzyka. Latalam a nie chodzilam po ziemi. I co? G_wno.
Nie rob w ciemno badan, do 7-go niedaleko.

anetkruczek jak bede chyba w Polsce robic jezeli mi zleca te wlewy mam.dosc tych Niemcow i ich leczenia,czy mozesz mi prosze napisac na priva jezeli wolisz jak wglada u Ciebie sytuacja ze Ci te wlewy zlecili i na na jakim jestes etapie kiedy bedziesz je miala?Ja jeszcze nie wiem co mi zleci Pasnik do Niego jade,moze szczepionki.Niemcy nie robia mrl i nie szczepia limfocytami wcale.
no tak.maz potrzebny tylko do krwi i zaplodnienia a reszte to juz mam go dosc,poddaje sie za szybko i widac mu tak nie zalezy jak.mnie.ale wyjscia nie ma i musi sie zgodzac na moja dalsza walke.
Prosze napisz mi cos wiecej o Twojej historii.

Anetakruczek - ile ważysz kochana? Ja np obecnie 45kg :/ i ginka w razie w zaleciła mi 0,4 heparyny.

@marzycielka81 masakra z tym zdjęciem zamieszanie.... popołudniu o tym sobie myslalam ze dziewczyny napisały ze znak, a teraz sobie mysle ze to moze byc tez zły znak... bo na zdjeciu łóżeczko było puste... :/ Ehh nie lubie sie tak dociekliwej a nie umiem nad soba czasem zapanować.
Btw ja chyba pytałam kiedys Kubiczyk o Malinę i te szczepienia.
Zdrówka dla Adrianka!!!

Aneta maz kolezanki dobry Ahahaha wszedł z gabinetu [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@pixi.nova @burczuś @roxie123 i inne staraczki. Zdziwicie się ale ja jako pacjentka Maliny również mam mieszane odczucia co do szczepień. Natomiast jest ginekologiem który od 20 czy więcej lat zajmuje się poronienaimi nawykowymi i baaardzo wielu osobom się z nim udaje dlatego go wybrałam
Biorąc pod uwagę że robi jednorazowo wszystkie badania za 5 tyś i w nie więcej niż rok doprowadza do ciąży wcale nie jest to tak dużo czasu ani pieniędzy które można stracić latami chodząc do niewłaściwych osób
@marshia @dżoł wydaje mi się że u Was jak i u mnie sam żelazny to za mało potrzeba dokładniejszej diagnostyki i jakiegoś leczenia immuno
Sama bym nic nie badała bo to za trudne
Mamy tu ciaze zakończone sukcesem od Maliny @enya81 @Avita @Porzeczka1234 @fondie i od dr Sachy z Krakowa @Kwiatuszekk23 I @matulkaa jak się nie mylę. O tym którego wybralyscie nie wiem komu i na ile pomogl
@burczuś a tak z ciekawości czy wiesz jaka dawke encorton i Clexane zażywać w ciąży? W sensie od lokalnego gina? Nie każdemu wystarczy standardowe 0.4 i 10 mg

Do góry