reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek haha mój by się nie obraził to jakiś malutki sztywniaczek ale dobre.

Ty masz wylewy ja chciałam ale 4200-razy 3 było dla mnie dużo na tamtą chwilę nie mieliśmy tyle kasy ale w rezultacie wyszło nas leczenie ok 15 tyś czyli tyle ile wlewy na tamten czas tylko w tym były badania. Napisz mi coś więcej o nich jeśli możesz jak sie po nich czujesz na co konkretnie je dostałaś? Teraz kosztuja 2300 tak? Ty się leczysz u dr P?

@Beciiia-87 kochana bardzo mocno trzymam kciuki aby tym razem zobaczyła upragnione 2 kreski

reklama
Dziewczyny odebralam krzepliwosc, d-dimery ostatnio 786 teraz 841 po 3 tygodniach.
Mam nadzieje ,ze to dobrze wiem ,ze niby w ciazy do 2000-2500 mowia ,ze moze byc.
Zastanawiam sie czy juz prosic o wieksza dawke czy czkeac jeszcze ? Bo zaszkodzic jako tako chyba wieksza dawka nie moze?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 ja wiem że to dużo pieniędzy w lutym też nie miałam takiej kwoty dlatego wybrałam ten accofil a szczepic się nie mogłam. Z tym że minął prawie rok i po prostu nazbieralam :D ja ich jeszcze nie stosuje. I nie wiem czy kiedykolwiek będę bo na razie po prostu nie mam głowy na kolejną próbę :) Ale tak mi wyliczył lekarz. Tak ja lecze sie u doktora P. Z tym że wlewy i wyliczenia ich koszt to informacja od immunologia ze Skawinskiej właśnie.
I tak mały sztywniaczek z niego :D

@Beciiia-87 dziekuję kochana, ale moja beta już definitywnie skreśliła tę ciążę. Jej przyrost od poprzedniego razu jest dużo za niski. Wiec pewnie już spada po prostu :(

I zaczynam być jednak przerażona. 3 straty były przeze mnie jeszze do przyjęcia. Ale 4 na lekach już nie. Chyba nikt, naprawdę i bez urazy, ale nikt chyba nie wierzyl jsk ja, ze z lekami będzie dobrze. Nawet ciąże na lekach, które się nie udały na forum tylko chwilowo mnie smucily, bo jactak kurczowo trzymałam się myśli, ze steryd i heparyna to lek na całe moje zło. Stad chyba moje wyparcie. Ja nie przyjmuję do sfery emocjonalnej, ze się nie udalo. Rozumowo ogarniam. Emocjonalnie jestem zablokowana :/

A co do Ciebie, ktory to dpo? Mnie piersi zaczęły lekko bolec w 9 dpo (beta już wyszła) w 10 już bardziej.

Kochana nawet nie wiesz jaka nadzieje dal mi moj gin, ze teraz bedzie wszystko dobrze bo mam wprowadzone wszystkie mozliwe leki i to juz od owu a nie od testu. Chcial mi dac przeciez zwolnienie jak nie bylo nawet pecherzyka. Latalam a nie chodzilam po ziemi. I co? G_wno.
Nie rob w ciemno badan, do 7-go niedaleko.

anetkruczek jak bede chyba w Polsce robic jezeli mi zleca te wlewy mam.dosc tych Niemcow i ich leczenia,czy mozesz mi prosze napisac na priva jezeli wolisz jak wglada u Ciebie sytuacja ze Ci te wlewy zlecili i na na jakim jestes etapie kiedy bedziesz je miala?Ja jeszcze nie wiem co mi zleci Pasnik do Niego jade,moze szczepionki.Niemcy nie robia mrl i nie szczepia limfocytami wcale.
no tak.maz potrzebny tylko do krwi i zaplodnienia a reszte to juz mam go dosc,poddaje sie za szybko i widac mu tak nie zalezy jak.mnie.ale wyjscia nie ma i musi sie zgodzac na moja dalsza walke.
Prosze napisz mi cos wiecej o Twojej historii.

Anetakruczek - ile ważysz kochana? Ja np obecnie 45kg :/ i ginka w razie w zaleciła mi 0,4 heparyny.

@marzycielka81 masakra z tym zdjęciem zamieszanie.... popołudniu o tym sobie myslalam ze dziewczyny napisały ze znak, a teraz sobie mysle ze to moze byc tez zły znak... bo na zdjeciu łóżeczko było puste... :/ Ehh nie lubie sie tak dociekliwej a nie umiem nad soba czasem zapanować.
Btw ja chyba pytałam kiedys Kubiczyk o Malinę i te szczepienia.
Zdrówka dla Adrianka!!!

Aneta maz kolezanki dobry Ahahaha wszedł z gabinetu [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@pixi.nova @burczuś @roxie123 i inne staraczki. Zdziwicie się ale ja jako pacjentka Maliny również mam mieszane odczucia co do szczepień. Natomiast jest ginekologiem który od 20 czy więcej lat zajmuje się poronienaimi nawykowymi i baaardzo wielu osobom się z nim udaje dlatego go wybrałam
Biorąc pod uwagę że robi jednorazowo wszystkie badania za 5 tyś i w nie więcej niż rok doprowadza do ciąży wcale nie jest to tak dużo czasu ani pieniędzy które można stracić latami chodząc do niewłaściwych osób
@marshia @dżoł wydaje mi się że u Was jak i u mnie sam żelazny to za mało potrzeba dokładniejszej diagnostyki i jakiegoś leczenia immuno
Sama bym nic nie badała bo to za trudne
Mamy tu ciaze zakończone sukcesem od Maliny @enya81 @Avita @Porzeczka1234 @fondie i od dr Sachy z Krakowa @Kwiatuszekk23 I @matulkaa jak się nie mylę. O tym którego wybralyscie nie wiem komu i na ile pomogl
@burczuś a tak z ciekawości czy wiesz jaka dawke encorton i Clexane zażywać w ciąży? W sensie od lokalnego gina? Nie każdemu wystarczy standardowe 0.4 i 10 mg

Do góry