@marshia wierz w fasolke,przeciez 6+1 z om to wczesnie a sama wiesz ,ze u Ciebie jest mniej bo owu byla pozniej niz 14 dzien cuklu i tak jak pisze
@Porzeczka1234 komorka zdolna jest do zaplodnienia 24h.
Ja tez widze,ze w pecherzyku cos jest.
A zarodek wiesz ,dzis go nie ma a jutro juz moze byc takze glowa do gory.
Uratuje Cie tylko spokoj i czas.
Jak dasz rade wytrzymaj tydzien,ale pewnie nie dasz rady[emoji4]
Moja przyjaciolka w 7t1d nie miala nawet pecherzyka zoltkowego ,a za dwa dni zarodek z serduszkiem,dzis serduszko glosno placze[emoji5]
@kas90 ja np nie jem wiele wiecej niz przed ciaza ,teraz ok 300-400 kcl wiecej a tyje rownomiernie ,takze organizm wie co robi[emoji4]
Na drugim watku jest dziewczyna ,ktora pisze czesto ,ze je tlusto ,a to zeberka,a to schabowy,jak juz cukierek to nie jeden a dwadziescia i cooo jest w tym tyg co ja a ma kg na plus.
Takze kazdy ma inaczej[emoji4]
@Destino kochana po porodzie bedziemy sie martwic dieta,teraz dzidzi najwazniejsze[emoji5]
@Marthi kunamatata hahah ja diselem jezdze to wiesz jak dodam gazu to chmury za mna czasem zostaja[emoji23]umowione[emoji16]
@roxie123 poczujesz kopniaczki [emoji5]zobaczysz[emoji8]tak na prawde jeszcze nie mialas szansy sprobowac na zelaznym zestawie bo gdyby nie beta to nawet o ciazy bys teraz nie wiedziala.
@Porzeczka1234 jedz co by Bydluniowa rosla w sile[emoji5]a 13 kg to bardzo ladny wynik[emoji4]
@magda1208 kciuki za cykl[emoji8]
@kas90 to musi byc piekne miec juz te mebelki[emoji5]
Ja dzis bylam na spotkaniu styczniowek na kawie ,a potem z M bylismy na cmentarzu ,dzis minal rok kiedy odszedl nasz pierwszy Aniolek,lzy plynely po policzku.
Jak ten czas ucieka.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom