reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta u nas bedzie Oskar Nathaniel. Raz mowie tak raz tak. Przyzwyczajam sie [emoji4]Dzisiaj mlody nieco sie poruszal. Tylko ja zdechla. Cos mnie przeziebienie rozklada.
Bea25ta podrzuc kilka krokietow dla mnie, chetnie bym jednego zjadla.

@nafoczka [emoji8]

@marshia chcialabym napisac cos madrego... a brak mi slow. Juz raz pisalam, ze macierzynstwo to ciagle czekanie... tak jak teraz twoje, az ujawni sie maluch. Nie skreslaj go jeszcze. Wczoraj myslalam, ze w takiej sytuacji robilam przyrost bety. Moze tym sie poratuj. A meza na posiew mozesz wyslac juz dzisiaj. Te same bakterie co ty robisz i grzyby.

@iveo jak napisalam wyzej bedzie Oskar Nathaniel. Tez ciagle mysle o waszym maluchu tylko brak mi odwagi pytac o jego stan zdrowia.

@burczus teraz bede miala jezor do ziemi. A taki grzaniec w gorach pod czarcim kopytem... rozmarzylam sie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bea25ta u nas bedzie Oskar Nathaniel. Raz mowie tak raz tak. Przyzwyczajam sie [emoji4]Dzisiaj mlody nieco sie poruszal. Tylko ja zdechla. Cos mnie przeziebienie rozklada.
Bea25ta podrzuc kilka krokietow dla mnie, chetnie bym jednego zjadla.

@nafoczka [emoji8]

@marshia chcialabym napisac cos madrego... a brak mi slow. Juz raz pisalam, ze macierzynstwo to ciagle czekanie... tak jak teraz twoje, az ujawni sie maluch. Nie skreslaj go jeszcze. Wczoraj myslalam, ze w takiej sytuacji robilam przyrost bety. Moze tym sie poratuj. A meza na posiew mozesz wyslac juz dzisiaj. Te same bakterie co ty robisz i grzyby.

@iveo jak napisalam wyzej bedzie Oskar Nathaniel. Tez ciagle mysle o waszym maluchu tylko brak mi odwagi pytac o jego stan zdrowia.

@burczus teraz bede miala jezor do ziemi. A taki grzaniec w gorach pod czarcim kopytem... rozmarzylam sie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że od razu sobie wygooglowałam co to pod tym czarcim kopytem:) @Destino my jedziemy po najniższym koszcie:) Zero luksusów:) Nocleg w Starej Polanie(hostel) , wyjazd Polskim Busem, Także taka elegancka karczma to nie dla nas:) Myślę,że tam nikt by nas nie wpuścił ze względu na ubiór ;) ;) ;)
Bardzo lubię te nasze wyjazdy (to dopiero 3ci), bo np po Zakopcu przechodzimy tylko, bo po drodze. My jedziemy w Tatry:):):) Nie wyczynowo,ale na pewno męcząco, bo wyprawy dłuuugie:) Ile ja się tam naprzeklinam na swoją kondychę,a raczej jej brak:) Ale jaka satysfakcja...i co się nie robi dla pysznych szarlotek w schronach :D

@burczuś Dziewczyno jak ja bym pojechała na babski wieczór do Zakopanego <3 chyba bym się wepchała gdyby nie to że jutro wyjazd mam ale do Tarnowa :D Zazdroszczę szczerze i życzę cudownego odpoczynku :D

@marshia ja też o Tobie myślałam chyba z pół wieczora :( ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji bo u mnie zawsze był od razu pęcherzyk a w 6 tygodniu to już serduszko, nawet ta ostatnio ciążą to w 5t5d miałam dzidziusia o wymiarze 3 mm. Nie wiem ja bym chyba w takiej sytuacji robiła tak jak @bea25ta czyli cały czas chodziła sprawdzać USG :( mnie lekarz teraz zapewniał że to jest całkowicie nie szkodliwe :(

@burczuś udanego wyjazdu zycze [emoji5]resetuj mysli[emoji4]

Dziewczyny wczoraj dwa razy postawil mi sie brzuch na 10 sek ,byl taki krzywy:/
Nie bolalo,a mala i przed i w trakcie i po sie ruszala.
Czy to normalne na tym etapie?wzielam dodatkowy magnez

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bierz magnez to normalne moze dzidek sie spial mi jak sie apina to mnieboli obrucic sie nie moge . Pokazmi te swojekraglosci hihi fajme takie male. Male jesdr piekne.

@Destino wiesz ze m Twoj adres heh zebys sie kdys nie zdziwila jak ci wysle krokieta :-) .

1507105838120.jpg
@marshia to z 6+4 i mam napisane dokladnie USG GS 26,5 mm a Ty masz zaledwie 17wiec luzz bluss
Ty ale mi poraszczone parowki z palca wyszly hihihi starucha ze mnie

Załączniki

• 1507105838120.jpg
    1507105838120.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 316
@burczuś udanego wyjazdu, grzańca nie lubię bo miałam kiedyś spotkanie z muszlą po przecholowaniu tego trunku i mam uraz ale grzane piwo z miodem chetnie :p

@bea25ta nie chciałam Cię przestraszyć ale dobrze być świadomym. Krokiety mhhhh też bym zjadła może i ja dam ci mój adres haha

@Funia90 ile tego magnezu bierzesz? To może być skurcz .

@marshia jestem z Tobą kochana. Ja w kirach nie pomogę nie znam się na tym. Ja wierzę w kropka będę wspominać o Was w modlitwie.

Jestem po usg i po wizycie mała waży 2300 więc tyje dobrze 300 gram na tydzień , szyjka 3,7 trochę się skróciła ale to normalne w 34 tygodniu ciąży zawsze miałam ok 4,27. Mam sie nie forsować ale żeby leżeć cały czas to nie wszystko z umiarem nawet sexik pozwoliła ale się boję to powiedziała , że za 3 tygodnie trzeba zacząć haha. I tak 3 listopada idę do szpitala dostaję kroplówkę na wywołanie jeśli nic się nie będzie działo to 6 kolejną jesli nie urodzę 7 mam cesarkę. A i od piątku co tydzień na ktg będę jeździć raz w tygodniu

@Maciejka78 kiedy winiki bety?

@kas90 jutro idę zbadać CRP

Ostatnia edycja:
@burczuś ja grzańca nie lubię :D super :) wybaw się napij się korzystaj :)
@marshia ...współczuje czekania , wiem jak bardzo jest stresujące... ale trzeba wierzyć w fasolkę ;* widzisz dziewczyny mówią , że jeszcze czas, jestem pewna ,że serduszko będzie na dniach ;*
@Funia90 może mała się tak ułożyła po prostu :) pokaż brzuszek ;***
@Marthi zrobię zdjęcia aparatem jak już się urządzę konkretnie bo na razie łyse ściany trochę dodałam na prywatny wątek :) robiłam histero u mnie wszytsko w porządku z budową i jajowody drożne
@mała79 kochana my wydalismy całe oszczędności zarobione w uk i jeszcze kredyt teraz braliśmy na wykończenie także fajnie się na to patrzy ale spłacac trzeba teraz :p co do wiedzy wszystko pochłaniam z forum gdyby mnie tu nie było to byłabym ciemna dalej ... a tak już jakieś kroczki do przodu zrobiłam :)
@nafoczka 3mam Cię za słowo ;*
@Porzeczka1234 to pieknie rośnie :) jeju coraz bliżej i się wszystkie rozpakujecie :) ale będzie pieknych zdjęc na forum :)

A ja nie spałam całą noc , nie wiem ponaciągałam się chyba przy sprzątaniu bo cała klatka mnie boli z żebrami , pewnie mnie owiało bo mądra pootwierałam garaż i sobie stałam na przeciagu , do tego żołądek od soboty mnie dręczy .
Ja juz po @ ... humor lepszy bo się w końcu wczoraj do męzulka przykleiłam :p specjalnie sobie wziął wolne żeby ze mną w poniedziałek jechać do lekarza , także nie musze się z kimś innym poniewierać :) No idę kawkę robić :) potowarzyszy ktoś ? :)

@burczuś udanego wyjazdu zycze [emoji5]resetuj mysli[emoji4]

Dziewczyny wczoraj dwa razy postawil mi sie brzuch na 10 sek ,byl taki krzywy:/
Nie bolalo,a mala i przed i w trakcie i po sie ruszala.
Czy to normalne na tym etapie?wzielam dodatkowy magnez

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój brzuch tak wyglądał i wygląda, krzywy i wypięty z jednej strony jak mała się na chwile wypchnie. Trwadnienie macicy to chyba cała twardnieje.

Jestem zagotowana! Czekałam w poradni do gin na wymazy i nikt nie ustapil mi miejsca siedzącego!! Mam juz 9mc, wiec trudno nie zauwazyc mojego arbuza. Czekalam 20 min. Nawet ostentacyjnie opierałam się o sciany i kucałam. Rozumiecie to? A to nie byly kobiety w ciazy, tylko babkibi faceci do lekarza obok!! Szok!

Ale za to lekarz byl mily i mowil, ze serduszko przepięknie pika :)

reklama
@burczuś ja grzańca nie lubię :D super :) wybaw się napij się korzystaj :)
@marshia ...współczuje czekania , wiem jak bardzo jest stresujące... ale trzeba wierzyć w fasolkę ;* widzisz dziewczyny mówią , że jeszcze czas, jestem pewna ,że serduszko będzie na dniach ;*
@Funia90 może mała się tak ułożyła po prostu :) pokaż brzuszek ;***
@Marthi zrobię zdjęcia aparatem jak już się urządzę konkretnie bo na razie łyse ściany trochę dodałam na prywatny wątek :) robiłam histero u mnie wszytsko w porządku z budową i jajowody drożne
@mała79 kochana my wydalismy całe oszczędności zarobione w uk i jeszcze kredyt teraz braliśmy na wykończenie także fajnie się na to patrzy ale spłacac trzeba teraz :p co do wiedzy wszystko pochłaniam z forum gdyby mnie tu nie było to byłabym ciemna dalej ... a tak już jakieś kroczki do przodu zrobiłam :)
@nafoczka 3mam Cię za słowo ;*
@Porzeczka1234 to pieknie rośnie :) jeju coraz bliżej i się wszystkie rozpakujecie :) ale będzie pieknych zdjęc na forum :)

A ja nie spałam całą noc , nie wiem ponaciągałam się chyba przy sprzątaniu bo cała klatka mnie boli z żebrami , pewnie mnie owiało bo mądra pootwierałam garaż i sobie stałam na przeciagu , do tego żołądek od soboty mnie dręczy .
Ja juz po @ ... humor lepszy bo się w końcu wczoraj do męzulka przykleiłam :p specjalnie sobie wziął wolne żeby ze mną w poniedziałek jechać do lekarza , także nie musze się z kimś innym poniewierać :) No idę kawkę robić :) potowarzyszy ktoś ? :)
@roxie123 widziałam na drugim wątku Twój domek:)
No powiem Ci wybudować domek i nie mieć big brathera teraz to jest duży sukces, to domki naprzeciw domków budują...a Ty masz urokliwy zakątek:) Jestem ciekawa co będzie w tym zaokrągleniu? Bardzo mi sie podoba to,że masz mega duże okna! uwielbiam! A co do wystroju itd no to z klasą , to na pewno:) na wysoki poziom-i super!. Z tym że ja wolę "cieplejsze" wnętrza:)
p.s. poproszę kawkę:)
ps2. jak grzańca nie można lubieć...jeszcze @Porzeczka1234 rozumiem, skoro się struła;),ale reszty...matko;) toż to sama słodycz;););) Nie no żarcik,wiadomo,że nie jest dobre co jest dobre, tylko co komu smakuje :)

Do góry