pixi.nova
Fanka BB :)
@Kwiatuszekk23 Ja się cieszę, ze u Was wszystko dobrze i to najważniejsze
@Porzeczka1234 ma racje nie ma co się sprzeczać. Jeżeli chodzi o zespół antyfosfolipidowy to niestety ale jedno badanie nie jest wiarygodne w jego stwierdzeniu. Ale lekarze często o tym zapominają.. Dopiero powtórzone badanie i jego wynik może potwierdzić lub wykluczyć. Niestety każde kolejne poronienie wymaga jego zbadania. Jest o tym dokładny wątek na bocianie. Tam opisują to, że należy badać po każdym poronieniu te przeciwciała. Tak mi też zalecił prof. z Warszawy. Także dam wam znać czy u mnie wynik się zmienił przez ostatnie dwa poronienia..
Prof. twierdzi, że niestety to jak i Ana mogą bardzo różnie wychodzić.
Ja po tej ciąży zrozumiałam, ze bez clexane nie mam zupełnie szans..Jeszcze steryd jest moim must have.. załuje, że nie włączyłam go wcześniej i w większej dawce. Jednak człowiek nigdy nie wiem co mu pomoże i ufamy lekarzom..
Prof. twierdzi, że niestety to jak i Ana mogą bardzo różnie wychodzić.
Ja po tej ciąży zrozumiałam, ze bez clexane nie mam zupełnie szans..Jeszcze steryd jest moim must have.. załuje, że nie włączyłam go wcześniej i w większej dawce. Jednak człowiek nigdy nie wiem co mu pomoże i ufamy lekarzom..