reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia "używaj" mnie kiedy i jak tyko chcesz wyjść z przesłaniem. Dla Was mogę być nawet kobietą z brodą i brokatem na piczce :D
Sama nie potrafię się obecnie wbić w wasze dyskusje i nie dlatego, że nie chce ale dlatego, ze nie mam na to czasu i siły. Jest to chwilowe bo moja dyra jedzie na tydzień do Madrytu i wszystkie sprawy księgowe myszę zamknąć o tydzień wcześniej i szybciej. Teraz też mąż na spacerze a ja w papierach (no ale nie będę zanudzać)
W każdym razie bardzo mi was brakuje i szlak mnie trafia, że nie jestem w stanie doczytać co u was się dzieje. niech zatem choć moją historia kreta, zagmatwana i zgarniająca wszelkie plagi a zakończona sukcesem żyje tu miedzy wami swoją historią :*
Całuję was WSZYSTKIE!!!

@Maciejka78 &&&

reklama
Dziewczyny dziekuje za wasze wsparcie. Nieocenione.
Swiadomosc, ze sa osoby ktore wiedza co czuje interesuje je moj los sa wielka ulga i pomoca.

Wczoraj przyjechala do mnie siostra. Potem wpadli moi rodzice. To bardzo mi pomoglo. Pozniej rodzice wyciagneli mnie z domu. Ogarnelam sie, ubralam, umalowalam i to troche pomoglo.

Ciesze sie, ze rodzina mnie wspiera. Rozmawialismy o metodach leczenia. Ktora pojsc droga, badania itd.

Dobrze jest wiedziec, ze mozna na kogos liczyc.

Wiedziec tez, ze ma sie przy sobie mezczyzne, ktory kocha pomimo wszystko.

Mysle, ze sie podniose. Chce walczyc. Tak bardzo pragne dziecka. To jest tak silne, ze pokonam bol i lek.
Tak jak mowilyscie dopoki starty nie zlamia mojej psychiki bede probowac.

Mam nadzieje, ze to byl ostatni upadek, ze kolejna ciaza bedzie udana. To wszystko o czym marze. Wiem, ze to wielka niewiadoma co bedzie ale musze jakos uwierzyc, zeby miec sile walczyc.

Dziekuje Wam za pomoc.

@Maciejka78 Kochanie bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!

Pixi prawie 6 lat temu bylam w takiej samej sytuacji psychicznej jak Ty teraz. I jak by mi ktos wtedy powiedzial, ze spoko bedziesz miala jeszcze dzieci, to przysiegam, oczy bym wydrapala.
A teraz... a teraz mam dwojke wspanialych dzieci, trzecie buszuje w brzuchu. Gdyby mi wtedy kyos powiedzial, ze za 6 lat tak bedzie moje zycie wygladac, pewnie bym wysmiala...zycze Ci zeby Twoje i wszystkich Was dziewczyn życie sie tak potoczylo.

@Maciejka super [emoji1360][emoji1360][emoji1360]
Widzę kreseczkę i to chyba nawet mocny cień [emoji87]

@pixi [emoji1330][emoji1330][emoji1330][emoji168][emoji168][emoji168][emoji168][emoji85]

Ja wczytaj robiłam testa [emoji844]

Bez zmian 1 kreska .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ovli22na kiedy planujesz powrot?? Moze i tak ma byc do powrotu zebys byla juz wsrod lepszych lekarzy do ktorych bedziesz mogla przybiec ze strachem i setka pytan? Nie ten cykl nie ta komorka innym razem sie uda.
U nas dzis tak pieknie ze ovli zazdrosvic mozesz w gory mozna isc spacerowac

Ovli22na kiedy planujesz powrot?? Moze i tak ma byc do powrotu zebys byla juz wsrod lepszych lekarzy do ktorych bedziesz mogla przybiec ze strachem i setka pytan? Nie ten cykl nie ta komorka innym razem sie uda.
U nas dzis tak pieknie ze ovli zazdrosvic mozesz w gory mozna isc spacerowac

No super macie !
U nas pogoda brzydka !
Leżę w łóżku i leczę kaca [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️

Beatka wiedziałam , że nic z tego nie będzie !
Ostatnio jakoś nie mam wiary w to wszystko dlatego do grudnia na spokojne a póżniej się zobaczy .

Chciałabym wrócić do Pl ale też czuje strach !

Masz racje z tymi lekarzami w Pl czuła bym się bardziej bezpieczniej i mogłaby w każdej chwil pojechać do szpitala i sprawdzić czy wszystko jest Ok . Tutaj tak nie można [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️

Potrzebuje dużego kopa , żeby już na serio pakować manaty i wracać .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

No super macie !
U nas pogoda brzydka !
Leżę w łóżku i leczę kaca [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️

Beatka wiedziałam , że nic z tego nie będzie !
Ostatnio jakoś nie mam wiary w to wszystko dlatego do grudnia na spokojne a póżniej się zobaczy .

Chciałabym wrócić do Pl ale też czuje strach !

Masz racje z tymi lekarzami w Pl czuła bym się bardziej bezpieczniej i mogłaby w każdej chwil pojechać do szpitala i sprawdzić czy wszystko jest Ok . Tutaj tak nie można [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️

Potrzebuje dużego kopa , żeby już na serio pakować manaty i wracać .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Ovli Skarbie, ja też dziś lecze kaca a na kacu zawsze przychodzi mi ochota na to i tamto :D wiec perspektywa jest i dla Ciebie nie taka zła :* zawsze trzeba szukać pozytywów
I tak jak @Kwiatuszekk23 pisze, jak kiedyś mi mówili że na pewno się uda i wyluzuj itp to raz ze tak samo bym skoczyła z pazurami a dwa ze nie wierzyłam. Po czasie jest mi głupio ale mieli rację :D tego oczywiście nikt w 100% nie zagwarantuje ale wierzyć trzeba a jak nie to słychać koleżanki z forum :*

@Kwiatuszekk23 Twoja historia jest cudowna :)
@pixi.nova ♥️♥️♥️
Buziaki z Wro :) pogoda wymarzona na spacer
IMG_3268.jpg

Załączniki

• IMG_3268.jpg
    IMG_3268.jpg
    137,6 KB · Wyświetleń: 223
reklama
Dzien dobry. Kochane ja dzis od rana testowanie w 11 dniu po owu. No i widze cien cienia. Staram sie nie nakrecac bo wiemy jak to moze byc. W kazdym razie zelazny zestaw na tapecie od dzis w pelnym skladzie. Zla jestem na siebie bo kilka dni temu przestaly mnie bolec piersi wiec zaczelam zmniejszac encorton uznalam, ze nic z tego nie bedzie a tu niespodzianka. No nic czekam dalej myslicie, ze juz powinnam bete zrobic? Jade wlasnie na warsztaty hashimoto jesli bedzie cos ciekawego moge podeslac materialy. Kurcze a ja na urlopie w gorach poszalalam z glutenem :mad:

Piękny cień!!!! Nie taki słaby!! Gratulacje :)

Do góry