reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Oj dziewczyny zamknijmy ten temat. Dobrze ze nie mam takich znajomych bo juz nimi przestaliby byc. Niestety dziewczyna podjela ryzyko zabiegu za granica. Biedny Aniolek. @Funia90 to od roxi wpadnij do mnie na sernik z beza. Niestety ciasto chodzilo za mna przez 2tygodnie a zpieprzylam je aromatem smietankowym co za smrod i odrzuca mnie.
O nieee. Dla mnie dodanie olejku do ciasta to profanacja;););) a ja wczoraj na dzień chłopaka upiekłam orzechowca;)
Ja tylko pare słów do @pixi.nova , bo już niezłe eseje napisałyście:) Palnę Cię przez łeb jeśli będziesz się uważać za kalekę;) Dobrze,że nadszedł czas żałoby,bo bez niej nie zrobiłabyś kroku w przód.trzeba każdą stratę przetrawić.zawsze tu piszę by dać sobie chwilę odpoczynku i dopiero działać.
Ja dla odmiany miałam dziś cudny sen:) byłam nad morzem. Siedziałam na jakimś wzgórzu i patrzyłam na fale. Takiego koloru morza i takich fal to ja jeszcze nie widziałam;) szkoda,że to tylko sen;) a jeszcze dodam,że po tym wczorajszym śnie miałam tak płaczliwy dzień! Od rana do nocy byle co wywolywało mohe łzy. Nawet The Voice;)
Miłej niedzieli;*

reklama
Ja dziś miałam straszny sen... że miałam raka jajników i lekarz mi powiedział że nie będę mogła mieć dzieci ... obudziłam się z płaczem ... koszmar.
Mam nadzieje ze niedziela będzie miła buziaczki [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry. Kochane ja dzis od rana testowanie w 11 dniu po owu. No i widze cien cienia. Staram sie nie nakrecac bo wiemy jak to moze byc. W kazdym razie zelazny zestaw na tapecie od dzis w pelnym skladzie. Zla jestem na siebie bo kilka dni temu przestaly mnie bolec piersi wiec zaczelam zmniejszac encorton uznalam, ze nic z tego nie bedzie a tu niespodzianka. No nic czekam dalej myslicie, ze juz powinnam bete zrobic? Jade wlasnie na warsztaty hashimoto jesli bedzie cos ciekawego moge podeslac materialy. Kurcze a ja na urlopie w gorach poszalalam z glutenem :mad:

Załączniki

• 20171001_083902.jpg
    20171001_083902.jpg
    513,8 KB · Wyświetleń: 94
reklama
@Beciiiia-87 bylam, ciezki film ale mysle ze prawdziwy. Tak to sie pewnie wszystko odbywa a nikt sie nie dowie jak jest poki nie przezyje tego w szpitalu. Niestety wzielam popcorn i caly wyrzucilam.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry