reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny jak wejsc na ten zamkniety watek? Tam gdzie mozna sie przedstawic? Chcialabym Was blizej poznac :)

@marshia Super fota!! Fajna laska z Ciebie :p
@Kwiatuszekk23 Kotek dodalas mi wiary @nafoczka wiem, ze tez bardzo duzo przezylas. @Kwiatuszekk23 A twoja historia jest opisana w watku o udanych ciazach? Powiedz mi skarbie ile razy poronilas zanim sie udalo? Jak sie leczylas? Moim marzeniem tez zawsze byla trojka dzieci ale poki co tylko trzy poronienia...
@bea25ta Czy twoja historie tez mozna gdzies przeczytac? Chcialabym wiedziec jakie dokladnie masz leki teraz w ciazy. Moze na priv napisze chyba ze masz gdzies to zebrane :) Bylabym bardzo wdzieczna.

Wiecie co ja sobie na mój mały niezdarny mózg tłumaczę... przyjęłam taką opcję... ze ta biochemiczna to reakcja na leki... pozytywna reakcja ze coś się zadzialo w moim organizmie [emoji39] chyba lepiej sobie tak wmawiać xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Pixi Kochana ja jestem po 3 poronieniach. Ciaze z corka prowadziłam u dr Homy. On juz niestety nie żyje. Sam dr P jak.sie dowiedzial, ze do niego chodzilam stwierdzil, ze on mogl dr Homie buty czyścić. Chociaż ciaza z Oliwia bez lekow. Potem dwa poronienia i decyzja, ze wiecej nie udzwige a dla mojej psychiki bylo by lepiej, ze wiedziala bym ze zrobilam.wszystko zeby zajsc w zdrowa ciążę. Dr P skierow nas na szczepienia. Skonczylam je w marcu a w maju bylam juz w ciąży. Mlr nie kontrolowalam bi nie zdążyłam. Dr P stwierdzil, ze mogla bym donosic ciążę tylko taka ktora bedzie ze mna w 100% zgodna genetycznie. Wszyscy mowia, ze córka to cala ja. Wiec cos w tym.musi byc.
Cdn bo.przyszli goscie :)

reklama
@Kwiatuszekk23 Dziękuje kochana za odpowiedz. Ty szczepilas sie limfocytami meza czy dawcy? Czytalam wasze historie. Jaka dawke gluckophage bralas? Niestety nie ma tego w opisie :( Dlaczego odstawilas w 5tc? Teraz rozumiem, ze jestes w trzeciej ciazy. Cudownie!!! Ktory to tydzien? Nie bierzesz w ogole sterydu?

@bea25ta Ty bralas encorton przed staraniami czy juz w ciazy bo nie ma tego w opisie. Clexane juz podczas staran ? Kiedy zeszlas na dawke 0,6? Ty kochana tez jestes teraz w ciazy?

@nafoczka Proszę uprzejmie:D o dopisanie do wątku:)

Do góry