reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 Nie wiem jaki...ale w tym wszystkim jest jakiś plan , plan którego my nie jesteśmy w stanie zrozumieć
... to nie mogło być tak że bez konsekwencji... Bóg z wszystkiego nas rozliczy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 dokładnie...
Ja ja tez bym nie umiała z tym żyć... zdarza się że nawet chore dzieciątka doświadczają cudu w łonie matki i rodzą się zdrowe .
No nie ogarnę...
A takich par jest wiele niestety

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 no wlasnie my nawet nie wiemy ile.
Ale nie bez powodu w necie mozna kupic te tabletki na poronienie ktore nam aplkiowali w szpitalu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oj dziewczyny zamknijmy ten temat. Dobrze ze nie mam takich znajomych bo juz nimi przestaliby byc. Niestety dziewczyna podjela ryzyko zabiegu za granica. Biedny Aniolek. @Funia90 to od roxi wpadnij do mnie na sernik z beza. Niestety ciasto chodzilo za mna przez 2tygodnie a zpieprzylam je aromatem smietankowym co za smrod i odrzuca mnie.

@bea25ta dodam ,ze to nie moi znajomi[emoji6]z takimi sztamy nie trzymam[emoji5]
Wpadne,wpadne kiedys [emoji4]
Ja planuje w piatek piec szarlotke[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie smutać dziewczynki, każda z nas będzie rozliczana indywidualnie [emoji8]

Ja robię właśnie galantynę z kurczaka :) muszę się pochwalić, że sama się nauczyłam, a historia jest nieco skomplikowana, czemu sama choć miał mnie kto nauczyć ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry