reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja robie pasztet z soczewicy i maluję pazury na wieczór :) Tez jedziemy na jedzonko. Na mega wielkie, wypasione burgery :)
Ten botoks odpuściliśmy, wiec czekam na Wasze recenzje.
@roxie123 oglaalam "światło..." oj wyryczalam się bardzo.

reklama
@marshia uwielbiam tego typu filmy i bardzo dużo oglądam ...

Ej te Wasze cytaty to ja sobie zapisuje dobre są !

Ja dzisiaj taki wyczytałam

"Rzeczy, których chcesz, przychodzą zawsze, ale z lekkim opóźnieniem, zawsze trochę później, zawsze lekko niekompletne. Tak samo dzieje się z rzeczami, których bardzo nie chcesz. A czasami... czasami rzeczy, których bardzo chciałaś, przychodzą dopiero wtedy, gdy modlisz się o to, aby już nie przychodziły."

- Jakub Żulczyk

Ostatnia edycja:
A ja wróciłam z dziennego SPA [emoji173] masowała mnie Pani ciepłą czekoladą [emoji7]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Hoho ale ze Pani ? [emoji6][emoji14]
Nawet nie pytam jak było... za sam zapach czekolady dałabym się zabić [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hoho ale ze Pani ? [emoji6][emoji14]
Nawet nie pytam jak było... za sam zapach czekolady dałabym się zabić [emoji7]

Ogólnie super, pod koniec miałam lekki dyskomfort, bo jestem przed @, mam nabrzmiałe czyczuchy i jakoś tak mi się czyczuch podwinął, że mnie piekł i szczypał na zmianę [emoji23] Pani zwróciła mi uwagę, żebym się nie wierciła jak próbowałam dziada ułożyć [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala
hahaha biedny on [emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie jak Pan masował to myślałam że mu odwine tak mi szyję wykręcal ze nie ogarnialam co on robi [emoji23][emoji23][emoji23] ale za to olejkiem brzoskwiniowym i nie mogłam się siebie nawachac pół dnia

Czesc dziewczyny leze na kanapie po drzemce nazarta jak bak[emoji47]
Choc powiem Wam ,ze zjadlam duzo ale jakos na nic pysznego nie trafilam.
No nic hehe...

@czarna_mala rozwalilas mnie tym obrazkiemnz depresja[emoji6]

@pixi.nova dobrze ,ze nam to napisalas i twoje watpilowosci sa dzis normlane,ale poczekaj jak wejdziesz znow w etap walki i nabierzesz sil[emoji5]
Nie jestes zadnym dziwactem ,tez sie balam czy sie uda,malo tego do dzis sie boje...to na prawde dalej jest strach.
Pobadz kilka dni slabsza po to aby pozniej wrocic ze zdwojona sila...
Poczytaj po kilka razy historie dziewczyn ,analizuj i zobacz ile szczesliwych zakonczen.
Jak pierwszy raz poronilam to mialam taki sen ,ze bylam zakrwawiona w koszuli i ukradalam taki wozeczek z noworodkiem,ale gryzly mnie wyrzuty sumienia co ta matka musi przezywac i oddalam dzidzi.
Ja to po starcie szczegolniej pierwszej mialam taka depresje ,ze plakalam ciagle,jadac autem ,bylam w sklepie,zobaczylam ciezarna lzy,a dodam ,ze wpadly na mnie z kazdej strony,bylam osaczona.
Juz bylam cala napuchnieta od placzu:/

@czarna_mala ja po drugim poronieniu jak mialam depreche to na aliespress trafilam na sztuczny brzuch ciazowy i plakalam ,ze tylko taki mi zostaje a dziecko nie wiem skad wezme[emoji57]

@roxie123 kochana daj mi te rogaliki[emoji14]jade...

Dziewczyny zycie jest NIESPRAWIEDLIWE..nie wiem dlaczego.
Wlasnie mi tu kolega opowiada,ze jego znajomy rok temu zaszedl ze swoja dziewczyna w ciaze(w moim wieku sa) usatwieni finansowo,dlugo razem ale zdecydowali ,ze jeszcze nie czas na dziecko i pojechali na zabieg do Czech ze zdrowa ciaza.
Laska do dzis nje dostala okresu i ma problemy z tarczyca i ogolnie jakies zdrowotne ,mdleje itd.
Masakra
Ludzie sa obrzydliwi.
Teraz pewnie boi sie isc do lekarza bo co mu powie?mialam skrobanke w czechach rok temu i zle sie czuje?
Nie wiem co jej moze byc ale dla mnie nie wyglada to dobrze:/
I powiedzcie?my marzymy o dziecku a ktos jedzie ,placi i po prostu jak to oni nazwali pozbywa sie "problemu"
Niedobrze mi na prawde:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 kochana ja zaraz mam nas wszytskie przed oczami i nasze pragnienie dziecka.
Jestem taka wsciekla ,ze szkoda gadac .
No i czy to niesprawiedliwe.
A inne pary nawet nie moga zajsc naturlanie w ciaze...ehh szkoda gadac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry