reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 Tak na polnej. Ehh zobaczymy jak pojdzie narazie czekam na lekarza i podanie tabletek. Jak juz bedzie po wszystkim to mi ulzy.
Trzymam kciuki za twojego synka. Walcz kochana i pamietaj nie wolno Ci sie obwiniac! To nie ma z Toba nic wspolnego. Jestes swietna mama.
@Destino @marshia bede
walczyc o tabletki

reklama
Wszystko zależy jak na kogo działa lek dziewczyna co ze mną byla przyjechała po poludniu następnego dnia o 18 wyszła, następne tak samo a ja czekałam jak glupia i nic w końcu wzieli bez żadnego plamienia bo im zawadzalam :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova to jeden z gorszych momentow ale wyjdziesz i bedzie lepiej[emoji5]

@roxie123 jasne ,ze sa plusy dzialalnosci ,jak najbardziej,ale minusy tez niestety sa .
Czlowiek nie moze zamknac drzwi i sie nie przejmowac,ale juz nie narzekam [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 mnie na myśl o własnej działalności przerażają zusy i cała reszta opłat na które ciężko zarobić xD ale chciałabym robić na siebie nie na kogoś... narobusz się ponad siły a później ktoś powie ze i tak nic nie zrobiłaś

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova kochanie musisz być przygotowana na różne reakcje ciała. Każda reaguje inaczej. Ja np drżałam z zimna, a był czerwiec. Leżałam pod kołdra. Ale to chwila i minęło. Może hyc tez różnie z bólem. Mnie nic nie bolało, dostawałam ibuuprom. Koleżanka z lozka obok na ketonalu leciała. Jej ruszyło po 2 dawkach, mi po 3 dniach....
U nas to wyglada tak w szpitalu klinicznym we Wrocku, ze pierwszego dnia badania i jak jest pewność, ze nic z tego nie bedzue to pierwsza dawka już po południu i wieczorem. Generalnie podaje sue 2 dni i 3 zabieg. Ja miałam pon, wtorek i wywalczyłam środę z tabletkami i dopiero wyedy ruszyło więcej. Po puetwszych standardowych dawkach ledwo plamienie. Także ja byłam od pon do czwartku.
Ale trzymam kciuki, żebyś Ty była tak krótko jak @Funia90
Przytulam Cię

Ostatnia edycja:
reklama
@pixi,nova, kochana, jesteśmy z Tobą <3 Dobrze, że jesteś po wczorajszej wizycie, to myślami jesteś krok dalej, chociaż tyle.

Mój M. pracował przez 1,5 roku w UK, po studiach zaraz dostał tam super pracę w zawodzie, na początku wszystko fajnie. Potem po ślubie, chcieliśmy już być razem, tutaj. Jak wcześniej chciał, żebyśmy razem wyjechali do UK, tak potem bardzo szybko zmienił zdanie :p Że życie tam to nie bajka. Całe dnie w pracy, mega koszty mieszkania, a żeby kupić swoje w Londynie, to chyba całe życie trzebaby zbierać, hehe :p No i nie ma się tam rodziny. Mówię wam, ten jego pobyt w UK bardzo go zmienił na plus.
Na szczęście na każdy weekend przylatywał, więc tym sposobem te 1,5 roku dość szybko minęło.
Największy był stres czy znajdzie tu sensowną pracę, bo w jego zawodzie w Pl praktycznie nie ma zatrudnienia, więc szukał w czymś jakkolwiek spokrewnionym i poszedł w informatykę (oprogramowanie i te sprawy). Po dwóch tygodniach od powrotu był już po 2 rozmowach i w ten sam dzień dostał obie prace (w Katowicach i Krk). Wybrał Katowice :) Teraz jest bardzo zadowolony i uwielbia to co robi, ciągle opowiada :)

I postanowiliśmy sobie, że nie będziemy pędzić za pieniędzmi. Nie mamy kredytu, mamy dom, jakieś oszczędności. Więc ja chyba odpuszczę prowadzenie działalności po macierzyńskim. Chciałabym wrócić do zawodu, bo kocham moją pracę, ale na kilka-kilkanaście godzinek dziennie, wiec takiego czegoś będę szukać. A póki co chcę mieć czas dla dzidzi<3

Do góry