Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 10 to dla wiekszosci kraju wyplaty a dla nas oplaty[emoji4]
Ale to fakt jestesmy niezalezni.
Tylko moj M nawet jak wraca z pracy to od zawsze cos tam dlubie.
Ja tez mialam swoj salon fryzjerski,swoj ale z kolezanka.
Po poronieniu mimo tego,ze bardzo to lubialam zrezygnowalam,bo nic nie bylo dla mnie tak wazne jak dziecko.
A wiedzialam ,ze na nastepna ciaze dmuchac.
W sumie M i tak potrzebowal pomocy,w swojej firmie wiec nie ogarnelabym mojego salonu ,pracy po 8-10 h 6 dni w tyg ,jemu pomoc i jeszcze mieszkanie i budowa ,oj nie,nie ,nie
Dlatego stwierdzilismy ,ze bede pomagac w sklepie.
@ovli22 to przemyslcie powaznie powrot[emoji5]
Wiesz co dla mnie to poronienie bylo trudne,ale wiedziaalam,ze robie to dla nasteonej dzidzi.
Latwo nie bylo,ciaza byla dosc duza wiec krwaweienie spore,musialam bardzo sie powstrzymywac zeby nie zjechac sobie paychiki:/
Ale szczerze?ciesze sie ,ze tak wyszlo bo moze szyjka bedzie dluzej sprawna,a to bylo dla mnie priorytetem.
Ps mam wysoki prog bolu mnie nic a nic nie bolalo.
Albo kazdy reaguje inaczej.
Oczywiscie bylam w szpitalu.
Ale moj drugi lekarz ,powiedzial potem ,ze to byla za wysoka ciaza na tabletki,na szczescie skonczylo sie dobrze,a z om mialam wtedy prawie 12 tygodni.
@bea25ta hahah czytam i mysle jak mozna sie utopic w jacuzzi ...juz wiem hahha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale to fakt jestesmy niezalezni.
Tylko moj M nawet jak wraca z pracy to od zawsze cos tam dlubie.
Ja tez mialam swoj salon fryzjerski,swoj ale z kolezanka.
Po poronieniu mimo tego,ze bardzo to lubialam zrezygnowalam,bo nic nie bylo dla mnie tak wazne jak dziecko.
A wiedzialam ,ze na nastepna ciaze dmuchac.
W sumie M i tak potrzebowal pomocy,w swojej firmie wiec nie ogarnelabym mojego salonu ,pracy po 8-10 h 6 dni w tyg ,jemu pomoc i jeszcze mieszkanie i budowa ,oj nie,nie ,nie
Dlatego stwierdzilismy ,ze bede pomagac w sklepie.
@ovli22 to przemyslcie powaznie powrot[emoji5]
Wiesz co dla mnie to poronienie bylo trudne,ale wiedziaalam,ze robie to dla nasteonej dzidzi.
Latwo nie bylo,ciaza byla dosc duza wiec krwaweienie spore,musialam bardzo sie powstrzymywac zeby nie zjechac sobie paychiki:/
Ale szczerze?ciesze sie ,ze tak wyszlo bo moze szyjka bedzie dluzej sprawna,a to bylo dla mnie priorytetem.
Ps mam wysoki prog bolu mnie nic a nic nie bolalo.
Albo kazdy reaguje inaczej.
Oczywiscie bylam w szpitalu.
Ale moj drugi lekarz ,powiedzial potem ,ze to byla za wysoka ciaza na tabletki,na szczescie skonczylo sie dobrze,a z om mialam wtedy prawie 12 tygodni.
@bea25ta hahah czytam i mysle jak mozna sie utopic w jacuzzi ...juz wiem hahha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom