@pixi.nova ciesze sie ,ze trafilas na takiego lekarza ,ktory wszystko przeanalizowal i doradzil.
@agatush czyli u Ciebie podobna sytuacja jak u siostry M ,bo ona tez w wiezowcu[emoji4]bedzie dobrze,na pewno ktos pomoze a potem blizna szybciutko sie zagoi[emoji5]
@ovli22 ta moja kolezanka co ostatnio poronila to lekarz w szpitalu jej powiedzial,ze wydaje mu sie ,ze ma macice dwurozna.
Mnie jak obudzili z narkozy z zabiegu to mowia do mnie prosze sie obudzic ,a ja na to ,ze na wakacjach jestem[emoji28]smiali sie
@marzycielka81 tak jak mowia dziewczyny nie czytaj lepiej w internecie,ja jak odebrlam wynik anty tpo i wpisalam w wujka google to okazalo sie ,ze najprawdopodobniej mam raka tarczycy ,takze na drugi dzien poruszylam niebo i ziemie zeby znalezc endo ,ktory mnie przyjmie.
Spokojnie kochana,jestem z Wami.
@Marthi mi wrecz metyle poprawily skore[emoji4]
@Porzeczka1234 super ciuszki[emoji7]zaraz wejde na ich stronke[emoji4]
@Destino trzymam kciuki za kotke[emoji5]nasza psinke tez musimy wysterylizowac bo juz kilka razy miala urojona ciaze ,a to jej zagraza ropomaciczem.
Miala miec zabieg rok temu ,to ja wyladowalam w szpitalu,teraz miala miec w czerwcu i ja musialam lezec,zdecydowalismy ,ze zeobimy wiosna po cieczce.
A u Was na pewno bedzie dobrze i ani sie obejrzysz a nadejdzie 30 tydzien a potem upragniony 40[emoji5]
@pixi.nova @roxie123 ja rok temu plakalam ,ze nie chce tego domu bo nie wiem kto w nim bedzie mieszkal.
Potem doszlam do wniosku ,ze dziecko w nim na pewno zamieszka a ja nie moge sie poddac[emoji5]zycze Wam takich samych mysli.
@burczuś faktycznie bidulo dlugo czekasz na te dwie kreseczki:/ mam nadzieje,ze zaskoczysz lada dzien[emoji5]
@magda1208 rowniez pozdrawiamy[emoji5]gdzie to wybyliscie?
@kas90 ja ostatnio Ci pisalam,ze sama badalam,lekarz nie kazal,ale chcialam miec ta wiedze.
Najchetniej poszlabym do labu i wykupila kazde badanie jakie maja tylko nie wiem czy by mi krwi starczylo[emoji23]
@roxie123 ja bym powiedziala lekarzowi,ze teraz probowalas na encortonie 5 i sie nie udalo i ,ze chcesz koniecznie sprobowac silniejszej dawki.
Na pewno sie nie obrazi i zrozumie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom