reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia a nie mówiłam super hiper extra cieszę się bardzo.

@kas90 na pewno dam ci znać co powiedział co kazał a czego nie!

@agatush mój mąż też panikuj z ewentualnym cc a ja go kompletnie nie rozumiem ja marzę żeby mała urodziła się cała i zdrowa. Ja wiem ,że jesteś szczęśliwa bardzo czytam to w postach i się nie dziwię.
I na pewno Michalina czuję się kochana.

@pixi.nova widzę , że nabrałaś siły walki i dobrze popieram . Czasem nasza droga do macierzyństwa jest długa i kręta ale wierzę , że każdej z nas się uda być ziemską mamą.

Mój M ostatnio się pytał czy teraz jak mam te wszystkie leki i lekarza ( podobno bardzo dobrego )to wszystko będzie Ok i czy ja będę bezpieczna bo jak ma być ciagle ta sama sytuacja i mam się męczyć i ma to w jakiś sposób wpłynąć na moje zdrowie psychiczne i fizyczne to on ma gdzieś ta cała aptekę w domu i nie chce ryzykować !!

Faceci nie dali by rady z tym co my mamy na codzień .

Mój M wczoraj walczył o życie !! Gardełko go bolało !!
I miał katarek ha ha

Jak wracałam z pracy do domu to kazałam mu jechać na pogotowie żeby zająć kolejkę albo ewentualne wezwać karetkę pogotowia !! Ha ha ha

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@agatush a co tam takiego było napisane o powikłaniach, że mąż się nie chciał zgodzić?
@Porzeczka1234 który u Ciebie już tyydzień?
@ovli22 to ten Twój to widzę bohater jak mój :p hahah KATAREK poważna sprawa, nie ma co! :D

Tak tak bohater !! Wczoraj to nawet miał temperaturę ( Chyba ) chyba n 100 % , tak mu się zdawało , że jakieś 39 stopni .
Poszedł spać bo taki biedny żuczek zmęczony był [emoji40][emoji40][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

[emoji79][emoji79][emoji855][emoji855][emoji855][emoji855][emoji855].

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@agatush a co tam takiego było napisane o powikłaniach, że mąż się nie chciał zgodzić?
@Porzeczka1234 który u Ciebie już tyydzień?
@ovli22 to ten Twój to widzę bohater jak mój [emoji14] hahah KATAREK poważna sprawa, nie ma co! :D
No wiesz od tych "najlzejszych" jak jakieś zakażenie czy rozejscie się rany, przez zakrzepice, uszkodzenie pęcherza, macicy, nawet dziecka i inne takie fajne historie.... Więc w oczach faceta urasta to do wiesz jakiej rangi?

Maltulkaa suoer, ze u Ciebie dobrze.

Marthi trzymam kciuki

Dziewczyny przepraszam ale wyc mi sie chce mam dola.moje dziecko mam nadal fatalne wyniki morfologii. Bardzo soe boje i bardzo sie denerwuje. Pomodlcie sie za mojego synka

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 masz zapewnione ;* a co lekarz na to ?

Kochane ja Was nadrobie w temacie jak mi się komp sformatuje bo nawet nie szło go odpalić muszę chyba nowy laptop kupić :/
Plamienie się rozkręca więc uf nie bede długo czekać na @
Ogólnie jestem przybita bo czytam tutaj listę badań i Internety i oprócz kariotypu miałam wszystkie badania robione :( no oprócz allo ale to trzeba robić po poronieniu .
Kariotypy będziemy robić dzwoniłam juz nawet pytać . Zrobię sobie jeszcze posiewy czy tam wymazy u gina .
Czy jeśli mój facet ma dobre wyniki nasienia to warto robić ta chromatyne plemnikowa ? Czy to jest bez sensu ...
Sama nie wiem co juz badać.
Może po prostu mając leki trzeba próbować do skutku...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatush juz wiem, wiem. Niewyobrażalnej dla wiekszosci płci męskiej.

Ovli, to prawdziwy bohater! [emoji28] a jak idzie do lekarza to dostaje odznakę „dzielnego pacjenta”?[emoji23]

@marzycielka81 nie Dziekuje, czekam wlasnie w kolejce do usg... trzymam ogromne kciuki za Twojego synka. Musi byc dobrze. Niech predko wraca do zdrowia!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry