Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@marshia a nie mówiłam super hiper extra cieszę się bardzo.
@kas90 na pewno dam ci znać co powiedział co kazał a czego nie!
@agatush mój mąż też panikuj z ewentualnym cc a ja go kompletnie nie rozumiem ja marzę żeby mała urodziła się cała i zdrowa. Ja wiem ,że jesteś szczęśliwa bardzo czytam to w postach i się nie dziwię.
I na pewno Michalina czuję się kochana.
@pixi.nova widzę , że nabrałaś siły walki i dobrze popieram . Czasem nasza droga do macierzyństwa jest długa i kręta ale wierzę , że każdej z nas się uda być ziemską mamą.
@agatush a co tam takiego było napisane o powikłaniach, że mąż się nie chciał zgodzić?
@Porzeczka1234 który u Ciebie już tyydzień?
@ovli22 to ten Twój to widzę bohater jak mój hahah KATAREK poważna sprawa, nie ma co!
No wiesz od tych "najlzejszych" jak jakieś zakażenie czy rozejscie się rany, przez zakrzepice, uszkodzenie pęcherza, macicy, nawet dziecka i inne takie fajne historie.... Więc w oczach faceta urasta to do wiesz jakiej rangi?@agatush a co tam takiego było napisane o powikłaniach, że mąż się nie chciał zgodzić?
@Porzeczka1234 który u Ciebie już tyydzień?
@ovli22 to ten Twój to widzę bohater jak mój [emoji14] hahah KATAREK poważna sprawa, nie ma co!