reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia a nie mówiłam super hiper extra cieszę się bardzo.

@kas90 na pewno dam ci znać co powiedział co kazał a czego nie!

@agatush mój mąż też panikuj z ewentualnym cc a ja go kompletnie nie rozumiem ja marzę żeby mała urodziła się cała i zdrowa. Ja wiem ,że jesteś szczęśliwa bardzo czytam to w postach i się nie dziwię.
I na pewno Michalina czuję się kochana.

@pixi.nova widzę , że nabrałaś siły walki i dobrze popieram . Czasem nasza droga do macierzyństwa jest długa i kręta ale wierzę , że każdej z nas się uda być ziemską mamą.

Mój M ostatnio się pytał czy teraz jak mam te wszystkie leki i lekarza ( podobno bardzo dobrego )to wszystko będzie Ok i czy ja będę bezpieczna bo jak ma być ciagle ta sama sytuacja i mam się męczyć i ma to w jakiś sposób wpłynąć na moje zdrowie psychiczne i fizyczne to on ma gdzieś ta cała aptekę w domu i nie chce ryzykować !!

Faceci nie dali by rady z tym co my mamy na codzień .

Mój M wczoraj walczył o życie !! Gardełko go bolało !!
I miał katarek ha ha

Jak wracałam z pracy do domu to kazałam mu jechać na pogotowie żeby zająć kolejkę albo ewentualne wezwać karetkę pogotowia !! Ha ha ha

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@agatush a co tam takiego było napisane o powikłaniach, że mąż się nie chciał zgodzić?
@Porzeczka1234 który u Ciebie już tyydzień?
@ovli22 to ten Twój to widzę bohater jak mój :p hahah KATAREK poważna sprawa, nie ma co! :D

Tak tak bohater !! Wczoraj to nawet miał temperaturę ( Chyba ) chyba n 100 % , tak mu się zdawało , że jakieś 39 stopni .
Poszedł spać bo taki biedny żuczek zmęczony był [emoji40][emoji40][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

[emoji79][emoji79][emoji855][emoji855][emoji855][emoji855][emoji855].

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@agatush a co tam takiego było napisane o powikłaniach, że mąż się nie chciał zgodzić?
@Porzeczka1234 który u Ciebie już tyydzień?
@ovli22 to ten Twój to widzę bohater jak mój [emoji14] hahah KATAREK poważna sprawa, nie ma co! :D
No wiesz od tych "najlzejszych" jak jakieś zakażenie czy rozejscie się rany, przez zakrzepice, uszkodzenie pęcherza, macicy, nawet dziecka i inne takie fajne historie.... Więc w oczach faceta urasta to do wiesz jakiej rangi?

Maltulkaa suoer, ze u Ciebie dobrze.

Marthi trzymam kciuki

Dziewczyny przepraszam ale wyc mi sie chce mam dola.moje dziecko mam nadal fatalne wyniki morfologii. Bardzo soe boje i bardzo sie denerwuje. Pomodlcie sie za mojego synka

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 masz zapewnione ;* a co lekarz na to ?

Kochane ja Was nadrobie w temacie jak mi się komp sformatuje bo nawet nie szło go odpalić muszę chyba nowy laptop kupić :/
Plamienie się rozkręca więc uf nie bede długo czekać na @
Ogólnie jestem przybita bo czytam tutaj listę badań i Internety i oprócz kariotypu miałam wszystkie badania robione :( no oprócz allo ale to trzeba robić po poronieniu .
Kariotypy będziemy robić dzwoniłam juz nawet pytać . Zrobię sobie jeszcze posiewy czy tam wymazy u gina .
Czy jeśli mój facet ma dobre wyniki nasienia to warto robić ta chromatyne plemnikowa ? Czy to jest bez sensu ...
Sama nie wiem co juz badać.
Może po prostu mając leki trzeba próbować do skutku...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatush juz wiem, wiem. Niewyobrażalnej dla wiekszosci płci męskiej.

Ovli, to prawdziwy bohater! [emoji28] a jak idzie do lekarza to dostaje odznakę „dzielnego pacjenta”?[emoji23]

@marzycielka81 nie Dziekuje, czekam wlasnie w kolejce do usg... trzymam ogromne kciuki za Twojego synka. Musi byc dobrze. Niech predko wraca do zdrowia!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry