reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziękuję za Wasze rady. Betę jyz odpuszczam. Dziś zrobiłam dla niego, żeby porównać do ponuedzialju. Z 693,6 na 1393. Wg bellybest.... 100%.
Jestem dziś umówiona na 16:45?
Rozważam czy już iść czy odwołać i czekać do następnego wtorku?
Ps. Wstrzyknęłam sobie wczoraj jskues 0,5 clexane (1 +1/3 strzykawki). Ciekawe czy wyższy przyrost z dnia na dzień to przypadek czy efekt minimalnie większej dawki

reklama
@marshia, super i juz wiecej nie badaj:*
Na tym etapie to jedynie pęcherzyk może byc :* to juz zalezy od Ciebie czy chcesz zobaczyc pecherzyk, czy czekasz na serduszko.

Moje kochane, ile w was siły i determinacji. Nie wiem czy ja bym tyle miała, ale wiadomo, życie nas uczy wytrwalosci z kazdym kolejnym cierpieniem.

@agatush, uwielbiam czytać twoje posty! Aż bije z nich szczęście, pozytywnie mnie nastrajasz do roli młodej mamy :)

@Porzeczka1234, no ja to samo nie wiem czy badac. Moze mocz chociaz bede robic czesciej. A daj znac jak u Ciebie z tym crp, czy bedziesz robic
I czy cos jeszcze masz kontrolowac.

@marshia, super i juz wiecej nie badaj:*
Na tym etapie to jedynie pęcherzyk może byc :* to juz zalezy od Ciebie czy chcesz zobaczyc pecherzyk, czy czekasz na serduszko.

Moje kochane, ile w was siły i determinacji. Nie wiem czy ja bym tyle miała, ale wiadomo, życie nas uczy wytrwalosci z kazdym kolejnym cierpieniem.

@agatush, uwielbiam czytać twoje posty! Aż bije z nich szczęście, pozytywnie mnie nastrajasz do roli młodej mamy :)

@Porzeczka1234, no ja to samo nie wiem czy badac. Moze mocz chociaz bede robic czesciej. A daj znac jak u Ciebie z tym crp, czy bedziesz robic
I czy cos jeszcze masz kontrolowac.
Kasiu dziękuję Ci bardzo za te słowa :-) powiem tak.... Ten czas połogu nie jest łatwy naprawdę... Przynajmniej dla mnie, ale jak patrzę na Michaske to nic się dla mnie poza nią nie liczy, skupiam się na niej po prostu i na tym zeby czuła się Kochana :-)

@marshia a nie mówiłam super hiper extra cieszę się bardzo.

@kas90 na pewno dam ci znać co powiedział co kazał a czego nie!

@agatush mój mąż też panikuj z ewentualnym cc a ja go kompletnie nie rozumiem ja marzę żeby mała urodziła się cała i zdrowa. Ja wiem ,że jesteś szczęśliwa bardzo czytam to w postach i się nie dziwię.
I na pewno Michalina czuję się kochana.

@pixi.nova widzę , że nabrałaś siły walki i dobrze popieram . Czasem nasza droga do macierzyństwa jest długa i kręta ale wierzę , że każdej z nas się uda być ziemską mamą.

@marshia a nie mówiłam super hiper extra cieszę się bardzo.

@kas90 na pewno dam ci znać co powiedział co kazał a czego nie!

@agatush mój mąż też panikuj z ewentualnym cc a ja go kompletnie nie rozumiem ja marzę żeby mała urodziła się cała i zdrowa. Ja wiem ,że jesteś szczęśliwa bardzo czytam to w postach i się nie dziwię.
I na pewno Michalina czuję się kochana.

@pixi.nova widzę , że nabrałaś siły walki i dobrze popieram . Czasem nasza droga do macierzyństwa jest długa i kręta ale wierzę , że każdej z nas się uda być ziemską mamą.
Kochana nie dziw się mężowi.... Kiedy my musieliśmy podjąć decyzję o cięciu i dostaliśmy zgodę do podpisania, a mój M przeczytał o możliwych powiklaniach to powiedział że się nie zgadza.... Ze łzami w oczach... Oni po prostu się boją, bo nas kochają.... I okazują to właśnie mszy innymi w taki sposób :-*

reklama
Do góry