reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 co na to lekarz? Jakieś inne badania zlecił prócz morfologii?

@Marthi dziś 32+5 dokładnie

@ovli22 haha dobre mój mąż też się tak zachowuje jak chory ale on to pikuś przy moim ojcu także z wiekiem może być gorzej :p:D.
Wiesz co do ciąży i tych naszych wszystkich przypadłośći wiem, że oni też się boją czy leki wystarczą tak samo jak my ale co innej nam zostało jak nie próbować

@roxie123 robiłaś wszystkie immunologiczne? Cytokiny itd?

reklama
Roxie moze warto zrobic to badanie fragmentacji plemników? Nie wiem jak ono dokładnie sie nazywa ale to polecane i ponoc wazne badanie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234
A możesz mi napisać co jeszcze dokładnie? Akurat o tym nie słyszałam o tych cytokinach

Nie robiliśmy tych badań bo lekarz stwierdził że nie ma się co doszukiwać u męża jeśli podstawowe sa ok ... ze że w wynikach byłby jakiś znak ze coś się dzieje :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 Kochana musisz być silna
Synek cię potrzebuje. Wierzę głęboko że wszystko się ułoży.Modlitwa zapewniona.
@marshia Kochana nie mogło być inaczej. Teraz spokój i wiara w ten mały cud.
@matulkaa Cieszę się z udanej wizyty.
@Porzeczka1234 Kochana noc nie przespana jajniki bolą choć dzisiaj tylko w lewym kłócie. Pojechaliśmy nad morze jutro kolejny monit.

reklama
@Porzeczka123 oprocz morfologii, aptt,figrynogen,inr, plytki liczone, witamina b12 i kwas foliowy. Ale to morfologia zla. Plytki plt i monocyty poza norma i pct poza norma:-( dzis idziemy po skierowanie do hematologa i genetyka.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry