reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 co na to lekarz? Jakieś inne badania zlecił prócz morfologii?

@Marthi dziś 32+5 dokładnie

@ovli22 haha dobre mój mąż też się tak zachowuje jak chory ale on to pikuś przy moim ojcu także z wiekiem może być gorzej :p:D.
Wiesz co do ciąży i tych naszych wszystkich przypadłośći wiem, że oni też się boją czy leki wystarczą tak samo jak my ale co innej nam zostało jak nie próbować

@roxie123 robiłaś wszystkie immunologiczne? Cytokiny itd?

reklama
Roxie moze warto zrobic to badanie fragmentacji plemników? Nie wiem jak ono dokładnie sie nazywa ale to polecane i ponoc wazne badanie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234
A możesz mi napisać co jeszcze dokładnie? Akurat o tym nie słyszałam o tych cytokinach

Nie robiliśmy tych badań bo lekarz stwierdził że nie ma się co doszukiwać u męża jeśli podstawowe sa ok ... ze że w wynikach byłby jakiś znak ze coś się dzieje :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 Kochana musisz być silna
Synek cię potrzebuje. Wierzę głęboko że wszystko się ułoży.Modlitwa zapewniona.
@marshia Kochana nie mogło być inaczej. Teraz spokój i wiara w ten mały cud.
@matulkaa Cieszę się z udanej wizyty.
@Porzeczka1234 Kochana noc nie przespana jajniki bolą choć dzisiaj tylko w lewym kłócie. Pojechaliśmy nad morze jutro kolejny monit.

reklama
@Porzeczka123 oprocz morfologii, aptt,figrynogen,inr, plytki liczone, witamina b12 i kwas foliowy. Ale to morfologia zla. Plytki plt i monocyty poza norma i pct poza norma:-( dzis idziemy po skierowanie do hematologa i genetyka.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry