@Marthi czasem lepiej szybko "dojsc do siebie" zaloba i tak jest ,wiadomo ale ja latwiej sobie poradzilam dzialajac odrazu i nie zadreczajac sie tylko szukajac przyczyny.
Po pierwszej stracie ,przeszlam to wszystko zupelnie inaczej...i bylam o krok od duzej depresji,nie chcialam tego powtorzyc i znow byc cieniemmsamej siebie
Ps trzymam kciuki za usg piersi[emoji5]
@agatush ciesze sie ,ze jest lepiej i niby cc fajna z jednej strony ale dlugo dochodzi sie do siebie:/
Siostra mojego M przez dwa miesiace prosila o pomoc przy znoszeniu wozka po schodach,tak ja bolalo.
Tylko ona mieszka w bloku 20 pieter to tam co i rusz ktos sie kreci a ja stalabym w mojej kamienicy pewnie caly dzien i nikt by nie przeszedl[emoji23]
Zycze Wam aby szybko sie zagoila[emoji5]
Ja czuje sie tak jakbym mogla gory przenosic,jestem ciekawa kiedy bedzie gorzej[emoji4]
@burczuś to tej Pani nie znam[emoji4]
@roxie123 trzeba czerpac z tych historii nadzieje[emoji4]ja czytalam wszytskie chyba po 200 razy i analizowalam[emoji5]
Bedzie dobrze ,tylko ta droga niestety nie jest uslana rozami
@bertha ja biore teraz wlasnie co drugi dzien acard.
@pixi.nova taki sam cel mialam po drugiej stracie,bede sie starac do skutku,nie poddam sie[emoji4]
Zobaczysz ,ze sie uda ,choc wiem najgorszy jest ten brak jakiejkolwiek gwarancji:/
@marshia ciesze sie[emoji5]
@marzycielka81 jestesmy z Toba[emoji4]
@roxie123 badanie chromatyny w diagnostyce u nas 600 zl i to dosc skomplikowane badanie gentyczne ,tak mi ta pani mowila.
Badaja dna plemnikow.
Jesli wyniki ma dobre to nie wiem,ja nie robilam ,bo ta babka powiedziala,ze jak podstawy sa dobre to raczej nie,ew porozmawiac z lekarzem.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom