reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny napiszcie mi czy te immunologiczne badania jak allo mlr mozna badac jeszcze przed poronieniem? Biorac steryd? Czy kiedy to sie bada? Trzeba byc na czczo?

@pixi nie wiem co mam ci napisać [emoji26] chyba tylko to , że wiem jak się czujesz i jak jest ci przykro .
Jesteśmy wszystkie z tobą i tulimy [emoji173]️[emoji173]️

Co za pechowy tydzień !!
Nie lubię [emoji33][emoji33][emoji33]No No No

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@pixi.nova - ....nie wiem co powiedziec...tak cholernie mi przykro

@Porzeczka1234 - ja mialam 2 cesarki i sobis chwale. Za kazdym razem 8godz po cieciu pionizacja. Za pierwszym razem dali mi sie jeszcze w nocy wyspac i rano przywiezli corke na stale. Teraz syna ur po 13, o 22 mnie podniesli. Syn byl przy mnie caly czas k na sali operacyjnej jak mnie szyli i na pooperacyjnej stal obok w wozeczku a jak plakal to przychodzila polozna i mi go przystawiala bo przeciez bylam bez czucia od pasa w dol. Od 22 jak wstalam to juz sie nim sama zajmowalam az do wyjscia ze szpitala. W dzien cc dali morfine a tak to takie czopki mozna bylo brac co 12godz diclac - polecam, super dzialaja, nie czuc bolu. Bralam 1 na dobe rano i bylo ok. Juz niedlugo zobaczysz swoja Ksiezniczke, zazdraszczam tych emocji, jedynych, niepowtarzalnych, gdy zmienia sie caly Twoj swiat[emoji2]

Dziekuje dziewczyny. We mnie coraz mniej emocji, chyba przywyklam, ze tak to u mnie wyglada.. Szukam tylko madrego lekarza.

Napiszcie dziewczyny z doswiadczeniem invitro @czarna_mala dlaczego polecaja wam ta metode? Ja mam zerowe pojecie..

Najgorsze jest to, ze nie wiem czy kiedykolwiek mi sie uda.. Nie wiem ile starczy mi sil..

@pixi.nova kochana tak mi przyko:(:(:( brak słów, przeżyj to po swojemu i walcz dalej jestes młoda, doczekasz się maleństwa napewno..przytulam cię mocno, ja się nie zdecydowłąm na ivf bo w naszym przypadku nie wiele to zmieni ...ale jak chcesz do W-wy polecam ci dr. Kunickiego z Invicty super człowiek...

@marshia trzymam kciuki za ciebie kochan również sprawdż jutro tą bete i nie katuj sie juz może tylko leć do gina pod koniec tygodnia- pęcherzyk już będzie, ściskam

reklama
Dziekuje dziewczyny. We mnie coraz mniej emocji, chyba przywyklam, ze tak to u mnie wyglada.. Szukam tylko madrego lekarza.

Napiszcie dziewczyny z doswiadczeniem invitro @czarna_mala dlaczego polecaja wam ta metode? Ja mam zerowe pojecie..

Najgorsze jest to, ze nie wiem czy kiedykolwiek mi sie uda.. Nie wiem ile starczy mi sil..

Pixi ja tez tak mam z tymi emocjami !! Dlatego jestem taka jakby przygotowana na taką ewentualność i że u mnie to norma !!

I jakby było inaczej to wtedy byłoby coś nadzwyczajnego i nienormalnego !!
I zaczęła bym się martwić !!
Bo całkiem inna sytuacja , której ja nie znaju ! Ha ha
I myśle , że jak mi się uda być w prawdziwej , zdrowej ciąży to noe wiem czy ogarnę to wszystko .
Nie przygotowana jestem na taka sytuacje !!

Głupie to jest ale taka prawda ja po prostu wiem jak postępować do 10 tyg ciąży i koniec !
I wiem co się dzieje do tego terminu !!

A po tym terminie to nie wiem !!

@roxie mam nadzieje , że czujesz się lepiej [emoji173]️
, że porozmawiałaś z mężem i dał ci wsparcie na które zasługujesz . właśnie teraz potrzebujecie siebie nawzajem . Będzie dobrze ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ostatnia edycja:
Do góry