reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane ja nie dostaję nigdy nic na pękniecie tylko czekamy na owulację tak to wygląda.
@dżoł Ten pęcherzyk 25mm jest ukrwiony więc może z niego powstać torbiel .Tak mi powiedziała wczoraj Pani doktor .

@magda1208, czekamy na pęknięcie jajeczka z lewego jajnika. Liczymy na to, że pęknie, a jak nie to w kolejnym cyklu zastrzyk i do przodu!
Nie martw się przerośniętym, też miałam i torbielka po okresie się wchłonęła. Brałam wtedy duphaston. A ty bedziesz miała jakiś progesteron po owu?

Kochane ja nie dostaję nigdy nic na pękniecie tylko czekamy na owulację tak to wygląda.
@dżoł Ten pęcherzyk 25mm jest ukrwiony więc może z niego powstać torbiel .Tak mi powiedziała wczoraj Pani doktor .
Kurcze mi też się wydaje,że 25mm to już jest przerośnięty. Do pęknięcia są takie 22mm. I skoro lekarz widzi,że jest taki duży i jest jeszcze parę innych, to nie kumam dlaczego nie podaje Ci zastrzyku na pęknięcie? Bo tak mi się wydaje,że po to jest ten monitoring, by w razie co to podać zastrzyk na pęknięcie...Ale już chyba to wiemy,że za lekarzem nie trafisz:)

Dziewczyny dziękuje, że tak pamiętacie o mnie :) Dzisiaj ide na badanie. Nie chcialam Wam pisac, zeby Was i siebie nie stresowac. Generalnie mam podejscie, ze pogodzilam sie juz z losem. Wiem, ze nie moge sie na nic nastawiac. Zupelnie.

Tak mysle, ze jest latwiej. Zgadzam sie z @Marthi ja tez nie lubie robic sobie zludnych nadziei.

@bea25ta Kochana jezeli moge podpytac jaka wade ma twoje dzieciatko? Kiedy ja wykryto?

@magda1208 Kochana na pewno pekna i do boju jak mowia dziewczyny.

Takze dziewczyny dam znac po wizycie. Ide do szpitala bo wtedy wiecej osob mnie zobaczy.

@pixi.nova - idziesz położyć się na oddział czy tylko na badania?
Trzymam kciuki, będzie dobrze. MUSIIIIIIIII BYĆ DOBRZE CHOLERA JASNA!!!!! ;*

na poprawę humorku:))

przyszedlem-zeby-cie-przytulic-pl-000000-1

@kas90 biorę folate 800 z Solgara, B12 1,000, D3 2,000 z Now foods, P-5-P 50 z Country Life, Jod 500, kupiłam też ostatnio Omegamed pregna z Dha. A ty polecasz jakieś inne preparaty? może warto coś jeszcze dorzucić [emoji4]
@magda1208 kciuki za owulkę i owocne starania. U mnie pęcherzyk pękł mając 20 mm, niby za mało by coś z tego mogło być a tu proszę [emoji3]
@pixi.nova jestem myślami dziś przy tobie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od 14 tc biorę taki zestaw:
metafolin 400; DHA300; wit D3 2000j; jodid 200, asmag 4 tabl, okazjonalnie B6 metyl.

I Susana też taki brała :) W sumie to się pokrywa z twoimi, tylko masz trochę większe dawki :)

@pixi,nova, powodzenia!!!!

reklama
Do góry