reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane ja nie dostaję nigdy nic na pękniecie tylko czekamy na owulację tak to wygląda.
@dżoł Ten pęcherzyk 25mm jest ukrwiony więc może z niego powstać torbiel .Tak mi powiedziała wczoraj Pani doktor .

@magda1208, czekamy na pęknięcie jajeczka z lewego jajnika. Liczymy na to, że pęknie, a jak nie to w kolejnym cyklu zastrzyk i do przodu!
Nie martw się przerośniętym, też miałam i torbielka po okresie się wchłonęła. Brałam wtedy duphaston. A ty bedziesz miała jakiś progesteron po owu?

Kochane ja nie dostaję nigdy nic na pękniecie tylko czekamy na owulację tak to wygląda.
@dżoł Ten pęcherzyk 25mm jest ukrwiony więc może z niego powstać torbiel .Tak mi powiedziała wczoraj Pani doktor .
Kurcze mi też się wydaje,że 25mm to już jest przerośnięty. Do pęknięcia są takie 22mm. I skoro lekarz widzi,że jest taki duży i jest jeszcze parę innych, to nie kumam dlaczego nie podaje Ci zastrzyku na pęknięcie? Bo tak mi się wydaje,że po to jest ten monitoring, by w razie co to podać zastrzyk na pęknięcie...Ale już chyba to wiemy,że za lekarzem nie trafisz:)

Dziewczyny dziękuje, że tak pamiętacie o mnie :) Dzisiaj ide na badanie. Nie chcialam Wam pisac, zeby Was i siebie nie stresowac. Generalnie mam podejscie, ze pogodzilam sie juz z losem. Wiem, ze nie moge sie na nic nastawiac. Zupelnie.

Tak mysle, ze jest latwiej. Zgadzam sie z @Marthi ja tez nie lubie robic sobie zludnych nadziei.

@bea25ta Kochana jezeli moge podpytac jaka wade ma twoje dzieciatko? Kiedy ja wykryto?

@magda1208 Kochana na pewno pekna i do boju jak mowia dziewczyny.

Takze dziewczyny dam znac po wizycie. Ide do szpitala bo wtedy wiecej osob mnie zobaczy.

@pixi.nova - idziesz położyć się na oddział czy tylko na badania?
Trzymam kciuki, będzie dobrze. MUSIIIIIIIII BYĆ DOBRZE CHOLERA JASNA!!!!! ;*

na poprawę humorku:))

przyszedlem-zeby-cie-przytulic-pl-000000-1

@kas90 biorę folate 800 z Solgara, B12 1,000, D3 2,000 z Now foods, P-5-P 50 z Country Life, Jod 500, kupiłam też ostatnio Omegamed pregna z Dha. A ty polecasz jakieś inne preparaty? może warto coś jeszcze dorzucić [emoji4]
@magda1208 kciuki za owulkę i owocne starania. U mnie pęcherzyk pękł mając 20 mm, niby za mało by coś z tego mogło być a tu proszę [emoji3]
@pixi.nova jestem myślami dziś przy tobie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od 14 tc biorę taki zestaw:
metafolin 400; DHA300; wit D3 2000j; jodid 200, asmag 4 tabl, okazjonalnie B6 metyl.

I Susana też taki brała :) W sumie to się pokrywa z twoimi, tylko masz trochę większe dawki :)

@pixi,nova, powodzenia!!!!

reklama
Do góry