Jezu dziewczyny spałam 3 godziny co będę robiła w nocy.
Dziewczyny
@roxie123 ja powiem tak ja bym jednak zrobiła kariotypy a już powiem dlaczego mnie po 2-stratach mówili lekarze , że na pewno to genetyka żadna immunologia i proponowali in vitro z badaniem zarodka mąż był załamany ale ja nie postanowiłam zbadać kariotyp i decydować co dalej i nie załuję po pierwsze dlatego że: mimo tego że kariotypu się nie leczy możemy po wyniku jakiegoś błędu chyba jednak odpuścić więcej badań immuno ktore są bardzo drogie i leczenie jakie by się nie brało pod uwagę również do tanich nie należy. A po drugie: tą kasę którą wyda się na immunologiaba a ma się jednak nieprawidłowy kariotyp można wydać ewentualnie na in vitro z pge. I trzecie najważniejsze moim zdaniem jeśli kariotyp nie prawidlowy to można w zależności od psychiki próbować zajść w ciążę do skutku naturalnie i jak to
@roxie123 pisze ciąża "poleci " to przynajmniej nie ma pytania dlaczego bo wiemy dlaczego. Była tu dziewczyny ktora leczyła się u maliny kariotypow nie miałam zrobionych i później po kilku biochemicznych okazało się ,że kariotyp nieprawidłowy wiem , że myśleli o in vitro nawet ja widziałam ją
u maliny śliczne dlugie wlosy ale niku nie nogę sobie przypomnieć.
@marshia kochana mocno trzymam kciuki
@Destino ja myślę , że to siku w większości jest na majtach bo my już popuszczamy przynajmniej ja to czuję
Ja mam nie daleko do Krakowa ale jestem już duża i ciężko mi jechać na zakupy samej a co dopiero Kraków
Dziewczyny byłam w lidlu kupiłam malej skarpetki sweterek fajny na zimę, wiosne sa kaftaniki ale ja ich mam full więc nie kupowałam dziś w 5,10,15 zamówiłam też niebieski sweterek rozpinany dzinsy i kurtke taka zimowo wiosenna ale na 68 juz bo była przecena 70% i zaplaciłam za nią 29,90 i 2 czapeczki za 9,90 i skarpetki też za 9,90 mąż prosi abym.już przestała haha muszę się opanować .
Dziś przyszedł kombinezon i recznik do kapieli