Dziewczyny mi sie wydaje ,ze ci lekarze z pakoetow lux medu czy medicoru to jakies niedouki ktorzy sie doszkalaja a ktorych nikt nie chcial. Nie posiadaja wiedzy i jeszcze noe widzialam zeby ktos wyszedl od nich z konkretna wiedza. Wyslalam kolezanke do gina z bolami przedmiesiaczkowymi mowie ze moze masz endometrioze. Poszla do lux medu, zrobiono jej usg wszystko super , powiedzial ze bol jej minie jak zajdzie w ciaze. No masakra nie pytal a moze nie ma z kim w ta viaze zajsc?? Dla mn szkoda czasu na takich jak oni.
@pixi.nova nie bylas na usg dla obalenia doagnozy?? Kiedy idziesz??
@roxie123 ja kariotypy robilam w rzeszowie na nfz ćzekalam 3mies. Zadzwon i w miedzyczasie zaklepanej wizyty staraj sie nadal. Ja mam kariotypy z mezem prawidlowe w rodzinie wszyscy zdrowi chyba tez na umysle nie wliczajac mnie a jednak wade wrodzona ma moje dziećko wiec tak jak w wiekszosci wad u dzieci to czysty przypadek.
@marshia ja bete badalam 2 razy i mialam 235po 48 kolo 500 tez sie martwilam . Jak pisalam na poczatku mialam wyzsze dawki i clexanu 0,8 i encortonu 15 ze wzgledu na wage i dzieki radom dziewcxyn.
@pixi.nova nie bylas na usg dla obalenia doagnozy?? Kiedy idziesz??
@roxie123 ja kariotypy robilam w rzeszowie na nfz ćzekalam 3mies. Zadzwon i w miedzyczasie zaklepanej wizyty staraj sie nadal. Ja mam kariotypy z mezem prawidlowe w rodzinie wszyscy zdrowi chyba tez na umysle nie wliczajac mnie a jednak wade wrodzona ma moje dziećko wiec tak jak w wiekszosci wad u dzieci to czysty przypadek.
@marshia ja bete badalam 2 razy i mialam 235po 48 kolo 500 tez sie martwilam . Jak pisalam na poczatku mialam wyzsze dawki i clexanu 0,8 i encortonu 15 ze wzgledu na wage i dzieki radom dziewcxyn.