reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 kochana przytulam Cię z całego serducha...jesteś jeszcze młodziutka, doczekasz się napewno tylko jak widac na pewne rzeczy nie mamy wpływu..i choć nam się wydaje że z naszej strony już wszytsko zrobione to spada na nas kolejna porazka jak grom z jasnego nieba...ale nie poddawaj się walcz
@marshia a jak twój wynik?
@pixi.nova a ty wybierasz się dziś do lekarza?? czy kiedy?
@burczuś popieram cię w 100% bo u mnie jest tak samo. moja córcia 5 latka wczoraj do mnie mówi tak, "mama pamiętasz tą noc spadających gwiazd jak byłyśmy na wakacjach u dziadka w górach, ja mówię no pamiętam i mówiłas że jak zobacze jak jakas spada to mam pomysleć życzenie, ja no tak i wiesz co wtedy sobie pomyślałam że chciałabym braciszka albo siostrzyczkę" płakać mi się chciało, tak się wzruszyłam i co ja mam jej powiedzieć....................moje 5-cio letnie dziecko nie potrzebuje zabawek, i innych głupot w jej wieku, tylko pomyślała o rodzeństwie
Tak, moja córka przy każdej możliwej okazji ma życzenie jedno-by mieć brata lub ewentualnie siostrę;)
Ma 8 lat,ale jest świadoma,że miałaby rodzeństwo,ale się nie udało nie raz.I nie udaje teraz. Także smutne to wszystko,ale do ogarnięcia;)
@marshia tak jak mówisz. Nie przekreślaj fasolinki:) Czekamy więc do środy!

reklama
@roxie123 Kochana.... Jestem myślami z Tobą.... Płacz, krzycz, wyzal się i działaj. Ja Cię rozumiem, bo ja też nie chciałam czekać tylko działać od razu. Popieram dziewczyny z tymi kariotypami, sprawdźcie je :-* pamiętaj że my tutaj wszystkie jesteśmy z Tobą!!!

@nafoczka kurde ja mam bety popisane w zeszycie , mam wynik z piątku bo o ten dzisiaj dzwoniłam ;/ o klinice w Krośnie słyszałam a ten cały doktor Tomasz W to myślisz że warto się umówić , czy jakiś młodzik bez doświadczenia ? musze poczytać opinie czy wg jest się po co wybierać ... Przybucień bym pojechała już dzis ale widzisz rejestracja od stycznia ;/ tam w tej klinice czytałam ,że też robią kariotypy więc może tam zrobimy

Dziękuję dziewczyny ... :*
Już dzwoniłam do M ,że zanim wroci do domu to ma sie dobrze namyśleć czy walczymy razem bez względu na koszty itd czy po prostu niech se szuka innej , bo jak chociaz raz usłysze po co mi tyle badań to mnie szlak chyba trafi , ale liczę ,że będzie ze mną eh czuje sie do dupy ...

@marshia co Ty gadasz według mnie wynik całkiem spoko

@bertha Sloneczko tylko wersja doustna a dziala glownie na drogi rodne. Dlatego go lubie.

@roxi123 przytulam mocno [emoji22] badania masz na drugim watku rozpisane. Steryd schodzisz z dawki o 2,5 mg min po 5 dni. Jak pujdziesz do Przybycienia, on przyjmuje tez w tarnowie to da ci na kartce jakie badania jeszcze warto zrobic i pokieruje leczeniem. Warto. Im jestes mlodsza tym wieksze szanse na inne sposoby niz in vitro. Pomysl, zobacz gdzie dr P jest na necie. Odreaguj, ochlon i dzialaj. Zapisz sie na termin w styczniu jak mozesz. Odmowic zawsze sie da.

@marshia przyrost powyzej 66% jest ok. To jeszcze nie musi oznaczac konca. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino nie ma terminu na styczeń na razie ... od 4 stycznia dopiero zaczną przyjmować do rejestracji
spróbuję tu gdzie @nafoczka radzi do Krosna do kliniki zobacze co mi tam powie

Do Przybycienia w Krakowie pewnie jeszcze gorzej z rejestracją co ?

@Destino a ty nie polecasz Milewicza. Czytałam o nim, że też zajmuje się "trudnymi" przypadkami.
@marshia wierz mocno w swoją fasolkę. Przyrost powyżej 66% jest Ok. Kciuki zapewnione [emoji8]
@roxie123 dzwoń do Macierzyństwa. Tylko musisz być przygotowana, że leczenie w Krakowie jest droższe niż w Tarnowie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie , co jest dla
Mnie najgorsze !! Rozczarowanie !

Myśle sobie " teraz to będzie super ! Przecież jestem obstawiona lekami od góry do dołu ! Mam lekarza który mnie poprowadzi i pomoże !
Wiec teraz nie ma co się martwić !!

A jednak później przychodzi to rozczarowanie i bezradność !!! Dla
Mnie to najgorsze bo później nie wiadomo w która Stronę pójść ?! Jak działać ?! I do kogo się zgłosić ?!

Masakra

Kuźwa dzieczyny jest z wami całym sercem i trzymam kciuki zawsze .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Roxi tak bardzo mi przykro :( walcz o szczęście! Ja dlugo czekalam na wizyte u dr P. Potem dlugo musiałam czekac na starania bo zanim zrobilam badania, zanim skonsultowalam, zanim umowilam sie do Sachy, zanim zrobil.szczepienia minął dokladnie rok od poronienia. Tez chcialam.wszystko tu i teraz. Ale nie zniosla bym wiecej w tym momencie i wiedzialam, ze musze zaczekać. Zreszta dla mojej psychiki to bylo takie odetchnienie. I w koncu sie udalo. A jak juz calkiem odpuscilam, zdarzyla sie nam niespodzianka. Do mnie tak naprawdę jeszcze nie dociera, ze jestem w ciąży. Brzuch mi juz wypchalo i gdyby nie to i leki ktore musze brac nawet bym.nie wiedziala że w ciąży jestem.
Panika mnie nie opuszcza, ale co.poradze... inaczej nie umiem. I chodzby skaly sraly i zabami pralo nie przestane sie martwic.
I Ty tez Roxi, nie przestaniesz sie martwic a z kazda ciąża bedzie coraz gorzej. Strach nas nie opusci do konca a po urodzeniu dopiero sie zacznie prawdziwy strach.
Ale jedno.wiem, dopóki nie ma menopauzy walczymy dziewczyny!!! Szczęście tez nam.sie należy!!!
Marshia moj przyrost bety tez nie byl spektakularny bo tylko 86% a jednak jesten juz w 14 tc.

reklama
@Kwiatuszekk23 chodzi o to , że nie wiadomo gdzie szukać pomocy a jak się kogoś znajdzie to ciężko się dostać :< nie mogę siedzieć pół roku i nic nie robić :< podzwonie po lekarzach co mi nafoczka poradziła żeby zrobić cokolwiek

Mogę iść do specjalisty ale przyjmuje w szpitalu , tam gdzie chodze do mojego lekarza i się znają . Popatrzy na wynik histeroskopii i zobaczy czyj podpis jest . I co ? ;p głupio tak mi ale cholercia ...
Z wizytą czekać aż po @ co ? tylko nie wiadomo kiedy przyjdzie ...

Do góry