reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 kochana przytulam Cię z całego serducha...jesteś jeszcze młodziutka, doczekasz się napewno tylko jak widac na pewne rzeczy nie mamy wpływu..i choć nam się wydaje że z naszej strony już wszytsko zrobione to spada na nas kolejna porazka jak grom z jasnego nieba...ale nie poddawaj się walcz
@marshia a jak twój wynik?
@pixi.nova a ty wybierasz się dziś do lekarza?? czy kiedy?
@burczuś popieram cię w 100% bo u mnie jest tak samo. moja córcia 5 latka wczoraj do mnie mówi tak, "mama pamiętasz tą noc spadających gwiazd jak byłyśmy na wakacjach u dziadka w górach, ja mówię no pamiętam i mówiłas że jak zobacze jak jakas spada to mam pomysleć życzenie, ja no tak i wiesz co wtedy sobie pomyślałam że chciałabym braciszka albo siostrzyczkę" płakać mi się chciało, tak się wzruszyłam i co ja mam jej powiedzieć....................moje 5-cio letnie dziecko nie potrzebuje zabawek, i innych głupot w jej wieku, tylko pomyślała o rodzeństwie
Tak, moja córka przy każdej możliwej okazji ma życzenie jedno-by mieć brata lub ewentualnie siostrę;)
Ma 8 lat,ale jest świadoma,że miałaby rodzeństwo,ale się nie udało nie raz.I nie udaje teraz. Także smutne to wszystko,ale do ogarnięcia;)
@marshia tak jak mówisz. Nie przekreślaj fasolinki:) Czekamy więc do środy!

reklama
@roxie123 Kochana.... Jestem myślami z Tobą.... Płacz, krzycz, wyzal się i działaj. Ja Cię rozumiem, bo ja też nie chciałam czekać tylko działać od razu. Popieram dziewczyny z tymi kariotypami, sprawdźcie je :-* pamiętaj że my tutaj wszystkie jesteśmy z Tobą!!!

@nafoczka kurde ja mam bety popisane w zeszycie , mam wynik z piątku bo o ten dzisiaj dzwoniłam ;/ o klinice w Krośnie słyszałam a ten cały doktor Tomasz W to myślisz że warto się umówić , czy jakiś młodzik bez doświadczenia ? musze poczytać opinie czy wg jest się po co wybierać ... Przybucień bym pojechała już dzis ale widzisz rejestracja od stycznia ;/ tam w tej klinice czytałam ,że też robią kariotypy więc może tam zrobimy

Dziękuję dziewczyny ... :*
Już dzwoniłam do M ,że zanim wroci do domu to ma sie dobrze namyśleć czy walczymy razem bez względu na koszty itd czy po prostu niech se szuka innej , bo jak chociaz raz usłysze po co mi tyle badań to mnie szlak chyba trafi , ale liczę ,że będzie ze mną eh czuje sie do dupy ...

@marshia co Ty gadasz według mnie wynik całkiem spoko

@bertha Sloneczko tylko wersja doustna a dziala glownie na drogi rodne. Dlatego go lubie.

@roxi123 przytulam mocno [emoji22] badania masz na drugim watku rozpisane. Steryd schodzisz z dawki o 2,5 mg min po 5 dni. Jak pujdziesz do Przybycienia, on przyjmuje tez w tarnowie to da ci na kartce jakie badania jeszcze warto zrobic i pokieruje leczeniem. Warto. Im jestes mlodsza tym wieksze szanse na inne sposoby niz in vitro. Pomysl, zobacz gdzie dr P jest na necie. Odreaguj, ochlon i dzialaj. Zapisz sie na termin w styczniu jak mozesz. Odmowic zawsze sie da.

@marshia przyrost powyzej 66% jest ok. To jeszcze nie musi oznaczac konca. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino nie ma terminu na styczeń na razie ... od 4 stycznia dopiero zaczną przyjmować do rejestracji
spróbuję tu gdzie @nafoczka radzi do Krosna do kliniki zobacze co mi tam powie

Do Przybycienia w Krakowie pewnie jeszcze gorzej z rejestracją co ?

@Destino a ty nie polecasz Milewicza. Czytałam o nim, że też zajmuje się "trudnymi" przypadkami.
@marshia wierz mocno w swoją fasolkę. Przyrost powyżej 66% jest Ok. Kciuki zapewnione [emoji8]
@roxie123 dzwoń do Macierzyństwa. Tylko musisz być przygotowana, że leczenie w Krakowie jest droższe niż w Tarnowie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie , co jest dla
Mnie najgorsze !! Rozczarowanie !

Myśle sobie " teraz to będzie super ! Przecież jestem obstawiona lekami od góry do dołu ! Mam lekarza który mnie poprowadzi i pomoże !
Wiec teraz nie ma co się martwić !!

A jednak później przychodzi to rozczarowanie i bezradność !!! Dla
Mnie to najgorsze bo później nie wiadomo w która Stronę pójść ?! Jak działać ?! I do kogo się zgłosić ?!

Masakra

Kuźwa dzieczyny jest z wami całym sercem i trzymam kciuki zawsze .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Roxi tak bardzo mi przykro :( walcz o szczęście! Ja dlugo czekalam na wizyte u dr P. Potem dlugo musiałam czekac na starania bo zanim zrobilam badania, zanim skonsultowalam, zanim umowilam sie do Sachy, zanim zrobil.szczepienia minął dokladnie rok od poronienia. Tez chcialam.wszystko tu i teraz. Ale nie zniosla bym wiecej w tym momencie i wiedzialam, ze musze zaczekać. Zreszta dla mojej psychiki to bylo takie odetchnienie. I w koncu sie udalo. A jak juz calkiem odpuscilam, zdarzyla sie nam niespodzianka. Do mnie tak naprawdę jeszcze nie dociera, ze jestem w ciąży. Brzuch mi juz wypchalo i gdyby nie to i leki ktore musze brac nawet bym.nie wiedziala że w ciąży jestem.
Panika mnie nie opuszcza, ale co.poradze... inaczej nie umiem. I chodzby skaly sraly i zabami pralo nie przestane sie martwic.
I Ty tez Roxi, nie przestaniesz sie martwic a z kazda ciąża bedzie coraz gorzej. Strach nas nie opusci do konca a po urodzeniu dopiero sie zacznie prawdziwy strach.
Ale jedno.wiem, dopóki nie ma menopauzy walczymy dziewczyny!!! Szczęście tez nam.sie należy!!!
Marshia moj przyrost bety tez nie byl spektakularny bo tylko 86% a jednak jesten juz w 14 tc.

reklama
@Kwiatuszekk23 chodzi o to , że nie wiadomo gdzie szukać pomocy a jak się kogoś znajdzie to ciężko się dostać :< nie mogę siedzieć pół roku i nic nie robić :< podzwonie po lekarzach co mi nafoczka poradziła żeby zrobić cokolwiek

Mogę iść do specjalisty ale przyjmuje w szpitalu , tam gdzie chodze do mojego lekarza i się znają . Popatrzy na wynik histeroskopii i zobaczy czyj podpis jest . I co ? ;p głupio tak mi ale cholercia ...
Z wizytą czekać aż po @ co ? tylko nie wiadomo kiedy przyjdzie ...

Do góry