burczuś
Fanka BB :)
Tak, moja córka przy każdej możliwej okazji ma życzenie jedno-by mieć brata lub ewentualnie siostrę@roxie123 kochana przytulam Cię z całego serducha...jesteś jeszcze młodziutka, doczekasz się napewno tylko jak widac na pewne rzeczy nie mamy wpływu..i choć nam się wydaje że z naszej strony już wszytsko zrobione to spada na nas kolejna porazka jak grom z jasnego nieba...ale nie poddawaj się walcz
@marshia a jak twój wynik?
@pixi.nova a ty wybierasz się dziś do lekarza?? czy kiedy?
@burczuś popieram cię w 100% bo u mnie jest tak samo. moja córcia 5 latka wczoraj do mnie mówi tak, "mama pamiętasz tą noc spadających gwiazd jak byłyśmy na wakacjach u dziadka w górach, ja mówię no pamiętam i mówiłas że jak zobacze jak jakas spada to mam pomysleć życzenie, ja no tak i wiesz co wtedy sobie pomyślałam że chciałabym braciszka albo siostrzyczkę" płakać mi się chciało, tak się wzruszyłam i co ja mam jej powiedzieć....................moje 5-cio letnie dziecko nie potrzebuje zabawek, i innych głupot w jej wieku, tylko pomyślała o rodzeństwie
Ma 8 lat,ale jest świadoma,że miałaby rodzeństwo,ale się nie udało nie raz.I nie udaje teraz. Także smutne to wszystko,ale do ogarnięcia
@marshia tak jak mówisz. Nie przekreślaj fasolinki Czekamy więc do środy!