reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova jakieś 3h jazdy i dostać się tam to też trudno...na razie szukam w Rzeszowie .
Jest prywatna klinika leczenia bezpłodności PARENS muszę popytać o opinie itd
Kariotyp tam 400zł

reklama
@pixi.nova jakieś 3h jazdy i dostać się tam to też trudno...na razie szukam w Rzeszowie .
Jest prywatna klinika leczenia bezpłodności PARENS muszę popytać o opinie itd
Kariotyp tam 400zł

tylko pamiętaj, że kariotypy badacie oboje.
Mogę poszukać ceny badań, tych bardziej specjalistycznych, które robiłam w szpitalu w Prokocimiu.

@Porzeczka1234 mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyło, by ktoś mnie przepuścił. Ale kilkudziesięcio minutowa kolejka w labie to dla ciężarnej nielada wyzwanie.

@ovli22 dziękuję [emoji4] ale przesłałaś za dużo.

Ostatnia edycja:
@roxie123 podzwon i szukaj kazdy lab ma inna cene.
Aczkolwiek 400 zl wydaje mi sie ,ze tanio.
Zadzwon tez na nfz do poradni genetycznej ,ja mialam po 2 tyg wizyte na nfz i powiedzieli ,ze po zabiegu musze odczekac 6 tyg do pobarania kariotypu ale Wam moze odrazu bh pobrali i wyniki sa do6 tyg.
Prywatnie na pewno szybciej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie bardzo mi przykro [emoji33][emoji33][emoji26][emoji26][emoji26]

Idź wypłacz się i do dzieła na następny cykl .

Kochana wiem , że to ciężkie ale nie poddajemy się .
Musimy być gotowe na taki obrót sprawy .
Musimy wiedzieć , źe pomimo leków może nam się nie udać za pierwszym razem i ze to wcale nie przekreśla naszych szans !!

Jest tutaj bardzo dużo przykładów

Jesteś piękną , wspaniała , młoda kobieta dasz radę .

Nie zrozumiecie mnie źle ale my musimy być silne i musimy brać każda ewentualność .

Mi lekarz powiedział jasno , żebym się nie zniechęcała i nie poddawała jeśli mi za pierwszym razem nie wyjdzie bo jest taka możliwość .
Bo może być tak , że organizm nie był gotowy , słabe nasienie albo jeszcze nie zareagował dobrze na leki itd jest mnóstwo powodów .

Ja wierze , w każda z nas i każda z nas będzie miała swój magiczny czas ;) on przyjdzie !!! Na 200 %

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas ceny są niższe też , bo inne rejony mało się zarabia i wg ;/
W Rzeszowie też są dobrzy lekarze , myślę że @nafoczka mi kogoś doradzi
@Funia90 wiesz jak to z nfz... czekac , można w nieskończoność a mi na czasie zalezy
@ovli22 leki biorę 4 miesiące i sterydy i zastrzyki itd nie jestem przekonana czy tylko tutaj szukać winowajcy ... nie chce czekac na kolejny nieudany " przypadek " robić sobie nadzieje a jak nie poleci na początku to później . Ja wiedziałam ,ze mogło sie nie udać od razu , ale nic mi nie wyszło w badaniach co by mogło byc nie tak leki były profilaktycznie .Muszę robić inne badania bardziej szczegółowe bo mi to spokoju nie da

Boziulku @roxie123 Ty to jesteś w gorącej wodzie kąpana. Ale ok, rozumiem,że masz taką naturę, że musisz działać. Może to i lepiej? Obyś znalazła swoją drogę, która doprowadzi Cię do upragnionej, szczęśliwej ciąży.
Współczuję Ci...i wybaczcie mi,ale w takich chwilach myślę sobie,że lepiej że nie zachodzę,jeśli miałabym po raz 6,7,...przeżywać to samo :/

@burczuś dokładnie... ja gdybym miała jedno dziecko , a nie mogła zajść znowu , to bym sobie dała spokój i nie obraźcie się na mnie , ale serio... dziękowałabym Bogu ,że mam to jedno i nie oczekiwałabym więcej

Ten Przybycień to z Tarnowa o tego chodzi ? bo mam 1,5 godz na Lwowską jak patrze na google

@roxie123 tak, przyjmuje w Cdk w Tarnowie i w Macierzyństwie w Krakowie, ale musisz być przygotowana na długie oczekiwanie na pierwszą wizytę (kiedyś to było kilka miesięcy) później już idzie. Jest to dość specyficzna osoba, ale dziewczyny chyba się ze mną zgodzicie, że nikt do jej pory tak jak on nie robił mi tak dokładnego badania USG. A pierwsza wizyta trwała prawie godzinę.

Gdzieś przewinęła mi się wiadomość od dziewczyny, która ma/miała problem z refundacją heparyny. Ja mam jeszcze miesięczny zapas. Ale mogę jutro poprosić o receptę. Zawsze to 30 zastrzyków ze zniżką. Tylko, że ja biorę neoparin.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@burczuś dokładnie... ja gdybym miała jedno dziecko , a nie mogła zajść znowu , to bym sobie dała spokój i nie obraźcie się na mnie , ale serio... dziękowałabym Bogu ,że mam to jedno i nie oczekiwałabym więcej

Ten Przybycień to z Tarnowa o tego chodzi ? bo mam 1,5 godz na Lwowską jak patrze na google

Tak samo myśle jak ty .
WalcZe chociaż o jedno !
Powiem wam szczerze , że jak jedno będę miała to nie wiem czy się zdecyduje na następne . Nie chce całego życia spędzić na liczeniu , sprawdzaniu itd i jescze nie daj Boże ryzykować swoje zdrowie .

@ Roxie a miałaś robiona histeroskopie ?

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Do góry