reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś Kochana przecież wiem .
@Porzeczka1234 Tak wiem i dlatego daję sobie czas do końca roku . W końcu przepowiedziano mi , że do grudnia zajdę w ciąże:):). Malina dał mi czas do grudnia później laparoskopia.
@marshia Wierzę głęboko , że będzie dobrze.

Pamietam ta przepowiednie i ciagle jak piszesz właśnie myśle sobie o tym grudniu, ze może właśnie to będzie twój czas :)

reklama
@marshia jeszcze co do piersi to ja latalam i odkrywalam je przed lustrem jak ich nie czulam i patrzalam czy sa z wygladu zylaste i nabrzmiale[emoji23]a czasem tak mnie bolaly ,ze oddychac nie moglam

@magda1208 czy humor lepszy to nie wiem...po prostu wole nie myslec o tym wszystkim bo i tak nic nie zeobie a szkoda nerwow,kazdy tez ma jakies wady...moj po prostu jest nieogarnietym balaganiarzem a ja pedantka[emoji4]takze pokloce sie z nim jak urodze...moze jak bede miala brzuszek widoczny to sie zlituje nade mna i mi pomoze [emoji6]
I kochana jeszcze raz ciesze sie,ze udalo sie udroznic choc jeden jajowod,to na prawde duzo...mam znajoma znajomej ,ktora ma oba zapchane i podobno nie da sie udroznic ani jednego bo moga peknac,nie wiem ,raczej nie byla u dobrych specjalistow,odpuscili a szkoda bo dlugo starali sie o dziecko ale byc moze ze wzgledu na finanse bo niestety nie przelwa sie im:/

@ovli22 dobry plan...ja tez taki mialam i moge powiedziec ,ze mimo przeciwnosci na poczatku zachowalam spokoj,nawet z kriwa cieknaca po nogach jechcalam dzieknie sama bez placzu na ip,zeby nie zaszkodzic dzidzi w ktora mocno WIERZYLAM[emoji5]

@dżoł moj tez ostatnio stwierdzil ,ze kupi MI ! rumbe ...musze sie upomniec bo nassz piesek dziennie zostawia szufelke siersci na podlodze:/

@bertha @czarna_mala ja tez sie nie znam na tych procedurach,do dzis nie rozrozniam inseminacji od in vitro,musze poczytac o tym...
Ale jestem z Wami[emoji8]

@llis91 zycze owocnej owulki[emoji5]

@mickey* a czemu nie kazal brac acardu?

@roxie123 kochana ma byc dobrze i juz [emoji8]

@Porzeczka1234 zobacz odwiedzilam auchan[emoji23]oczywiscie nie moglam wziac jednego na probe tylko wzielam wszystkie smaki ,ktore mi sie spodobaly hahah
1506143987-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 ja też mówiłam że to będzie wrzesień i 'się udało' u Ciebie też się sprawdzi

Ja to się boje bo walczę z infekcja tam na dole eh :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mickey* to P cie tak popędzil za 200? Oj chyba go odwiedzę i nagadam :)

@ovli22 to czekamy na ciebie :) no i @bertha i @burczuś @mickey* @marzycielka81 i te wszystkie wszystkie was :*

Bardzo chciałam wam o czymś napisac. Pamiętacie jakiś czas temu przesyłam wam moje świadectwo ? Link do: Życie uczy pokory, cierpienie prawdziwej radości
Udało mi się dotrzeć do księdza który odczytał go wczoraj w Częstochowie (oczywiście odrobinkę zmodyfikowane) w imieniu oraz w intencji naszego trudnego macierzynstwa. Ja jestem przepełniona szczęściem, że mogłam to dać od siebie (choć bylo jak bylo) ♡ buziaki

@bertha Grudzień to miesiąc moich urodzin ,założenia firmy i Niepokalanego poczęcia NMP. Noszę cudowny medalik mam nadzieję , że kiedyś uda się każdej z nas.
@Funia90 Najważniejsze jest maleństwo więc cieszę się z twojego podejścia do sprawy.
@roxie123 Chciało by się już Pan Bóg ćwiczy moją cierpliwość i uczy pokory.Czasami jestem zołzą .
@marzycielka81 Kochana pozdrawiam nieustannie wspieram .Spełnienia marzeń.
@pixi.nova Kochana w modlitwie polecam i wierzę w cud.

Test lct wyszedł mi ujemny. Nie wiem czy to dobrze, czy nie. Z jednej strony paśnik powiedział ze to chyba by było dobre jakby tak wyszedł bo próbujemy na sterydzie, ale wcześniej powiedział ze w takim przypadku szczepienia. To ja już nie wiem.

A w klinice z karteczka od Pasnika z zaleceniami, dostałam clexane na 100%!! Grrrr... dlatego ze Paśnik napisał ze w dawce "profilaktycznej", a nie "terapeutycznej", bo profilaktyki się nie refunduje :( No i kuzwa, specjalnie jadę do immunologa żeby papierek sobie załatwić i dupa...
na maila Paśnik mi nie odpisał od tygodnia. Wysłałam ponownie. Przecież tam tylko 6 pytań ujęłam ;) ograniczałam się ;)

Czy komuś odpisał Paśnik na maila?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry