reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś Kochana przecież wiem .
@Porzeczka1234 Tak wiem i dlatego daję sobie czas do końca roku . W końcu przepowiedziano mi , że do grudnia zajdę w ciąże:):). Malina dał mi czas do grudnia później laparoskopia.
@marshia Wierzę głęboko , że będzie dobrze.

Pamietam ta przepowiednie i ciagle jak piszesz właśnie myśle sobie o tym grudniu, ze może właśnie to będzie twój czas :)

reklama
@marshia jeszcze co do piersi to ja latalam i odkrywalam je przed lustrem jak ich nie czulam i patrzalam czy sa z wygladu zylaste i nabrzmiale[emoji23]a czasem tak mnie bolaly ,ze oddychac nie moglam

@magda1208 czy humor lepszy to nie wiem...po prostu wole nie myslec o tym wszystkim bo i tak nic nie zeobie a szkoda nerwow,kazdy tez ma jakies wady...moj po prostu jest nieogarnietym balaganiarzem a ja pedantka[emoji4]takze pokloce sie z nim jak urodze...moze jak bede miala brzuszek widoczny to sie zlituje nade mna i mi pomoze [emoji6]
I kochana jeszcze raz ciesze sie,ze udalo sie udroznic choc jeden jajowod,to na prawde duzo...mam znajoma znajomej ,ktora ma oba zapchane i podobno nie da sie udroznic ani jednego bo moga peknac,nie wiem ,raczej nie byla u dobrych specjalistow,odpuscili a szkoda bo dlugo starali sie o dziecko ale byc moze ze wzgledu na finanse bo niestety nie przelwa sie im:/

@ovli22 dobry plan...ja tez taki mialam i moge powiedziec ,ze mimo przeciwnosci na poczatku zachowalam spokoj,nawet z kriwa cieknaca po nogach jechcalam dzieknie sama bez placzu na ip,zeby nie zaszkodzic dzidzi w ktora mocno WIERZYLAM[emoji5]

@dżoł moj tez ostatnio stwierdzil ,ze kupi MI ! rumbe ...musze sie upomniec bo nassz piesek dziennie zostawia szufelke siersci na podlodze:/

@bertha @czarna_mala ja tez sie nie znam na tych procedurach,do dzis nie rozrozniam inseminacji od in vitro,musze poczytac o tym...
Ale jestem z Wami[emoji8]

@llis91 zycze owocnej owulki[emoji5]

@mickey* a czemu nie kazal brac acardu?

@roxie123 kochana ma byc dobrze i juz [emoji8]

@Porzeczka1234 zobacz odwiedzilam auchan[emoji23]oczywiscie nie moglam wziac jednego na probe tylko wzielam wszystkie smaki ,ktore mi sie spodobaly hahah
1506143987-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 ja też mówiłam że to będzie wrzesień i 'się udało' u Ciebie też się sprawdzi

Ja to się boje bo walczę z infekcja tam na dole eh :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mickey* to P cie tak popędzil za 200? Oj chyba go odwiedzę i nagadam :)

@ovli22 to czekamy na ciebie :) no i @bertha i @burczuś @mickey* @marzycielka81 i te wszystkie wszystkie was :*

Bardzo chciałam wam o czymś napisac. Pamiętacie jakiś czas temu przesyłam wam moje świadectwo ? Link do: Życie uczy pokory, cierpienie prawdziwej radości
Udało mi się dotrzeć do księdza który odczytał go wczoraj w Częstochowie (oczywiście odrobinkę zmodyfikowane) w imieniu oraz w intencji naszego trudnego macierzynstwa. Ja jestem przepełniona szczęściem, że mogłam to dać od siebie (choć bylo jak bylo) ♡ buziaki

@bertha Grudzień to miesiąc moich urodzin ,założenia firmy i Niepokalanego poczęcia NMP. Noszę cudowny medalik mam nadzieję , że kiedyś uda się każdej z nas.
@Funia90 Najważniejsze jest maleństwo więc cieszę się z twojego podejścia do sprawy.
@roxie123 Chciało by się już Pan Bóg ćwiczy moją cierpliwość i uczy pokory.Czasami jestem zołzą .
@marzycielka81 Kochana pozdrawiam nieustannie wspieram .Spełnienia marzeń.
@pixi.nova Kochana w modlitwie polecam i wierzę w cud.

Test lct wyszedł mi ujemny. Nie wiem czy to dobrze, czy nie. Z jednej strony paśnik powiedział ze to chyba by było dobre jakby tak wyszedł bo próbujemy na sterydzie, ale wcześniej powiedział ze w takim przypadku szczepienia. To ja już nie wiem.

A w klinice z karteczka od Pasnika z zaleceniami, dostałam clexane na 100%!! Grrrr... dlatego ze Paśnik napisał ze w dawce "profilaktycznej", a nie "terapeutycznej", bo profilaktyki się nie refunduje :( No i kuzwa, specjalnie jadę do immunologa żeby papierek sobie załatwić i dupa...
na maila Paśnik mi nie odpisał od tygodnia. Wysłałam ponownie. Przecież tam tylko 6 pytań ujęłam ;) ograniczałam się ;)

Czy komuś odpisał Paśnik na maila?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry