@marshia jeszcze co do piersi to ja latalam i odkrywalam je przed lustrem jak ich nie czulam i patrzalam czy sa z wygladu zylaste i nabrzmiale[emoji23]a czasem tak mnie bolaly ,ze oddychac nie moglam
@magda1208 czy humor lepszy to nie wiem...po prostu wole nie myslec o tym wszystkim bo i tak nic nie zeobie a szkoda nerwow,kazdy tez ma jakies wady...moj po prostu jest nieogarnietym balaganiarzem a ja pedantka[emoji4]takze pokloce sie z nim jak urodze...moze jak bede miala brzuszek widoczny to sie zlituje nade mna i mi pomoze [emoji6]
I kochana jeszcze raz ciesze sie,ze udalo sie udroznic choc jeden jajowod,to na prawde duzo...mam znajoma znajomej ,ktora ma oba zapchane i podobno nie da sie udroznic ani jednego bo moga peknac,nie wiem ,raczej nie byla u dobrych specjalistow,odpuscili a szkoda bo dlugo starali sie o dziecko ale byc moze ze wzgledu na finanse bo niestety nie przelwa sie im:/
@ovli22 dobry plan...ja tez taki mialam i moge powiedziec ,ze mimo przeciwnosci na poczatku zachowalam spokoj,nawet z kriwa cieknaca po nogach jechcalam dzieknie sama bez placzu na ip,zeby nie zaszkodzic dzidzi w ktora mocno WIERZYLAM[emoji5]
@dżoł moj tez ostatnio stwierdzil ,ze kupi MI ! rumbe ...musze sie upomniec bo nassz piesek dziennie zostawia szufelke siersci na podlodze:/
@bertha @czarna_mala ja tez sie nie znam na tych procedurach,do dzis nie rozrozniam inseminacji od in vitro,musze poczytac o tym...
Ale jestem z Wami[emoji8]
@llis91 zycze owocnej owulki[emoji5]
@mickey* a czemu nie kazal brac acardu?
@roxie123 kochana ma byc dobrze i juz [emoji8]
@Porzeczka1234 zobacz odwiedzilam auchan[emoji23]oczywiscie nie moglam wziac jednego na probe tylko wzielam wszystkie smaki ,ktore mi sie spodobaly hahah
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom