reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 kochana tak jak marshia pisze zrobiłas bardzo duży krok do przodu , i niewiele trzeba abi się udało po prostu los w końcu się uśmiechnie i do Ciebie :* ...masz rację... ale może to się bierze przez to , że nigdy życie mnie nie rozpieszczało i dlatego tak trudno uwierzyć w szczęście :) no cóż czekamy...
@Liluli też się cieszę tak po swojemu :) :*
@ovli22 wiesz akurat wizyty są ważne , głównie dla naszego zdrowia gdyby cos poszło nie po naszej myśli... więc wiesz . Teraz też czekałam na bete do dzisiaj nie biegłam od razu , tak samo na usg pójdę jak ta beta będzie rosła ... ale nie chce czekac nie wiadomo ile chociażby po to żeby wiedzieć czy zarodek jest tam gdzie trzeba :)

Tak oczywiście , że tak badania są bardzo ważne i lekarz !
Chodziło mi generalnie o mnie , że czasami byłam jednego dnia u dwóch lekarzy !
Potrafiłam chować i wyciągać test 100 razy dziennie sprawdzając czy czasami kreska nie znikła .
Tym razem chce spokojne !

Dobrze , że tutaj nie robią bety bo prawdopodobnie była bym 3 razy dziennie i jeszcze bym nie wierzyła !![emoji12]

Dlatego będę brać to co mam brać i chodzić na standardowe usg takie jak mi zaoferują .
Nic mi to nie da że będę chodzić na dodatkowe bo mój lekarz ma swoją prywatna klinikę i tylko tam się leczę .
Tutaj są tez prywatne Polskie przychodnie ale to co mogą mi przepisać to progesteron [emoji12]to nie ma sensu tam nawet iść .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 aha już rozumiem [emoji4] tak to prawda nie ma co przesadzać jeśli jest dobrze...
Ja ćwiczę cierpliwość i jakoś hm no nie wiem czemu ale jestem na spokojnie [emoji4] wiem że robię wszystko co moge i nie mam na nic wpływu

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 aha już rozumiem [emoji4] tak to prawda nie ma co przesadzać jeśli jest dobrze...
Ja ćwiczę cierpliwość i jakoś hm no nie wiem czemu ale jestem na spokojnie [emoji4] wiem że robię wszystko co moge i nie mam na nic wpływu

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładne Roxie uważam , że wszystkie tutaj robimy wszystko co możemy ! I żadna z nas nie zaryzykowała by życia swojego i dziecka !!
Bo pamietajmy , że nasze zdrowie i życie też jest bardzo ważne i my przyszłe mamusie musimy też być bezpieczne !

Chce być mamą ale nie chce czegokolwiek robić kosztem swojego zdrowia ( psychicznego czy fizycznego ) mam nadzieje , że nigdy w życiu nie będę musiał decydować czy wybierać , czyje zdrowie i życie jest ważniejsze [emoji33].

Mam nadzieje , że umie jak i u was wszystko zakończy się pomyślnie ;) i tego wam życzę !
Przede wszystkim zdrowia , cierpliwości i spokoju .

Acha i dużo wsparcia od naszych drugich połówek .[emoji79][emoji173]️ i zrozumienia [emoji4]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Hello dziewczynki,
dzięki za wywołanie @czarna_mala , @mała79 i @magda1208
przepraszam Was kochane ale nie odniosę się do postów bo poprostu niemam kiedy przeczytać,
z tego co wyłapałam
super @magda1208 ze wiesz w czym jest problem- przepchany jajowód i od razu się uda zobaczysz,
@czarna_mala kocham Cię i immunologiczne biuro matrymonialne:p również, oj myślę że nasi faceci byli by zadowoleni jakby mogli świadczyć usługi w zakresie pogotowia seksualnego:D:D:D
powiem Wam że byłam dziś u dr Sydora i u dr P @anetkruczek coś o tym wie:D
jest nie tak źle z punktu immunologicznego -zaleca intralipid dalej !!!pomimo wysokich nk
test cba jak to określił ładny8-)
ale niestety jak na wizytę za 200zł dr mi zwrócił uwagę, że musimy się spieszyć bo ma opoznienie i w sumie nie zapytałam o wiele rzeczy :shocked2::shocked2::shocked2:więc trochę czuje niedosyt:p spisał mi jeszcze kilka badan do zrobienia,acardu nie stosować!!!
@Destino chyba nie przypadłam do gustu dr ;-) ;)
odradza encorton w połączeniu z intralipidem:baffled::baffled::baffled:więcej info napiszę jak poukładam sobie w głowie bo koszmarnie mnie boli:o:o:ochoć @anetkruczek robiła wszystko aby przeszło;)
pozdrawiam Was wszystkie, całuję
i kilka slów do @susana, nie umiem ładnie pisać więc napiszę krótko:
dziekuje Ci za rozmowę w ostatnim czasie, tak dojrzałą i racjonalną, która mi ogromnie pomogła,
jestem Ci bardzo wdzieczna za poświęcony czas, a wiem ze to nie takie łatwe przy maleńkim dziecku.

reklama
@mickey* oj bylabym wsciekla jakby mi dr po tylu tygodniach czekania i przejechanych km powiedzial ze nie ma czasu. Moze on uwaza ze na nic nam ta wiedz bo trzeba robic jak on uwaza i juz,

@anetkruczek a ty sie pochwal swoja wizyta chyba ze bylas towazyszka?

Do góry