reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dzol kochana - jeju!!! Może ta beta miała być 15costam, a nie 500..... albo w ogole nie Twoj wynik. Mój mówił, ze jeśli w pon będę mieć ok 1500 to mogę przyjsc. Bo wtedy przynajmniej powinnismy zobaczyć pęcherzyk i struktury zarodka Mize. Przy niższej wartości mam czekać tydzień. Zob na pewno nie będzie pęcherzyka. A Twój ma 7 mm??? :) :)Mam nadzieje, ze cuda się zdarzają.
Ja osobiście jutro pobiegłabym do innego ginekologa zobaczyć co on ujrzy. A jeśli byłby pęcherzyk to wtedy beta i reklamacja w labie!!!

reklama
@czarna_mala 700 zł od kogo by nie były
@bea25ta zrobienie tej bety może wykazać błąd laboratorium ale i tak nie powie co będzie dalej wiec w sumie po co
To u dr. Paśnika chyba bo dobrze nie pamiętam już 650zł od Małża i 800zł od dawcy, jak piszę głupoty to proszę poprawcie mnie ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@iveo z ciekawości zapytam czyli ile kosztują?

No nie druga ciężarna dziś na mnie wpadła..uparły się na mnie :(

@bertha byłam w 3 Biedrach, w dwóch nie mieli w ogóle, a w jednej mieli ten co masz i jakiś jeszcze jeden wzór z kruszydłem czy czymś tam [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Oj szkoda.. dziękuje ci bardzo!!!! :*

Dziewczyny u mnie jest zarodek i serduszko. Jednak cialko zolte jest za duze. Lekarke to bardzo zmartwilo, powiedziala, ze to moze swiadczyc o wadach zarodka lub o zblizajacym poronieniu.. Ja juz poprostu mam dosyc... Mam przyjsc w poniedzialek. Nie wiem juz czy sie smiac czy plakac.. Nie wiem ile mozna wytrzymac.. Czy ktoras miala moze taki przypadek?

@pixi.nova o jeju czy nie może być po prostu normalnie ja nie wiem :<
Kochana ja Ci nie powiem nie słyszałam nigdy...zawsze myślałam serduszko i zarodek jak jest to jest ok
Może się myli ... kurczę nie wiem co powiedzieć .
Może sytuacja się zmieni ...oby... pomodlę się za Was :*

Ja juz nie mam sil. Mam nadzieje, ze jednak bedzie dobrze sama nie wiem co myslec. Ona mowi, ze nie powie czy bedzie dobrze czy nie bo to bardzo wczesny etap ale nie bedzie mnie czarowac , ze to jest za duze

@pixi.nova jej nie slyszlam nigdy o takim przypadku:/ mam nadzieje,ze to jednak pomylka,wiem ,ze uslyszlas straszne wiesci ale sprobuj sie podejsc do tego bez emocji,zeby nie zaszkodzic dziecku[emoji29]
Dostalas zdjecie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pixi.nowa to w poniedzialek mamy sądny dzien [emoji8] mam nadzieje ze u Ciebie beda dobre wiadomosci. Gin mowil o pecherzyku ale w opisie inaczej to ujal [emoji17]
1505929110-aaaaaa.jpeg

1505929101-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry