reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@edloteh Tak zrobie ona sama mowila, ze moge isc gdzies jeszze na konsultacje. Albo mowila, ze moge przyjsc do szpitala tam kilka osob moze na mnie spojrzec.. Sama nie wiem co robic. Jutro podzwonie i pojde gdzies na wizyte

@pixi.nova idź idź zawsze kotoś innym okiem popatrzy , pomierzy ... i coś więcej powie .
Po co masz się głowić i czekać czy dobrze czy nie dobrze , może ktoś bardziej kompetentny się znajdzie , i powie coś konkretnie

@burczuś super mąż !!!! A mówiłam dziś, że wredny a tu chwila refleksu i wyszła prawdziwa twarz cieszę się. Pewnie palnął nie pomyślał i sumienie go zżarło.

@dżoł cholera sama nie wiem wiesz znów obudził w tobie nadzieję. Kochana u Maliny szczepienia limfocytami dawcy i męża ta sama cena 700 zł. Ja polecam malinę wiem, że to może mało obiektywne ale...moja koleżanka leczyła się u pasnika i jej nie pomógł co nie oznacza, że neguję jego wiedzę czy sposoby leczenia. Ja po prostu poszłam do Maliny bo chciałam szczepienia i encorton a u mnie i w Krakowie tego zestawu nikt nie chciał dać i bałam się kolejnej straty

@pixi.nova kochana może warto iść do kogoś innego na konsultacje

Funia on mowil ze cialko zolte jest.
Mi by bardziej pasowal Pasnik tylko pod tym wzgledem ze mowilyscie ze mozna telefonicznie czy mailowo sie z nim kontaktowac, no chyba ze u Maliny tak samo. wiem ze trasa gdansk-lodz to nie koniec swiata ale maz jest na dzialalnosci jednoosobowej i troche dupa u niego z wolnym jakbysmy mieli jezdzic np co tydzien, dwa.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@pixi.nova to daje duża nadzieję.
@Porzeczka1234 mi się wydaje że Malina lepszy jak się nie ma swojego zaufanego ginekologa bo sprawdza wszystko nie tylko ta immunologie
Ja mu na razie zaufalam.
I nie tylko ja dziś na szczepieniach ponad 20 par szok !
@Destino jak tam u Ciebie wszystko ok? Zakupiłam słoj będę robić Twoje buraczki
@dżoł u Maliny niestety nie ma możliwości takiego kontaktu ale jego plusem jest to że jest też ginekologiem i sprawdza wszystko a Pasnik tylko immuno

Do góry