reklama
pixi.nova
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem juz co myslec. Myslimy, ze nie moze byc gorzej a zawsze moze. Balam sie, ze nie bedzie serduszka a tu kolejny problem.. Ja nie wiem juz skad brac sile.. Jestem chyba za slaba na to co sie dzieje. Moje zycie jest zrujnowane, praca lezy, zycie lezy, spolecznie jestem totalnie wycofana.. Tak napeawde od roku kiedy sie staramy i sa te poronienia moje zycie zmienilo sie w koszmar.. z radosnej, ambitnej dziewczyny zmienilam sie w smutna stara babcie.. Tylko leki, badania, lekarze, dieta, wyrzeczenia i co z tego...
Funia90
@pixi.nova musisz miec sile...nie poddawaj sie,wierze,ze skonslutujesz to z innym lekarzem i okaze sie ,ze dzidzi zdrowe,ale co sie teraz biedna nastresujesz do prenatalnych to twoje:/
Badzmy dobrej mysli...kiedy planujesz to usg?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Badzmy dobrej mysli...kiedy planujesz to usg?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niestety mozliwy. Ja mialam pecherzyki przy becie 260 itp. Moze dlatego, że pecherzyk byl, a potem beta zaczela spadac a w miedzy czasie jej nie badalam. Ale błąd labo jest rownie mozliwy, czego z calego serca życzę!@czarna_mala to nie drogie badanie, jakies 40-50zl wiec można śmiało zrobictylko pamiętaj, że w godzinach porannych można. 17-oh na początku cyklu 3-4dc
@dżoł a może to błąd labu. Pęcherzyk przy takiej becie....
@dżoł, pamiętasz fondie? Jej pomogl dopiero malina i szczepienia. Doczytaj moze jej historię.
@pixi.nova. nie slyszalam nigdy o tym, ze cialko zoltkowe moze byc
duze. Idz jutro do lekarza i to sprawdz koniecznie. Inaczej sie zadręczysz.
@dżoł przykro mi [emoji20] tule Cie [emoji8]
Przy ostatniej stracie tez bylam obstawiona lekami. Niestety nie udalo sie. Sprobowalam raz jeszcze,balam sie cala ciaze ale sie udalo.
@kas90 gratuluje wizyty. Super waga Asi [emoji5]
@magda1208 teraz juz napewno szybko uda sie spelnic marzenie [emoji8]
@Burczus jak to po co?! Jest mu glupio ze tak palnal bez myslenia. Dotarlo co zrobil,fajnie ze przeprosil [emoji16]
@bertha moj tez nie ma takich gestow. Chocby nie wiem co powiedzial to nie czuje sie winny..
@dżoł jeszcze nie wszystko stracone [emoji173]
@pixi.nova ja bym poszla gdzies jeszcze.
Trzymam kciuki,oby bylo dobrze.
Przy ostatniej stracie tez bylam obstawiona lekami. Niestety nie udalo sie. Sprobowalam raz jeszcze,balam sie cala ciaze ale sie udalo.
@kas90 gratuluje wizyty. Super waga Asi [emoji5]
@magda1208 teraz juz napewno szybko uda sie spelnic marzenie [emoji8]
@Burczus jak to po co?! Jest mu glupio ze tak palnal bez myslenia. Dotarlo co zrobil,fajnie ze przeprosil [emoji16]
@bertha moj tez nie ma takich gestow. Chocby nie wiem co powiedzial to nie czuje sie winny..
@dżoł jeszcze nie wszystko stracone [emoji173]
@pixi.nova ja bym poszla gdzies jeszcze.
Trzymam kciuki,oby bylo dobrze.
@iveo nie brałyśmy kompleksów tylko wszystko z osobna że podobno lepiej.
@pixi.nova vs babciu. Nie bierz do siebie słów doktorki oni czasem rzucają ot tak diagnozami bez potwierdzenia. Mi dr P jak poszłam w 6+4 to powiedział ze nie ma zarodka i że jak się pojawi będzie dziecko z wadami. A na kartce informacyjne napisał o zarysie zarodka a dziecko przebadane i bez widocznych wad.
@pixi.nova vs babciu. Nie bierz do siebie słów doktorki oni czasem rzucają ot tak diagnozami bez potwierdzenia. Mi dr P jak poszłam w 6+4 to powiedział ze nie ma zarodka i że jak się pojawi będzie dziecko z wadami. A na kartce informacyjne napisał o zarysie zarodka a dziecko przebadane i bez widocznych wad.
dżoł
Pixi u mnie niestety identycznie, nie pamietam kiedy znajomi u nas byli, na imprezy nie chodzimy, chodze od apteki do apteki byle taniej, mam kolezanki ale zadnej przyjaciolki , ktora by zrozumiala moje problemy. Zyje od okresu do testu, od testu do badan, od wyniku do rozwoju sytuacji [emoji20] ile masz lat ?
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
reklama
pixi.nova
@dżoł W pazdzierniku mam 30 urodziny... Smutny ten czas, musze zebrac mysli i zastanaowic sie gdzie isc na to usg kolejne.. Musimy wierzyc kochana co nam pozostalo..
Wiesz ja nawet wstydze sie ludziom opowiadac jak moje zycie wyglada.. taka jest prawda
Zastanawiam sie czy to nie przez te leki co biore... A moze metyle to za malo powinna brac zwykly kwas 5 mg..
Wiesz ja nawet wstydze sie ludziom opowiadac jak moje zycie wyglada.. taka jest prawda
Zastanawiam sie czy to nie przez te leki co biore... A moze metyle to za malo powinna brac zwykly kwas 5 mg..
Podziel się: