reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł przykro mi [emoji30] do Paśnika nie ma dużych kolejek, bo tak ba prawdę idziesz tylko raz na wizytę a potem tylko szczepienia juz bez wizyt, a kontaktujesz się z nim mailowo lub telefonicznie, dlatego nie ma kolejek. Jeslu będziesz robić allo MLR to radzę z testem LCT, bo one współgrają tzn. w razie niskiego mlr będziesz od razu wiedzieć czy masz dodatkowo ujemny czy dodatni test, a to wyjaśni czy Tż może być dawcą czy nie. Trzymam kciuki

@edloteh widzę, że masz sporą wiedzę Kochana [emoji16] pracujesz w tej dziedzinie czy przez te lata starań zdobyłaś taką wiedzę?

@bertha zajadę po pracy może u mnie będą [emoji8]

@nafoczka (cały czas słownik zmienia mi na "naficzka" [emoji23] ) buziak dla Ciebie [emoji8]

@magda1208 no to teraz w ciągu dwóch miesięcy czekamy na Twoją ciążę [emoji110]

Dziewczyny, a czy któraś z Was orientuje się czym objawia się zablokowana przysadka mózgowa i jak się ją wtedy leczy?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Czarna mala - w jakim sensie zablokowana przysadka? Ja mialam guza przysadku, zaszlam w ciaze i donosilam

reklama
@dżoł jest nadzieja. A co tam upuść jeszcze trochę krwi dzisiaj i weź wynik na cito

@roxie123 kup sobie kup coś na to swedzenie bo jednak byłam w jakuzzi a ciepła woda plus bakterie mażesz coś złapać ja unikałam takich miejsc podczas starań. Jak zrobiłam badania na zwierzątka, cytomegalię i chlamydie to wogóle do wody nie wchodziłam.

@agatush wiesz ..ja ta od "daj fotkę " więc pochwal się malutką może się @magda1208 po drożności od razu zapatrzy ;)
Foto wrzuciłam na zamknięty :-) z dedykacją dla cioc :-)
@dżoł ja też bym szła sprawdzić koniecznie
@agatush czekamy na fotki niuni :*

W sumie jest wiele zaleceń: w przypadku nieregularnych cyklu, zaburzeniami po stronie nadnerczy albo w przypadku niepłodności etc. Z niego powstaje tzw. hormon stresu czyli kortyzol... o którym pisałam wcześniej
No to może być to :) muszę się zagłębić, póki co jadę szukać pudełek do Biedry ;)

@dżoł ja bym nie badała bety bo to nic nie zmieni. Jaki by wynik nie wyszedl to co Ci to da? Nie odstawiaj leków poczekaj parę dni może będzie dobrze.
U Maliny szczepienia od dawcy w tej samej cenie co od męża.

Ja bym nie wytrzymała i poleciała zrobić bete raz jeszcze ale dżoł zrobisz jak uważasz. Może akurat jesteś mniejszą desperatką czy nie w gorącej wodzie kompana zwał jak zwał :D

@dżoł ja bym nie badała bety bo to nic nie zmieni. Jaki by wynik nie wyszedl to co Ci to da? Nie odstawiaj leków poczekaj parę dni może będzie dobrze.
U Maliny szczepienia od dawcy w tej samej cenie co od męża.
@iveo z ciekawości zapytam czyli ile kosztują?

No nie druga ciężarna dziś na mnie wpadła..uparły się na mnie :(

@bertha byłam w 3 Biedrach, w dwóch nie mieli w ogóle, a w jednej mieli ten co masz i jakiś jeszcze jeden wzór z kruszydłem czy czymś tam [emoji23]

@bea25ta jestem zabezpieczona fest po konsultacji z lekarzem , patrz jaki asortyment mam od M :D a w szafce jeszcze provag i trivagin :D x1505921888-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.eQ1fWmZ4gE.jpg bobo test mi nawet kupił hahah

@dżoł ja bym robiła...chociażby po to żeby się uświadomić że lab zrobił błąd i ile faktycznie ta beta ma

Załączniki

• x1505921888-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.eQ1fWmZ4gE.jpg
    x1505921888-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.eQ1fWmZ4gE.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry