reklama
bertha
Fanka BB :)
Juz po wizycie. Powiedzial ze wydaje mu sie ze Pecherzyk ma 7 mm , ze beta nie ma co sie zbytnio sygerowac bo ona roznie rosnie.... chyba chcial pocieszyc. Oczywiscie sie poplakalam. Powiedzial ze jak ta ciaza poleci to daje skierowanie do lodzi na szczepienia do kolegi [emoji33][emoji33][emoji33] zapytalam czy do pasnika powiedzial pasnik albo malinowski ale przewaznie daje do pasnika. Takze nie musialam sie produkowac. Lekow mam nie odstawiac do nastepnej wizyty.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O Wow!!!!! Pęcherzyk jest!!! To musiał byc błąd lab!! Leć na powtórkę bety! Trzymam mocno kciuki!
czarna_mala
Hmm a ten 17hydroksyprogesteron to po co się bada? Bo mnie zaintrygowało to@czarna_mala to nie drogie badanie, jakies 40-50zl wiec można śmiało zrobic [emoji4] tylko pamiętaj, że w godzinach porannych można. 17-oh na początku cyklu 3-4dc [emoji848]
@dżoł a może to błąd labu. Pęcherzyk przy takiej becie....
Ooo jaki fajny schemat, chyba sobie zapiszę [emoji16]Super, dziękuje! Daj znac czy sie udało, bo jeszcze czarna bedzie polowała dziękuje czarna!!
Jak dzwoniłam jednego dnia do Pasnika, to najbliższy wolny termin był za 3 tygodnie, a następnego dnia zadzwoniłam i był wolny termin na następny dzien. Trzeba byc tylko elastycznym i szybko sie zorganizować.
Pięknie! bardzo ładnie sie zreflektował.. szkoda ze mój nie ma takich gestów..
Moja opinia jest taka - Malina kieruje prosto na szczepienia jako remedium na każda immunologie, a Paśnik pokazuje jeszcze alternatywne drogi. Dlatego ja wybrałam Pasnika.
Paśnik ma taki schemat myślenia:
- wysokie nk = intralipid
- zaburzone cytokiny = trzeba znaleźć przyczynę. Opcje:
a. ANA dodatni? = nie wiem jak leczy
b. Test LCT (agresywność na czynnik męski) dodatni? = leki immunosupresyjne
c. LCT ujemne = idziemy w kierunku braku ochrony zarodka = szczepienia
- Kiry rozwalone = pewnie accofil.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
edloteh
W sumie jest wiele zaleceń: w przypadku nieregularnych cyklu, zaburzeniami po stronie nadnerczy albo w przypadku niepłodności etc. Z niego powstaje tzw. hormon stresu czyli kortyzol... o którym pisałam wcześniejHmm a ten 17hydroksyprogesteron to po co się bada? Bo mnie zaintrygowało to
agatush
Moderatorka
Ja używałam przed ciążą i cała ciążę 2 razy w tygodniu profilaktycznie i sobie chwalę ;-)Dziewczyny czy zdarzyło Wam się zachodząc w ciąże mieć też infekcję tam na dole...
Ja się załatwiłam trochę na tym spa też , posiedziałam w chlorze ;/
Napisałam do mojego lekarza i kazał mi kupić lactovaginal żeby nie wprowadzać na razie leków czy któraś stosowała i pomogło ? help
Witam się z Wami. Podczytuje Was ale nie daje rady być na bieżąco. Postaram się od dzisiaj być z Wami częściej.
Ja powoli dochodzę do siebie, ale szwy po cesarce dają się we znaki. Michalina za to jest cudowna i rozkoszna i oboje z M możemy patrzeć na nią godzinami
@dżoł jest nadzieja. A co tam upuść jeszcze trochę krwi dzisiaj i weź wynik na cito
@roxie123 kup sobie kup coś na to swedzenie bo jednak byłam w jakuzzi a ciepła woda plus bakterie mażesz coś złapać ja unikałam takich miejsc podczas starań. Jak zrobiłam badania na zwierzątka, cytomegalię i chlamydie to wogóle do wody nie wchodziłam.
@agatush wiesz ..ja ta od "daj fotkę " więc pochwal się malutką może się @magda1208 po drożności od razu zapatrzy
@roxie123 kup sobie kup coś na to swedzenie bo jednak byłam w jakuzzi a ciepła woda plus bakterie mażesz coś złapać ja unikałam takich miejsc podczas starań. Jak zrobiłam badania na zwierzątka, cytomegalię i chlamydie to wogóle do wody nie wchodziłam.
@agatush wiesz ..ja ta od "daj fotkę " więc pochwal się malutką może się @magda1208 po drożności od razu zapatrzy
reklama
Podziel się: