Czarna mala - w jakim sensie zablokowana przysadka? Ja mialam guza przysadku, zaszlam w ciaze i donosilam@dżoł przykro mi [emoji30] do Paśnika nie ma dużych kolejek, bo tak ba prawdę idziesz tylko raz na wizytę a potem tylko szczepienia juz bez wizyt, a kontaktujesz się z nim mailowo lub telefonicznie, dlatego nie ma kolejek. Jeslu będziesz robić allo MLR to radzę z testem LCT, bo one współgrają tzn. w razie niskiego mlr będziesz od razu wiedzieć czy masz dodatkowo ujemny czy dodatni test, a to wyjaśni czy Tż może być dawcą czy nie. Trzymam kciuki
@edloteh widzę, że masz sporą wiedzę Kochana [emoji16] pracujesz w tej dziedzinie czy przez te lata starań zdobyłaś taką wiedzę?
@bertha zajadę po pracy może u mnie będą [emoji8]
@nafoczka (cały czas słownik zmienia mi na "naficzka" [emoji23] ) buziak dla Ciebie [emoji8]
@magda1208 no to teraz w ciągu dwóch miesięcy czekamy na Twoją ciążę [emoji110]
Dziewczyny, a czy któraś z Was orientuje się czym objawia się zablokowana przysadka mózgowa i jak się ją wtedy leczy?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
reklama
agatush
Moderatorka
Foto wrzuciłam na zamknięty :-) z dedykacją dla cioc :-)@dżoł jest nadzieja. A co tam upuść jeszcze trochę krwi dzisiaj i weź wynik na cito
@roxie123 kup sobie kup coś na to swedzenie bo jednak byłam w jakuzzi a ciepła woda plus bakterie mażesz coś złapać ja unikałam takich miejsc podczas starań. Jak zrobiłam badania na zwierzątka, cytomegalię i chlamydie to wogóle do wody nie wchodziłam.
@agatush wiesz ..ja ta od "daj fotkę " więc pochwal się malutką może się @magda1208 po drożności od razu zapatrzy
czarna_mala
Fanka BB :)
No to może być to muszę się zagłębić, póki co jadę szukać pudełek do BiedryW sumie jest wiele zaleceń: w przypadku nieregularnych cyklu, zaburzeniami po stronie nadnerczy albo w przypadku niepłodności etc. Z niego powstaje tzw. hormon stresu czyli kortyzol... o którym pisałam wcześniej
czarna_mala
@iveo z ciekawości zapytam czyli ile kosztują?@dżoł ja bym nie badała bety bo to nic nie zmieni. Jaki by wynik nie wyszedl to co Ci to da? Nie odstawiaj leków poczekaj parę dni może będzie dobrze.
U Maliny szczepienia od dawcy w tej samej cenie co od męża.
No nie druga ciężarna dziś na mnie wpadła..uparły się na mnie
@bertha byłam w 3 Biedrach, w dwóch nie mieli w ogóle, a w jednej mieli ten co masz i jakiś jeszcze jeden wzór z kruszydłem czy czymś tam [emoji23]
iveo
@czarna_mala 700 zł od kogo by nie były
@bea25ta zrobienie tej bety może wykazać błąd laboratorium ale i tak nie powie co będzie dalej wiec w sumie po co
@bea25ta zrobienie tej bety może wykazać błąd laboratorium ale i tak nie powie co będzie dalej wiec w sumie po co
roxie123
Załączniki
reklama
edloteh
A ja myślę, że przekazują ci dobrą energię [emoji7]No nie druga ciężarna dziś na mnie wpadła..uparły się na mnie
Podziel się: