reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja pilam inofem, mowie ginowi ze za 2 dni mi sie konczy i czy kupowac dalej a on dal mi za darmo inofolic wiec zrozumialam ze pic [emoji6]
Poleciacie jakis zel/mydlo do higieny intymnej z ross ?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Sama nie wiem na razie kazał brać dupka najwyżej zwiększymy dawkę . Chyba mu zaufam bo ogólnie nie miałam problemu z progesteronem . Nigdy plamień przed @ w ciąży też był dobry a beta leciała .
Więc niech zostanie ten dupek i już nie bede kombinować i tak tych leków od pierona biorę .

Ja mam zalecone luteine dop. 3x2, tylko ze zmienilam dziurke [emoji6], luteine podj. 2x2, duphaston 2x2. Nie mozna chyba przedawkowac progesteronu [emoji848]

@marshia ja pilam inofem, mowie ginowi ze za 2 dni mi sie konczy i czy kupowac dalej a on dal mi za darmo inofolic wiec zrozumialam ze pic [emoji6]
Poleciacie jakis zel/mydlo do higieny intymnej z ross ?

Ja jeszcze z pierwszej ciąży mam taki żel
1505818725-aaaaaa.jpeg

@Porzeczka1234 zamawiałam na allegro... z tego względu , że szukałam czegoś co mnie nie będzie podrazniać bo łapałam infekcje i zwykłe płyny na mnie tak działały ,że ciągle mnie swędziało ;/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nawet prof. hematologii najbardziej znana w wielkopolsce potwierdzila, że progesteron zageszcza krew. Dlatego warto badac bialko s, anty xa i te ddimery itd. Ja zwiekszylam dawke clexane dokladajac prolutex. Jednak dziewczyny do niczego nie namawiam, kazda z nas podejmuje troche inne leczenie zalezne tez od lekarza i przypadku.

reklama
Do góry