reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 na pewno " duża kluska w brzuszku pluska" jak to mój m mówi. No mój mózg zakodował już cesarkę ale chyba wolałbym naturalnie z drugiej strony boję się jednego i drugiego a ty masz jakieś zdanie które mnie uspokoi? :) na pewno kanapeczka nie zaszkodzi czasem też jestem objedzona ale jem tą kanapkę dla spokóju duszy.
Moja siedzi z nogami na dole bo czuję jak nogi prostuje to jak kopnie w pachwinę to czuję wyraźnie
Nie mam zielonego pojęcia na temat porodu, bo nie rodziłam i nie wiem czego się spodziewać :D U mnie w rodzinie siostry, mama, kuzynki rodziły sn i na szczęście nie wspominają tego tragicznie, więc chociaż nikt mnie nie straszy :)
Z jednej strony chciałabym sn, bo szybciej dojdę do siebie, wszyscy mówią, że lepiej itd, z drugiej strony przy cc może mniej bym się martwiła o małą.
Mimo wszystko jestem jakoś spokojna o poród, wiem, że ten mały cud jest wyproszony u Boga i wszystko będzie z nią dobrze. Jak będą wskazania to cc, jak nie to sn i nie chcę za dużo o tym myśleć chyba :p

@Kwiatuszekk23, wielkie gratulacje!!! Pomyślałabyś 1,5 roku temu, ze tak życie się wam potoczy ?:)

@marshia, hmm, dziwne, ze doktorek tak się poczuwa, haha:D

Dziewczyny dziekuje za pamiec ☺️ :)
Mily mialam poranek bo moj luby;) zerwal sie z pracy i wpadl do mnie z pieknym bukietem kwiatow zeby nie bylo mi smutno w domu.
Tylko ten smutek, ze tak bardzo bym chciala zebysmy w koncu byli rodzina, ze chcialabym dac mu to szczescie na ktore zasluguje...
No nic, trzeba sie jakos ogarnac.
@marshia to faktycznie jak twoj zobaczy te prezenty to bedzie testy na ojcostwo robil :laugh2::D
Fajnie, ze doktorek mily i dba o ciebie ;)
@Funia90 A dziękuje kochana za pamięć jakoś leci, pracuje troche z domu, ogladam House of Cards i jakos dni mijaja ;) @Kwiatuszekk23 Gratuluje z całych sił! To cudowna wiadomosc!:) @roxie123 Jakos w tym tygodniu nie mam jeszcze ustalonej wizyty a Ty kiedy testujesz?
Dobrego dnia dziewczyny! :)

@marshia femibion chyba dał Ci na 3 ciąże haha uspokój się i do męża/partnera poszła i grzecznie tuczyć dzidzię.

@Kwiatuszekk23 super kochana cieszę się bardzo.

@kas90 może masz rację może przestanę na razie dumać.

@pixi.nova dosaniesz w d.... przecież nosisz maleństwo pod sercem uwierz w nie te kwiaty to dla Was bo jest szczęśliwy

@roxie123 kciuki

Zjadłam omlet z warzywami i popiłam szklanką kefiru mała chyba ma czkawkę a na pewno tańczy jak opetana

U mnie druga tura marynowanej papryczki gotowa :D 21769806_1955413438066949_228390034_n.jpg
Dobrze , że znajoma dała mi słoików ze szkoły to było do czego robić :) Mam i grzybki i buraczki i ogórki i pieczarki zaczęłam ale jeszcze drogie czekam aż spadną trochę :) także wyposażenie na zimę jest :)

Załączniki

• 21769806_1955413438066949_228390034_n.jpg
    21769806_1955413438066949_228390034_n.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 70
reklama
@Porzeczka1234 tetaz to dopuero on się ode mnie nie opędzi ;) Powiedziałam mu, ze ja już panikuję, a będę pewnie jeszcze bardziej i ze postaram mu się non stop słowy nie zawracać, ale pewnie będę mieć milion pytań, obaw, smsow itp ;) i z góry za to przepraszam :) :)
Ps. Ten Femibion to taki po 7 tabletek opakowanko. Także na 3 ciaze nie styknie ;) ale na 70 dni tak :)

Do góry