@kas90 @Funia90 @magda1208 @iveo @Ilis91 @Liluli @roxie123 @Kwiatuszekk23 @Destino @burczuś @mała79 @Porzeczka1234 @ovli22 @marshia dziękuję dziewczynki za wsparcie, muszę się otrząsnąć trochę, mój mąż mi nie ułatwia, bo wczoraj uraczył mnie wspaniałą wiadomością że jego siostra stara się o drugie dziecko [emoji19] taaaa wczoraj brakowało mi jeszcze takiej wiadomości [emoji37]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Kochana nie tylko ty miałaś taka sytuacje ;(
Moja szwagierka ma dwie córeczki jedna z 8 czerwca a druga z 9 czerwca bo tak sobie zaplanowała , żeby urodzić w czerwcu bo nie chciała chodzić z brzuchem w lato !!!
Wybrała sobie taki termin aby najgorsze miesiące przechodzić w zimę .
I oczywiście żeby urodziny dziewczynek zrobić za jednym razem !!!
Ta to umie sobie wszystko zaplanować !!!
Ojjj jaka ja byłam na nią zła [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️
A jeszcE jak jej powiedziałam ze mam termin na października ojjj ile było gadania , że ona nigdy by się nie zdecydowała na październik bo cała ciąże praktyczne w lato trzeba z brzuchem chodzić a tak przecież gorąco jest !!!
Nawet teraz jak to pisze to już się nakręcam na niĄ !!
Kiedy jej powiedziałam do słychu to już nawet nic nie wspomina !!
Niech mi tylko jeszcze raz coś wspomni na ten czy inny temat , z którym ona nie ma problemu i mało w temacie wie !!!to ją wyślę na neptuna
Mój M by mi takich rzeczy nie gadał , bo w sumie go to by nie obchodziło kto się stara itd
Ewentualne by powiedział jakby ktoś już był w ciąży
@ Roxie oczywiście ze jak będę miała zapas to ci podeśle
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe